- 9 Ocak 2018
- 1.073
- 610
Canım sen bat ne zamanAynen valla bnmde. Ama bnm anlayamadğm 3 4 gundur böyle içim eziliyo sanki ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım sen bat ne zamanAynen valla bnmde. Ama bnm anlayamadğm 3 4 gundur böyle içim eziliyo sanki ya
İnsallah hamişsindir kuzummmMeraba canm guzel bir topik olmş. Bnmde adetm 4 5 gun geciyor. Ama zaten adetlerim çok düzensiz. Ve bi 10 gun önce falan test yapmıstm negatifti. Şimdi 3 4 gundur içim bi tuhaf
Miğde bulantısı mı desem miğdem mi kazınıyor desem değişik bişyler oluyo içimde içim kaynıyo sanki. Ve asırı terliyorum çok sıcak basıyor. Kalbimde arada carpıyor. Aynı zamanda halsizim. Biraz daha beklemeyi düşünüyorum test yapmak için.
Cnm adetim düznsiz oldugu için belli olmuyo na zmn olcagımCanım sen bat ne zaman
İnşallah yaİnsallah hamişsindir kuzummm
Anladım canım benim daha çok var zaten ama şimdiden stres sardıCnm adetim düznsiz oldugu için belli olmuyo na zmn olcagım
Hakkımızda Hayırlısı olsn inşallah :)Anladım canım benim daha çok var zaten ama şimdiden stres sardı
amin inşallah Allahım isteyen her kese evlat versin ama sağlıklısından inşallahKızlar bu mübarek günlerde birbirimize dua edelim. Insanın tanımadığı birisi için ettiği dua kabul olurmuş. Gelin hep birlikte bu ayı birlikte takip edelim. Inşallah bu ay hepimiz güzel haberler alırız Birbirimize destek olma vakti. Hadi bakalım gün gün buraya yazalım neler olduğunu
merhaba canım kaç aydır deniyosun benim bata da 10 gün var :)Bende bebek isteyenlerdenim ümidimi kesmiyorum bu ay olmazsada birdahaki ay artıkın yapcak birşey yok bat a daha 8 gün var bakalım bekliyorum test te yapmıyorum yapmıcam belirti filan hiçbirşey yok yada oluruna bıraktım vicudumu dinlemediğim için belirti hissetmiyorum ama dün akşam yemekten sonra hafif miğde bulantım baş dönmem oldu hayırdır inşallah dedim sonra üstüne durmadım tabi bekliyorum İNŞALLAH Allahım evlad nasip eder hepimize her gece yatmadan mutkala dua ederim
Aynen canım bende flo kullanıyorum ama tam yumurtlama gününe denk gelmedi 1 gün öncesinde oldu. Bata 13 var daha hiç umudum yokBenim de bata 9 gün var ama hiç ümitli değilim kızlar ya bi uygulama var flo diye oradaki yumurtlama gününü söylediği günden bir gün önce ve yumurtlama günü sadece yapabildik tuttu mu bilmiyorum ama hiç ümidin Yok..
Gerçi yumurtlama gününü doğru söylüyor mu ondan da şüpheliyim.Vardır zamanı demekki rabbim sabır versin bizim gibi bekleyenlere inşallah.Aynen canım bende flo kullanıyorum ama tam yumurtlama gününe denk gelmedi 1 gün öncesinde oldu. Bata 13 var daha hiç umudum yok
Amin canim inşallah. Benim belim çok fena ağrıyor 3 gündür yumurtlama da bel ağrısı oluyor mu acabaGerçi yumurtlama gününü doğru söylüyor mu ondan da şüpheliyim.Vardır zamanı demekki rabbim sabır versin bizim gibi bekleyenlere inşallah.
Amin canim benim inşallah hepimizin temennisi bu bol bol dua edelim birbirimizeMerhaba kızlar bende bebiş bekleyenlerdenim. Allahım şu mübarek ayda hepimize saglıklı evlatlar verir inşAallah. BEn sizler iiçn dua edicem sizlerde dualarınızı esirgemeyin Allah yar ve yardımcımız olsun
Mrb cnm bnde o uygulama ve takvimim diye uygulama var ikisinde de ayrı gösteriyo dün araştırma yaptım bir sonraki regl tarihinden geri sayıp bulcakmissin 26 günde bir oluyorum ben 11. Güne denk geliyomus ama o takvimlere göre farklı çıkıyor anlamadım bndeBenim de bata 9 gün var ama hiç ümitli değilim kızlar ya bi uygulama var flo diye oradaki yumurtlama gününü söylediği günden bir gün önce ve yumurtlama günü sadece yapabildik tuttu mu bilmiyorum ama hiç ümidin Yok..
Hastalandın mı cnm senle aynıydı günümüzCnm adetim düznsiz oldugu için belli olmuyo na zmn olcagım
En iyisi çokta umursamamak ya o zaman olur işte böyle hesap kitapla olmuyorMrb cnm bnde o uygulama ve takvimim diye uygulama var ikisinde de ayrı gösteriyo dün araştırma yaptım bir sonraki regl tarihinden geri sayıp bulcakmissin 26 günde bir oluyorum ben 11. Güne denk geliyomus ama o takvimlere göre farklı çıkıyor anlamadım bnde