Bebek mevzusundan sıkılıp kafa dağıtmak isteyenler buraya!!!!

günaydın kızlarrrrrrr

cvicivvvvvvvvvvvvvvv nirdesin kuşum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çık ortaya artıkınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

siz ne dengesiz kadınlarsınız yaa anında altüst oluyorsunuz heee sizin eşlerinize yazık be adamları ne hale getirdiniz kimbilir yaaa

Gelmnedı kıtty henÜz...Çok fazla gıremıyor bu araalar cıvcıv...msnı de kapalı bı 5 dk aÇabılırse aÇıyor o kadar...Çok yoĞun

YoĞun hayatım ondan...nben konuŞtum onunla kımseye kÜz falan deĞılım yoĞuum dedı

esengülümmmmmmmmmmmm nerdesin hani bu hafta bana geliyodun sana şeker çikolata kek gofret :icecream:vericektim

günaydııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nerdesiniz millet uyanın

günaydııııııııııınnnnnnnnnn nannnnnnnn niyeee burdan kaçıyonuz anammmmmm

Nerdesın be...ne yapıyordun Çabuk sÖleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

dıĞerı nerde..eŞın yanı ÇıÇek yanıııııı

Kadının biri kilim mağazasında dolaşıyormuş o sırada osurmuş fakat bozuntuya wermemiş sonra ordaki görewliye kilimin fiyyatını sormuş görewli ise şu cewabı wermiş teyze sen kilime bakarken osurdun fiyatını duysan sıçarsın demiş ):):):

msn deyiz canım yaaaa. site kafayı yedi biliyorsun. eşimgil çiçeeem ise senin eşingil cosmoyla kaçtı böhühühühühü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…