- 29 Ağustos 2008
- 1.191
- 4
-
- Konu Sahibi sarxixcivciv
evet cicoşumm amkaradayımm hihoyyytlivaza ankarada yaşıyorsun sanırım
dükkanda olunca geç kalıyorum cogu zaman sizi takip etmekte o geliy bu gidiy sabah işi haliylee
Ya kızlar ŞÖle bİ Şarkı var bİlİyor musunuz...
Yanayım yanayım
ateŞlerde yanayım
o kırmızı dudaĞındna bİr ÖpÜcÜk alaayım
sararyııııııııım sarayım kollrımla sarayım
sen İste yeterkİ senn kulun kÖlen oooollaaaayımmmmmmmmmmmmmm.....
Yaktın sen benİİİİİİ
ahhhhhhhhhhhhhhh
yıktın sen benİİ...
Bunu bİzİm Şaban cosmo gÖndermİŞtİ bana ayyy ne İĞrenÇsİn dedİm kıza varya radyoda hep denk gelİyorum ama tam oynamalık yanİ....
buyrun gelin canlarım feda olsun ben 58 kiloyla evlendim 5 yıllık evliyim şuan seksen kiloyum düşünün artık marketi hep benmi yemişim neeYa senİn dÜkkanı bİ zİyarete mİ gelsek be...ben abur cubur Çok severİm ya....yanİ cÜsseye baktıĞında yedİklerİn nerde dİyebİlİrsİn ama..gerÇekten dÜŞkÜnÜmdÜr
buyrun gelin canlarım feda olsun ben 58 kiloyla evlendim 5 yıllık evliyim şuan seksen kiloyum düşünün artık marketi hep benmi yemişim nee
hoş düştünnKızÇeler gÜnaydınlarrrrrr hepİcİĞİnİze ahanda gece bekÇİsİ bende sonunda dÜŞtÜm topİĞeeeee
KızÇeler gÜnaydınlarrrrrr hepİcİĞİnİze ahanda gece bekÇİsİ bende sonunda dÜŞtÜm topİĞeeeee
YAZIK KOCANA BE ADAM KENDİNE GELEMEMİŞ DEMEKKİ GARİBİM delikafadulden delikafadulden ...CANIM EVLENİNCE ÇOĞU KİŞİ ALIYOR KİLO...BU KAİDEYİ BAZON Bİ BEN VARIM HERLADE...HALA EVLEMNDİĞİM KİLODAYIM...SEVDİĞİM BİŞEY OLDUĞUNDA SON DERECE İŞTAHLIYIMM...AMA İSTEMEDİĞİM YADA SIRADAN BİŞEY OLDUĞUNDA AÇLIĞIMI BASTIRACAK KADAR YİYORUM...BİRAZ DA BÜNYE MESELESİ...HALAMLARA ÇEKMİŞİM HALAM 50 YAŞINDAN SONRA KİLO ALDI ODA DEPRESYN HAPLKARINDAN DOLAYI