Bilmiyorum yasayaniniz var mı ama sormak istiyorum ? Yaptığım anormal bı şey mi merak ediyorum . Ben henüz 5 aylık bebeği olan ve karnında 2 aylık bir bebeğe sahip olan taze annelerdenim . 23 yaşındayım . Ve eşimin bu konuda uyarıda bulunması üzerine gerçekten sorunlu bı anneliğin var mı diye sorgulamak istedim . Bebeğim biraz ortama alışana kadar yabancı gördüğü birinin kucağına gittiginde ağlıyor . Özellikle beni gördüğü zaman bana bakıp dudak büküyor . Biliyor dayanamayacagimi . Misafirliğe gittiğimiz yerde alışmaya başladığı zaman sıkılmasın daha da adapte olsun diye bebeği seven akrabalarimiza birkaç tüyo verdim "böyle yapsan daha çok güler" gibisinden . Her bebek farklıdır diye düşündüğümden . O evde de 3 çocuk büyümüş . Öyle olsa bile kimse kimseyle bir olmaz . Birkaç sevimli fotoğrafını gösterdim . Ordan bı tepki de almadım . Ama eşim bana çok karışıyorsun bırak nasıl severlerse sevsinler . Ayrıca bu dediğin her bebeği güldürür bu kadar müdahaleci olma diyor . Gerçekten müdahale edici konuşmadığı mi düşünüyorum . Benim niyetim daha da ısınsın ortama gülsün diyeydi. Gerçekten müdahaleci miyim ve bu konuda tek miyim . Deneyimlerinizi paylaşır mısınız