- 23 Ocak 2009
- 6.802
- 22
- 46
-
- Konu Sahibi sarxixcivciv
- #1.021
Bu arada kızlar bİŞey sorucam sİze...Şİmdİ ben bu İŞyerİndekİ bİlgİsayardan foruma gİrerken dİrekt sık kullanılanlardan gİrİyorum ve benİ hatırla dedİĞİm İÇİn Önceden dİrek nİck falan sormuyor...ben bunu nasıl İptal edebİlrİİm.hanİ Şayet İŞten Çıkarsam ve bİrİ bu foruma gİrerse dİrekt benİm nİckİmle yazzıŞabİlecek...
semacım hoşgeldin canım
selam semoşşşşşşşş
ok kızlar teşekkürler....becerebildim....
çiçek yaptın mı dediğimi...abone olduktan sonrada direkt yukarıda
Ana Sayfa Kullanıcı Paneli Sosyal Gruplar KK İndirim Seri İlanlar Resimler & Albümler KK Blog Reklam/İletişim
Arama Yararlı Linkler Kullanıcı Listesi Oyun Kulübü Sohbet OFT Yardım Masası Forum Yöneticileri Çıkış
şu yazıyorsa sayfanın tepesinde abone olduktan sonra yaralı linkleri tıklayıp aboneliklerimi göster de..abone olduğun konular görünücek ...direkt buralardan geçiş yaparsın daha basit hem
iyiyim semoşummm yemek yidimmmm hihii sen nasılsın yoğundu işler çıktın bi ara nasıl şimdikkkkk
Len şaban dinle bak sana bunu yaptıramazsam içim rahat etmez...bırakamam peşini
MESELA BU TOPİKTESİN DİMİ ŞİMDİ SAYFANIN SAĞ TARAFINDA...SEÇENEKLER YAZIYOR ORAYA TIKLA ABONE OL DE...ABONELİĞİNİZ ONAYLANDI DİCEK...SONRA DİĞER TOPİKLERDEDE GEZİYORSUN YA HEPSİNE AYNI İŞLEMİ UYGULA ABONE OL YANİ...ABONE OLDUKTAN SONRA DİYELİMKİ BU TOPİKTESİN AMA ATEŞ TOPİĞİNE GEÇİŞ YAPICAN HEMEN SAYFANIN ÜST KISMINDA YARARLILİNKLER YAZAN Bİ YER VAR TIKLA ABONELİKLERİMİ GÖSTRE DİCEK TIKLA AÇILAN SAYFADA TÜM ABONE OLDUĞUN KONULARI GÖREBİLİCEKSİN ÇOK PRATİK...HADİ YAP BEKLİYORUM naniknanik ÖLÜMÜ YE BAK YAPMAZSAN delikafadulden
kız şabannnnnnnnnnnnn baştan böyle deseneeeeeeeeeeeeeeeee saçma saçma yerlere girdim hahahahaaaaa oldu merak etme şekerim sağol zuzummmm allah sana en güzelindennnn ismi lazım değilden versinnnnnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 yasak yaa demek o bağaptaaaaaaaaaaaaaaa delikafaduldenLen şaban dinle bak sana bunu yaptıramazsam içim rahat etmez...bırakamam peşini
MESELA BU TOPİKTESİN DİMİ ŞİMDİ SAYFANIN SAĞ TARAFINDA...SEÇENEKLER YAZIYOR ORAYA TIKLA ABONE OL DE...ABONELİĞİNİZ ONAYLANDI DİCEK...SONRA DİĞER TOPİKLERDEDE GEZİYORSUN YA HEPSİNE AYNI İŞLEMİ UYGULA ABONE OL YANİ...ABONE OLDUKTAN SONRA DİYELİMKİ BU TOPİKTESİN AMA ATEŞ TOPİĞİNE GEÇİŞ YAPICAN HEMEN SAYFANIN ÜST KISMINDA YARARLILİNKLER YAZAN Bİ YER VAR TIKLA ABONELİKLERİMİ GÖSTRE DİCEK TIKLA AÇILAN SAYFADA TÜM ABONE OLDUĞUN KONULARI GÖREBİLİCEKSİN ÇOK PRATİK...HADİ YAP BEKLİYORUM naniknanik ÖLÜMÜ YE BAK YAPMAZSAN delikafadulden
iş yoğun canım ara verdim biraz aman bitecek gibi değil ki işler :sinifsinif: