Bebek mevzusundan sıkılıp kafa dağıtmak isteyenler buraya!!!!

BENıM HERŞEYıM ARAŞTIRILDI HıÇ BıR FıZıKSEL MÜDAHALEYE GEREK YOK DEDı DOKTOR :1shok:

kurşun geçirmez yelek mi amaaaniiiin akannehir . olsun olsun ben görünmez olurum :1ninca: sen boz yeter çiçeeeem puahahahahahahah

canım yaaa sıkma kendini boşu boşuna. orda da dedim burda da diyorum istemişsiniz ki açılmış bu topic. ikisine de yetişmek isteyince yetişiliyor. bak benim ve çiçeeemin bir de ovulasyon ve taşbebekler topic imiz var. oralara da koşuyoruz. olmuyor mu oluyor. isteyen gelir, isteyen gelmez. bu kadar basit. sıkma canını sıktırma bacağınaaa aaaaaaaaa

BENİM HERŞEYİM ARAŞTIRILDI HİÇ BİR FİZİKSEL MÜDAHALEYE GEREK YOK DEDİ DOKTOR :1shok:

hımmm doktorun yanılmış olabilir oda insan neticede şekerimmmmmm delikafadulden

kurşun geçirmez yelek mi amaaaniiiin akannehir . olsun olsun ben görünmez olurum :1ninca: sen boz yeter çiçeeeem puahahahahahahah

hihihihiii tamam şekerim bugün değilde bir gün senin için yapcemmmm kaydirigubbakcemile3

kızlar ortada kötü bir durum yok...
isteyen buraya geyiğe isteyen oraya geyiğe gider...
elle elleeeeeeee
öptüm hepinizi...

günaydıııııııııııınnnnnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan

hepimize hayırlı cumalar olsun şekerleriiiim

Hyaırlı cumalrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...hepınızın elerınden Öperım

:hulya: :hulya: :hulya: :hulya: :hulya: sositososito sositososito sositososito hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt gamyoncuiremsu gamyoncuiremsukaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

DAHA BEKLEYİM Mİİİİ YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA....NERDESİNİZ ULEYYYYYYYYYYYNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…