Bebek mevzusundan sıkılıp kafa dağıtmak isteyenler buraya!!!!

uyyyyyyyyy desene sen ben kartlardan hoşlanıyroum diye....lafı süsleyip püsledin....hihoyyyt

sendemi kocanla çalışıyon yksa kızzz niye araba olmayınca gidmeiyomusun aaaaa otobüsler vr klava:

yok anam yok ayrı yerlerdeyiz.de hafta içi yada hafta sonu eşimsiz çıkamam ben dışarıya zemuszemus oda arabasız adım atma....anasının karnından arabayla dogmuş benimki....yerimseniben.

yok anam yok ayrı yerlerdeyiz.de hafta içi yada hafta sonu eşimsiz çıkamam ben dışarıya zemuszemus oda arabasız adım atma....anasının karnından arabayla dogmuş benimki....yerimseniben.

ayy yesinler senikaydirigubbakcemile2anladım cnmcmgamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsuay bu erkekler bnde daha bu sene düzeldide gerçi mesela ondan habersiz bi tırnak törpüsü almıştım ortalığı yıktı vay efendim beraber alırdık tek başına niye mağ.giriyosun fln dedi :bbo:ama çk şükür alıştırdım sonn bi sene dir iyi çk şükür

günaydın şekerlerrrrrrrr opuyorumnanaktan

ben de en sevdiğim fıkralardan biriyle açılışı yapayım. çoğunuz biliyor olabilirsiniz ama ben her anlatışımda kopuyorum hala

"Doktorun biri yeni bir muayenehane açmış. Kapıya yazmış... " Vizite ücreti 1000 Dolar. ıyileştiremediğimiz hastaya beş mislini geri veriyoruz..." Vizite pahalı ama, doktor gerçekten doktor...

Her gelen hasta iyileşip gidiyor... Doktorun ünü her geçen gün artıyormuş... Uyanığın biri doktora gidecek, iyileşmeyecek ve beş misli parayı geri alacak ya, kapıyı çalmış...

"Doktor! Ağzımın tadı hiç yok... Öyle kötüyüm ki, hiçbir şeyin tadını alamıyorum..." Doktor... Adama şöyle bir bakmış, hemşireye seslenmiş: "Hemşire hanım! Sekiz numaralı kutuyu getirin" Hemşire adama uzatmış kutuyu, adam, bir kaşık içindekinden yemiş ve anında tükürmüş...

"Ama Bu b.k!!!!!" Doktor sakin, "Evet! ıyileştiniz. Tad alıyorsunuz artık.." Adam, parayı ödemiş sinirleri tepesinde gitmiş...

Aradan birkaç ay geçmiş Büyük bir hırsla yeniden kapısına dayanmış doktorun .. "Doktor bey, ben de hafıza kaybı başladı... Herşeyi unutuyorum...!"

Doktor, adama şöyle bir bakmış yine, hemşireye dönmüş, "Kızım, sekiz numaralı kutuyu getirir misin?" demiş. Adam, hemen itiraz etmiş, "Ama, o kutuda b.k var!"...

Doktor, "Doğru! Bakın, hafızanız da yerine geldi!...." Adam, ağlamaklı, hırsla ödemiş parayı çıkmış dışarı... Kurmuş da kurmuş intikam planlarını... Birkaç ay sonra..

"Doktor! Ben de iktidarsızlık başladı... Durumum kötü, hiçbir şey yapamıyorum..." Doktor adamı gözüyle şöyle bir inceleyip, "Hemşire hanım sekiz Numaralı kutuyu getirir misin" diye seslenince, adam, tüm hırsıyla,

"S....,seni de sekiz numaralı kutunu da ...." diye bağırmış..

Doktor gayet sakin, "Geçmiş olsun! bakın iyileştiniz Artık yapabiliyorsunuz!!"

Uyyy süpermiş lennnnnnnn sğl cnm:roflol::roflol:

sanki mankeniz kaçıracaklar bizi..... diyorum sen alıp beni başına bela etmişsin el ne yapsın beni kızıyor böyle diyince..........herşeyi beraber yapmak istiyorlar iyi oluyor kız havamda :dance::dance:

livaza bu arada sen bizlere sabah şekerimi nedin ay ayrıca teşekkür ederim millet kart fln diyor ama sevindirik oldumzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…