Bebek olduktan sonra Kayinvalide….

Son cümleni okuyana kadar sana hak vermiştim ama maalesef iyi niyet yok sende ...
Annesinin ilk torunu olacakmış, kayınvalideme ne kadar sinir olsam da şu cümleyi kurmam. Tamamen ikiyüzlü bir yaklaşım, birinci torun ile onbirinci torun arasında ne fark var ki, hepsi torun neticede.

Kesinlikle anliyorum sizi ve öyle olmasi cok yzucu demekki kiymet bilmeyenlerden.. sizde bundan sonra ona göre daveanirsiniz.. Bakin ben Kötu yaklasmiyotum hep ben derim Esime arada disari beraber yemek yiyelim beraber, kahve icelim vs vs yada hurmet ettigimfe vs esim icin yaptigmi hatirlarim benim icin Esimin sevgisi önemli. Kvm kltu biri defil ama cesitli problemleri var, gunu gununu tutmuyor inan.. ve bakiyorum bazen kendisiyle 1 yildir yasayan eltimi bana cekistitoyor bende orali olmuyorum. Halvuki eltim yenuyken görümceyle beraber onu göklere cikarp benden kötusu olmuyordu.. ben olaulayin disinda oldugum icin kafam rahatdi oyuzden mesafe can

Annesinin ilk torunu olacakmış, kayınvalideme ne kadar sinir olsam da şu cümleyi kurmam. Tamamen ikiyüzlü bir yaklaşım, birinci torun ile onbirinci torun arasında ne fark var ki, hepsi torun neticede.
yo haklisiniz Torun torundur neticede ama kvmde yeri geldigi zaman cocuklar ve torunlari arasinda ayrim yaptigi icin o cumleyi kullandim.

kesinlikle mesafe can.

Baştan mesafeyi ayarlamışsınız öyle devam edeceksiniz, bazı şeylere izin verin bazı şeyler de sert durun. İstemediğiniz şeyleri söyleyin, çok açıklama yapmayın, net olun. Dengesini sağlarsanız o da nerede duracağını öğrenir. Doğuma gelme demeyin bence, hele anneniz geliyorsa.yoksa hakli oldugunuzda yuzunuz kalmaz.

Kesinlikle iyi niyet yok. Belli ki kocası da ağzına bakan, pasif bir tip...

Bu kadar karisilmasini ben de istemem ama dogum zamani kendi anneniz gelmek istese boyle kafanizda dusunmezsiniz diye dusunuyorum yanlis miyim?
Benim annem gelecekse esimin annesininde hakkidir iki taraftan biri bence destek icin olmali hatta sadece anneler ve es olmali bilmiyorum o psikoloji cok farkli ben de hamileyim kv bazi desteklerinin olmasini isterim cunku annem yatalak yanimda bana esimden baska destek olacak kimsem yok belki bu yuzden boyle ilimli dusunuyorum
Dogum sonrasi biraz destek olduktan sonra mesafe yine korunur zaten dogum sonrasi tepki koydugunuzda anlayacagi icin bu kadar ustune düşmeye gerek yok sen gorumceden kac canim kv bosver
Bazi gorumceler maalesef annesinin görevini ustleniyor
Rabbim saglikli dogumlar versin saglikla kucagina al insallah

Cok tesekur ederim amin insallah kolay gecer Aslinda niyetim kötu degil görustugumdede samimi guleryuz saygi hurmet vs gösteriyorum ama dozunu ayarlamata calisiyorum simdilerde her hafya ariyor nasilsin fln diye ama isrer istemez su son 2 haftadir haftada bir görysuyoruz esimle beraber. Bazen cok görusulir bazen az sadece böyle mecburiyetmis gibi olmasindan endise duyuyorum birde bebek olunca biliyorum Sürekli görusmek isticej ozaman ne bahane bilucam?

İnan zamanla her sey farklilasir canim
Sen ozellikle gorumcenin kv doldurmasina sitem ediyorsun aslinda
Sen bebisini dusun az kalmis doguma bak hic stres yapma
İlerisi sonradan halledilir bence

İnan zamanla her sey farklilasir canim
Sen ozellikle gorumcenin kv doldurmasina sitem ediyorsun aslinda
Sen bebisini dusun az kalmis doguma bak hic stres yapma
İlerisi sonradan halledilir bence
Yo etmiyorumda aslinda biliyormusun görumce konusundada cözume ulasildi kendisiyle 0 irtibatim var öyle toplum icinde görursem veya kvde ozaman görururum az konusurum Hic bisey yokmus gibi sonrada herkes kendi hayatina, böyle rahat ediyorum. Kvnin kendisine gelincede Esimin ailesi genel olarak mesafe fln ayarlayamiyolar oyuzden cok endiseliyim ama degmez stres yapmayaSon gunleri iyi degerlenditicem zaten uykusyzöik yoruyor epey.. cok tesekur ederim

haklısınız çok.
insan bebeğine çok istekli oluyor ama zamanla, özgürlüğünden kısıtlanmaya başladığını hissediyor. sonrası malum.
Tamamen annelik içgüdüsü, mükemmelliyetçilik. Başka anlamlar yükleyip, dert edinmemek gerek. Belki işe girmen gerekecek, çocuğunun başında oturamayacaksın bile.
2 yaşından sonra zaten çok aktif oluyolar. Dışarı çıkmak, farklı ortamlara girmek istiyorlar. Oyun çağında etrafında çocuk istiyor. Gitmen gereken yerler oluyor, bebekle gidemeyeceğin.
Yani biraz çizgileri yumuşatmalı, ayrıca yabancıya bırakmaktan çok daha iyidir kan bağı olan birisi.

Tam okuyamadım ama 3 ay öncr doğum yaptım. 4 yıllık evliyim. Kaynanam köye yerleşmeseydi muhtemelen birbirimize girerdik. Doğum sonrası içlerine şeytan kaçıyor.

Hanımefendiciğim birşey yaparsa eşim onun çocuğu ona da yapıyors getiriyorsunuz işi ama işin içine torun girince annemin ilk torunu anneme öncelik versin oluyor.Ne olursa olsun sizin de söylediğiniz gibi eşiniz onun çocuğu ve doğacak olan çocukta torunu doğuma gelmesin anneme öncelik versin hoş olmuyor ayrıca çok abartıyorsunuz eşinizde aynı düşüncelere sizin anneniz için sahip olsa ne hissedersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…