Bebek sahibi olmak isteyenler :)

En iyisi çokta umursamamak ya o zaman olur işte böyle hesap kitapla olmuyor :110:
Yok artik erteledim olmuyosa olmuyo yapacak bisey yok kuzum kendime 3 ayda nasıl zarar verdim psikolojik olarak fiziksel olarak kasiğim agriyo hamileyim basım dönüyo hamileyim derken zarar gördüm hep Rabbim nasip etmeyince etmiyo vardır bi hayır oluruna birakcam olmadı yapcak bisey yok

Bn hala olmadm. Kasıklarım agırıyor. Ve beyaz akıntım var. Şimdi biraz iyi
Sen dene istersen soğan kürü baya hamile kalan var bnde olmadı Rabbim nasip etmeyince olmuyo cnm yapcak bisey yok yok yumurtlama günü yok bilmem ne günü eskilerde nerde yumurtlama zamanı valla ya daraldim iyice psikolojim bozuldu valla

Sen dene istersen soğan kürü baya hamile kalan var bnde olmadı Rabbim nasip etmeyince olmuyo cnm yapcak bisey yok yok yumurtlama günü yok bilmem ne günü eskilerde nerde yumurtlama zamanı valla ya daraldim iyice psikolojim bozuldu valla
Hayırlısı kötü düşünme

Mesajları okuyamadım ama size bir tavsiyem var aylarca denediniz ve bir problem yok gibi görünüyorsa testleriniz vs. Yumurta takibi yaptırın ilişki gününüzu takibi yapan dr söylüyor size adetin 2 veya 3 günü gidiyorsunuz dr birkaç gün sonra çağırıyor sonra 2 hafta falan sonra ve gününüzü söylüyor

Arkadaşlar hayırlı günleriniz olsun..ben çok zorlu süreçten sonra tüp bebekle Anne olmuş biri olarak hepinizi çok iyi anlıyorum ve bir arkadaşımın annesinin arkadaşının zoruyla kullandığı bitkisel ilaç ve 2 ay sonra hamile kalması beni çok etkiledi isteyen tüm arkadaşlara anlatabilirim bir nebze faydamız olursa ne mutlu bize

Arkadaşlar hayırlı günleriniz olsun..ben çok zorlu süreçten sonra tüp bebekle Anne olmuş biri olarak hepinizi çok iyi anlıyorum ve bir arkadaşımın annesinin arkadaşının zoruyla kullandığı bitkisel ilaç ve 2 ay sonra hamile kalması beni çok etkiledi isteyen tüm arkadaşlara anlatabilirim bir nebze faydamız olursa ne mutlu bize
Nasıl olms anlatr msn canm ?

Nasıl olms anlatr msn canm ?
Cnm ersağ diye bi marka var temizlik ve bitkisel ürünler satıyorlar arkadaşıma annesinin arkadaşı uzun zamandır alsın kullansın demiş ama o 9 sene çocuğu olamayınca ve heryolu denemiş biri olarak inanmamış ama kadın pes etmeyince hayıt ve maça diye ürünlerini almış kadında onlara ginseng ve omega 3 hediye etmiş 2 ay kullandıktan sonra hamile kaldı şuan ürünleri kendi satıyo ve 4 aylik hamile

Tabiki önce Allah'a tevekkül etmek lazım sonrada rabbimin bizlere bahşettiği nimetlerde şifa aramak lazım..bitkisini araştırabilirsiniz çok faydaları ama evde alıp yapmak zor olduğu için ilaç olarak almak daha mantklı geliyor

Cnm ersağ diye bi marka var temizlik ve bitkisel ürünler satıyorlar arkadaşıma annesinin arkadaşı uzun zamandır alsın kullansın demiş ama o 9 sene çocuğu olamayınca ve heryolu denemiş biri olarak inanmamış ama kadın pes etmeyince hayıt ve maça diye ürünlerini almış kadında onlara ginseng ve omega 3 hediye etmiş 2 ay kullandıktan sonra hamile kaldı şuan ürünleri kendi satıyo ve 4 aylik hamile
Hımmm hayıttı duydum bende evet. Bnm adetlerim çok duzensiz düzene girse rahatlıkla hamile kalırım. Bn evlendim 1 kere adet oldm 2.ciyi olmadan hamile oldugumu öğrendim ama kimyasal dişük oldu. Düşükten snrada düzenim alt üst oldu. Dr dedi 1 seneye kadar düzensiz olması normal. Anlamadm gitti. Şimdi adet olmayı bekliyorm adet olduktan snra soğan kürüne baslamayı düşünüyorm bnde

Soğan kürü kist ve iltahpta etkisi var bende çok denemiştim ama fayda etmedi
Hımmm hayıttı duydum bende evet. Bnm adetlerim çok duzensiz düzene girse rahatlıkla hamile kalırım. Bn evlendim 1 kere adet oldm 2.ciyi olmadan hamile oldugumu öğrendim ama kimyasal dişük oldu. Düşükten snrada düzenim alt üst oldu. Dr dedi 1 seneye kadar düzensiz olması normal. Anlamadm gitti. Şimdi adet olmayı bekliyorm adet olduktan snra soğan kürüne baslamayı düşünüyorm bnde
Soğan kürü kist ve iltahpta etkisi var bende çok denemiştim ama fayda alamadım bu ürünleri denemenizi tavsiye ederim benim tam 25 bin tl gitti tüp bebek ve aşılamaya istersen özelden arkadaşımın tl numarasını atbilirim de

Merhaba kızlar konuyu açan bendim çok şükür ki hamile kaldım darısı tüm isteyenlere inşallah. Umarım benim de sağlıklı bir gebeligim olur :emir_bebek::anneadayı::KK68:
Yaaa hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım bende ikinci bebişi istiyorum Allah'ın izniyle herhangi birşey yaptinmi peki :)?

Yaaa hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım bende ikinci bebişi istiyorum Allah'ın izniyle herhangi birşey yaptinmi peki :)?
Amin canim inşallah:) valla soğan suyu başlamıştım iki kere içebildim onun dışında yumurtlama günlerini değerlendirdik o kadar :)

X