- Konu Sahibi Melekyldrmm
-
Amin canım bende aynı durumdayım 4 yıl bitecek hiç bir şekilde gebe kalamadim denedigimiz çok şey oldu ama bi yerden sonra yarım kaldı sigorta da problem yaşadığımız için hastaneye henüz gidemiyorum düzenli olarak doktora gitmeni tavsiye ederim sonuç alamadigin doktoru da değişmek gerekMerhaba bayanlar daha yeni üyeyim ilk başlığım bu benim 4 seneyi bitirmiş 5. Seneden giden bi evliliğim var ve hala çocuk sahibi olmuş değilim evlendiğimden beri korunmadığım halde bende bir problem olmadığını söyledi doktorlar 1 sene önce de eşimde varikosel çıktı tek taraflı sol tarafta ameliyat oldu ve hala bir sonuç yok denemediğim birşey de kalmadı ama umudumu kaybetmedim Allah tüm isteyenlere bu duyguyu tattırır inşallah
Allah bu mübarek gecede yardımcın olsun canım canını sıkma nolur Allah büyüktür inşallah bizde bu duyguyu tadıcazAmin canım bende aynı durumdayım 4 yıl bitecek hiç bir şekilde gebe kalamadim denedigimiz çok şey oldu ama bi yerden sonra yarım kaldı sigorta da problem yaşadığımız için hastaneye henüz gidemiyorum düzenli olarak doktora gitmeni tavsiye ederim sonuç alamadigin doktoru da değişmek gerek
insallah Rabbim bizlerede nasip etsin.Merhaba bayanlar daha yeni üyeyim ilk başlığım bu benim 4 seneyi bitirmiş 5. Seneden giden bi evliliğim var ve hala çocuk sahibi olmuş değilim evlendiğimden beri korunmadığım halde bende bir problem olmadığını söyledi doktorlar 1 sene önce de eşimde varikosel çıktı tek taraflı sol tarafta ameliyat oldu ve hala bir sonuç yok denemediğim birşey de kalmadı ama umudumu kaybetmedim Allah tüm isteyenlere bu duyguyu tattırır inşallah
Amin canım inşallah sen ne kadardır bekliyosuninsallah Rabbim bizlerede nasip etsin.
1 buçuk yıldır canımAmin canım inşallah sen ne kadardır bekliyosun
Allah en yakın zamanda kucağını doldursun inşallah canım bol bol dua ve vazgeçmemek en güzeli1 buçuk yıldır canım
amin canım hepimizin inşallah dah açok uzun bir süre değil belki ama insan isteyince aylar bile zun geliyor e birde çevre baskısı tabikiAllah en yakın zamanda kucağını doldursun inşallah canım bol bol dua ve vazgeçmemek en güzeli
Aynen canım o çevre baskısını bırak zaten herkese ayrı ayrı cevap vermek yorucu bunalıyo insanamin canım hepimizin inşallah dah açok uzun bir süre değil belki ama insan isteyince aylar bile zun geliyor e birde çevre baskısı tabiki
Sizde problem nedir acabaBen de sizlerdenim 3yıl olacak
Net bi cevap hala alamadım. Ama pco var her şeyin altında yatan sebep bu. Yumurtlamam bozuk , prolaktin yüksek, adet ilaçsız göremiyorum, yumurtam oluşsa da çatlamıyor vs.Sizde problem nedir acaba
Malesef kuzum onlar olmasa bu kadar takımıcaz belkide.Aynen canım o çevre baskısını bırak zaten herkese ayrı ayrı cevap vermek yorucu bunalıyo insan
Rabbim tez zamanda nasip etsin canımBen de sizlerdenim 3yıl olacak
BİZİMDE 3 YIL OLACAK AYNI DURUMDAYIZ SANIRIMMerhaba bayanlar daha yeni üyeyim ilk başlığım bu benim 4 seneyi bitirmiş 5. Seneden giden bi evliliğim var ve hala çocuk sahibi olmuş değilim evlendiğimden beri korunmadığım halde bende bir problem olmadığını söyledi doktorlar 1 sene önce de eşimde varikosel çıktı tek taraflı sol tarafta ameliyat oldu ve hala bir sonuç yok denemediğim birşey de kalmadı ama umudumu kaybetmedim Allah tüm isteyenlere bu duyguyu tattırır inşallah
Allah büyüktür canım hayırlısıyla verecektir kucağınaNet bi cevap hala alamadım. Ama pco var her şeyin altında yatan sebep bu. Yumurtlamam bozuk , prolaktin yüksek, adet ilaçsız göremiyorum, yumurtam oluşsa da çatlamıyor vs.
Aynen öyle canım valla ben aldırış etmiyorum duymamazlıktan geliyorumMalesef kuzum onlar olmasa bu kadar takımıcaz belkide.
Üzülme kuzum en iyi şekilde mükafatlandıracak rabbim biziBİZİMDE 3 YIL OLACAK AYNI DURUMDAYIZ SANIRIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?