- Konu Sahibi PassioneLore
pardon yazmıssın yeni gördüm saol
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
kızlar oglusumun mevlutunde dagıtılacak hedıye sekerlerının patıklerı bunlar
cok yakından cıkmıs ama lavantalarını tullere sarıp yerlestırınce ve arkalarına magnetlerını yapıstırınca bıtmıs halını de eklerım
bunları hatıra olarak buzdolaplarını suslesın herkesın dıye dagıtıcaz
ayrıca melodının cıkolatalarından da yaptırıcaz ınsa allah
sepetlerı hazırlayınca super olacak ınsa allah![]()
arkadaşlar ben de bebk şekeri ve nikah şekeri yapıyorum.öyle çok çeşidim yok ama uğraşıyorum işte ...isteyen olurmu bilmem...
hepinize sağlıkla bebişlerinizi kucaklamanızı diliyorum..
arkadaşlar ben de bebk şekeri ve nikah şekeri yapıyorum.öyle çok çeşidim yok ama uğraşıyorum işte ...isteyen olurmu bilmem...
hepinize sağlıkla bebişlerinizi kucaklamanızı diliyorum..
Canım ya çok güzel düşünmüşsün,bizimde yapasımız geldi böyle :)
Nerden aldın patikleri bi telefon yada internet adresi var mı?
Ben de dün Bauhaus'un altını üstüne getirdim bebek şekeri malzemeleri bulamadım. Kesin benim körlüğümdendir. Biriniz demiştiniz bir bakayım nasıllar, fiyat nasıl ona da bakacaktım. Neyse bulursam haber veririm.
Bu arada Polipe kız kızdın mı bize etiketini kopya ettik diye :)
Hafta sonu bende Konya piyasasını araştırdım çileğin gösterdikleri gibi çoğu biblo tarzı fiyatlarda 1ytl ile1,5 ytl arası uygun geldi bana ama ben biraz daha farklı olsun istedim ama çokda bi alternatif yok burda net dekilerde biraz pahalı geldi bakalım napıcamm:uhm:
Ben de dün Bauhaus'un altını üstüne getirdim bebek şekeri malzemeleri bulamadım. Kesin benim körlüğümdendir. Biriniz demiştiniz bir bakayım nasıllar, fiyat nasıl ona da bakacaktım. Neyse bulursam haber veririm.
Bu arada Polipe kız kızdın mı bize etiketini kopya ettik diye :)