Bebek mevzusundan sıkılıp kafa dağıtmak isteyenler buraya!!!!

kız hayırdır pek bi naşelisin sen bugün...ayyy müro için dedikodumu yapsak burda be...ha nede olsa buraya gelmiyor...delikafadulden

GÜnaydın kızlar....nbrsİnİz bakİİİİİİİİİİİİm....ayyy cÇ.tesİ c.tesİ İŞe mİ gelİnİr ya...
kız nink biz yılın 365 günü çalışıyozya nie nankörlük adiyon herifle ne kavga ediyoz tatil yok dügün yok bayram yok oda garibim tatili olan koca bulaydın dio:roflol:

kız nink biz yılın 365 günü çalışıyozya nie nankörlük adiyon herifle ne kavga ediyoz tatil yok dügün yok bayram yok oda garibim tatili olan koca bulaydın dio:roflol:

aman bi tek benimki demiyormuş bu lafı iyi bari sevindim kaydirigubbakcemile3
demekki bütün kocaların en iyi bildikleri şey bu akannehir

aman bi tek benimki demiyormuş bu lafı iyi bari sevindim kaydirigubbakcemile3
demekki bütün kocaların en iyi bildikleri şey bu akannehir
yazık ama herifime ben cok bunaltıyorum 4 yıldır var bu market yıldım artık erken gitme geç gelme kapat filan oda sinirleniyo garibim kaydirigubbakcemile

yazık ama herifime ben cok bunaltıyorum 4 yıldır var bu market yıldım artık erken gitme geç gelme kapat filan oda sinirleniyo garibim kaydirigubbakcemile

benim eşimde vardiyalı çalışıyor bi gündüzde bi gecede herifi göremiyorum bazen bende çalışıyor olunca birimiz eve geliyor birimiz evden gidiyor kaydirigubbakcemile3

KIZLAR BEN KÇAR ÖPTÜM SıZı AKŞAMA KADAR BENı ÖZLEYıN YOKSA DÖVERıM......cokacimcoook SONRADA YERıMMMMM

heeeyyyyyt ben geldin huleeeyyyyn

inşallah çooook güzel bir hafta olsun bu hafta kuzularım opuyorumnanaktan

amanin ninooooooş gelmiş. burdayım nann silahları hazırlıyorum gün içinde sinir olucaz nasıl olsa sıkarız :)

ninoş kız hele bu hafta malum nedenden dolayı acayip stresim o yüzden iki tabanca birden kullancam sıkıp durcam kısss. sana da bir yedek bulmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…