Bebek mevzusundan sıkılıp kafa dağıtmak isteyenler buraya!!!!

Şıp diyeAdam, tıklım tıklım dolu bir hipermarketteymiş. Alışveriş eden çok güzel bir kadının yanına sokulmuş:

"Afedersiniz hanımefendi, karımı kaybettim bulamıyorum, benimle biraz konuşur musunuz?"

Güzel kadın tepkili bir şekilde:

"Karınızı kaybetmenizle benim ne ilgim var?"
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aşkı memnunu izlemiyorum çok şehvet var anam o dizi seks ne ararsan var....eşim diyorki açma şu kanalı kimin eli kimin cebinde belli değil....ee kocişte gördükçe aşka geliyorkaydirigubbakcemile3
vadiyi izliyor aksamda misafir vardı...

Sonucu kaydirigubbakcemile3

Adam izah etmiş:

"Rica ederim, lütfen yanlış anlamayın. Ne zaman güzel bir kadınla iki çift laf etmeye kalkışsam, karım şıp diye damlar da."

esengülüm maşallah sende evlilik konusunda ninikle beni solluyorsun
acep yaştada zorluyormusun yoksa kartmısın??????kaydirigubbakcemile3

Biri 95 yaşında diğeri 92 yaşında karı koca, boşanmak için hakimin karşısına çıkmış.

Hakim üzülmüş, "Yapmayın allah aşkına" demiş "Yetmiş küsur yıllık evlisiniz, yazık değil mi niye boşanacaksınız?"

"Yok Hakim Bey" demiş adam "Aslında biz çoktan boşanmaya karar verdik de çocuklar etkilenmesin diye, Ölmelerini bekledik."

Sonucu kaydirigubbakcemile3

Adam izah etmiş:

"Rica ederim, lütfen yanlış anlamayın. Ne zaman güzel bir kadınla iki çift laf etmeye kalkışsam, karım şıp diye damlar da."

:roflol: :roflol: :roflol: SALAK YA...

KIZ KOCAM EVDE OLDUĞUNDA BİZDE VADİYİ İZLİYORUZ AMA REKLAMLARDA AÇIYORUZ KANALD Yİ...

esengülüm maşallah sende evlilik konusunda ninikle beni solluyorsun
acep yaştada zorluyormusun yoksa kartmısın??????kaydirigubbakcemile3

he kız valla 24 yaşındayım bn ohhh bn ustalaştım artıkın evlilikte....yk kız kartmadım daha çıtırım daha çıtırkaydirigubbakcemile3sen kaç yaşındasın?cicimŞeniz

Ya hanımın ÇıflıĞıde gÜzel bır dızı ama mehmet aslantuĞ Çok zıt bır karakter ya...o adama hayranım ama bu karakter ı hıÇ beĞenmedım...

Bıde ben melekler korusunun hastasıyım o yÜzden onu ızlıyorum...ordakı erkana hastayım bıde

Biri 95 yaşında diğeri 92 yaşında karı koca, boşanmak için hakimin karşısına çıkmış.

Hakim üzülmüş, "Yapmayın allah aşkına" demiş "Yetmiş küsur yıllık evlisiniz, yazık değil mi niye boşanacaksınız?"

"Yok Hakim Bey" demiş adam "Aslında biz çoktan boşanmaya karar verdik de çocuklar etkilenmesin diye, Ölmelerini bekledik."

ayyyyyyyyy:roflol:

he kız valla 24 yaşındayım bn ohhh bn ustalaştım artıkın evlilikte....yk kız kartmadım daha çıtırım daha çıtırkaydirigubbakcemile3sen kaç yaşındasın?cicimŞeniz

abooooooooooooo bu soruyu sormayacaktın ben kaşındım...
yoksa seninmi acelen vardı esengülüm............
ben 26 yım ama 27 den gün aldım...akannehir

Ya hanımın ÇİflİĞİde gÜzel bİr dİzİ ama mehmet aslantuĞ Çok zıt bİr karakter ya...o adama hayranım ama bu karakter İ hİÇ beĞenmedİm...

Bİde ben melekler korusunun hastasıyım o yÜzden onu İzlİyorum...ordakİ erkana hastayım bİde

haa evet yakışıklı oğlan bnde arada bakıyorum ona yaprak dökümünü izliyosunuzdur tabi sormayayımzemuszemus

Ya hanımın ÇİflİĞİde gÜzel bİr dİzİ ama mehmet aslantuĞ Çok zıt bİr karakter ya...o adama hayranım ama bu karakter İ hİÇ beĞenmedİm...

Bİde ben melekler korusunun hastasıyım o yÜzden onu İzlİyorum...ordakİ erkana hastayım bİde

Bende melekler korusunu çok seviyorum favorim birde canım ailem samim ve meliha bitiyorum....digerlerini sallamıyorumkaydirigubbakcemile2

abooooooooooooo bu soruyu sormayacaktın ben kaşındım...
yoksa seninmi acelen vardı esengülüm............
ben 26 yım ama 27 den gün aldım...akannehir

bnm acelem vardı herhalkaydirigubbakcemile3kısmet kız hemen evleniverdim kocam 34 yaşında ztn bu vakite kdr bnm yaşıtlarım ne bilim hiç anlaşamam ark.şlarımda öyledir hep 70 li kuşak cici kuşumda 70 li kuşaktankaydirigubbakcemile3

X