- 18 Eylül 2008
- 4.683
- 0
- Konu Sahibi sarxixcivciv
- #1.101
kız hayırdır pek bi naşelisin sen bugün...ayyy müro için dedikodumu yapsak burda be...ha nede olsa buraya gelmiyor...delikafadulden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız nink biz yılın 365 günü çalışıyozya nie nankörlük adiyon herifle ne kavga ediyoz tatil yok dügün yok bayram yok oda garibim tatili olan koca bulaydın dio:roflol:GÜnaydın kızlar....nbrsİnİz bakİİİİİİİİİİİİm....ayyy cÇ.tesİ c.tesİ İŞe mİ gelİnİr ya...
kız hayırdır pek bi naşelisin sen bugün...ayyy müro için dedikodumu yapsak burda be...ha nede olsa buraya gelmiyor...delikafadulden
kız nink biz yılın 365 günü çalışıyozya nie nankörlük adiyon herifle ne kavga ediyoz tatil yok dügün yok bayram yok oda garibim tatili olan koca bulaydın dio:roflol:
yazık ama herifime ben cok bunaltıyorum 4 yıldır var bu market yıldım artık erken gitme geç gelme kapat filan oda sinirleniyo garibim kaydirigubbakcemileaman bi tek benimki demiyormuş bu lafı iyi bari sevindim kaydirigubbakcemile3
demekki bütün kocaların en iyi bildikleri şey bu akannehir
yazık ama herifime ben cok bunaltıyorum 4 yıldır var bu market yıldım artık erken gitme geç gelme kapat filan oda sinirleniyo garibim kaydirigubbakcemile[napiyim ama bende haklıyım gezmek evde onunla vakit geçirmek istiyorum ama yok işte mafoldumben
yazık ama herifime ben cok bunaltıyorum 4 yıldır var bu market yıldım artık erken gitme geç gelme kapat filan oda sinirleniyo garibim kaydirigubbakcemile
okey canım heryerde ben varım güle güleKIZLAR BEN KÇAR ÖPTÜM SİZİ AKŞAMA KADAR BENİ ÖZLEYİN YOKSA DÖVERİM......cokacimcoook SONRADA YERİMMMMM
akannehir akannehir :1shok: ÇİÇEK GİBİ BENİM DENGEMİ ALTÜST ETTİN LEN SENDE