Bebek mevzusundan sıkılıp kafa dağıtmak isteyenler buraya!!!!

TAMAM ıŞTE ÖLE KALCAK TAKıııı BACAKLARIN ÖRDEK KIVAMINA GELıNCEYE KADAR....SONRA ÖRDEK GıBı Bı YUMURTLICAN DOSTLAR BAŞINA :1rolleyes:

BıZEDE BıRER TANE VERıRSıN ARTIK DıMı...SENDE BPıŞıP BıZEDE DÜŞER YANEEEE

:icecream: YANLIZ ÜSTTEKı YAZIMA BAKIN TUĞBA 20 YAZICAMA 220 YAZMIŞIM KIZA...ŞıŞKOLAŞIYOR YA EE TABı RAKAMINDA DEĞıŞMESı LAZIM GÖBıŞ BÜYÜDÜKÇE DıMı...

ölümü ye ne demek naaaan çok tırsıyorum :1shok: akannehir
manyakkkk yavrumm manyakkk kendisiiiii deidklerini ciddiye alma senn he de geççç naniknanik

ÇİÇEK SEVER TAZE OLDUMUDA ONA AİSTİNADEN SŞEYETTİM...KORKMA ALIŞIRSIN...KARTLARI SEVMİYOR YANİ SENİN RİSKLİ BİR DURURMUN YOK :roflol:

hahaaa nasılda bilirmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş gel sen yamacıma küçük manyağım çatlağım benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nen senin ben uzundur kimyana dokunmuyommm bi el atmam lazım bu durumaaaaaaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ÇİÇEĞİM YAPMA BAK GİDERİM NÜTFEN akannehir :1shok: BAK TİKİM BAŞLADI YİNE

yok kuzum bak bahsi bile yetti gariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
yani canımın içii güzel bebem benimmmmm merak etme ama unutma eski günlerii o bağapta şekerimm :roflol: :roflol: :roflol:

:icecream: YANLIZ ÜSTTEKİ YAZIMA BAKIN TUĞBA 20 YAZICAMA 220 YAZMIŞIM KIZA...ŞİŞKOLAŞIYOR YA EE TABİ RAKAMINDA DEĞİŞMESİ LAZIM GÖBİŞ BÜYÜDÜKÇE DİMİ...

zeka küpüsün maşşallaaaahhh yafriiii :roflol:

nan ördek olsam sevimli yengeç gibi basık kaldım iyi mi gel sen şöyle kıskacıma doğru acıtmıycam söööööz

Len bebek seni bi yakalarsammmmm güzel öpüem bak söleyimmm

Şeniz

ÇİÇEK SEVER TAZE OLDUMUDA ONA AİSTİNADEN SŞEYETTİM...KORKMA ALIŞIRSIN...KARTLARI SEVMİYOR YANİ SENİN RİSKLİ BİR DURURMUN YOK :roflol:

kartım ama senin gibi iki gıdım şeyi naapsın çiçeeem benim gibi etli butluları tercih eder ben gaçhayım yaaaaw

ÇİÇEĞİM YAPMA BAK GİDERİM NÜTFEN akannehir :1shok: BAK TİKİM BAŞLADI YİNE

eneeee bir durum mu var çiçeeem bu çatlağın tiki flaan mı var yaşasın :)))))))))

etli butlu eyüdürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kadının kalçalısı yemeğin salçalısıııııııııııı hahahahaaaaaa

akannehir akannehir:1shok: HİÇ MERAK ETME İSTEDSEMDE UNUTAMAM
:1ninca: :1ninca:

eneeee bir durum mu var çiçeeem bu çatlağın tiki flaan mı var yaşasın :)))))))))

tiki benim canımmm hahahahahahaaaaa ninikin bizzat kimyasını bozabilme kabiliyetim var şekerim allah vergisiiiiiii :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

VARYA BAK BEN BU COMO YA ÇOK PİS DALICAM YANLIZ SEYİM..HEP BÖLE YAPIYOR TÜYÜYOR ORTALIKTAN YA...:1shok: COSMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO YETİŞ LENNNNNNNNNNNNNN BAKELDEN GİİYORUM HABERİN OLSUN

:1ninca: :1ninca:

tiki benim canımmm hahahahahahaaaaa ninikin bizzat kimyasını bozabilme kabiliyetim var şekerim allah vergisiiiiiii :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

eneee vallaha mı :))))))))))))ayyy ne zaman bozarsın kimyasını çiçeeeem haber ver çekirdeğimi alıp gelcem, çitlete çitlete izliycem kikikikikikikikikik

Bence ÖkÜz gıbı tıkınmakla meŞgul Şuanda...ama bı haber verme gereĞı bıle duymuyor dıno

eneee vallaha mı :))))))))))))ayyy ne zaman bozarsın kimyasını çiçeeeem haber ver çekirdeğimi alıp gelcem, çitlete çitlete izliycem kikikikikikikikikik

KIZIM O BENİMKİNİ BOZARSA BU SENİN AÇINDAN SAKINCALI...ÇÜNKÜ SENİNKİNİDE BEN BOZARIM BAK delikafadulden

Bence ÖkÜz gİbİ tıkınmakla meŞgul Şuanda...ama bİ haber verme gereĞİ bİle duymuyor dİno

ehehehe cosmopoli küp olcak sonunda :))))))))))))))

KIZIM O BENİMKİNİ BOZARSA BU SENİN AÇINDAN SAKINCALI...ÇÜNKÜ SENİNKİNİDE BEN BOZARIM BAK delikafadulden

bozan sen ol be canııııııım sengözlerimebaksanab

SEMA KALDIK BAŞBAŞA HADİ GEL TAM CİLVELEŞME VAKTİİİ kaydirigubbakcemile Şeniz
semoşum dikkat et zuzuuuuuuuuuuu milli olabilirsin bakkkkkkkkkkkkkk sonra beyine açıkla açıklayabilirsennn hahahahaaa kaydirigubbakcemile3

hahahahaaaaaaaa oki doki ama şu varr kendide aşağıda belirtmiş bu durum diğer arkidşeler için iç açıcı olmuyor şekerim hahahahaaa kaydirigubbakcemile3 ondan çekirdeği çitlerken bence bi kurşungeçirmez yelek neyim giyyy derim ben sana arkideşin olaraktannnnnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bence ÖkÜz gİbİ tıkınmakla meŞgul Şuanda...ama bİ haber verme gereĞİ bİle duymuyor dİno
banada öyle geliyor kız midesinin bulanmadığı nadide bi an bulmuştur garibim koşa koşa gitmiştirr akannehir

hahahaa evet ninikimm yaparsınn buna şüphemiz yok zatiii

ben bu yüzden kimyana ellemiycem ama fiziksel bazı aktifitelerde bulunabilirimmm bilim için odaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…