- 18 Eylül 2008
- 4.683
- 0
- Konu Sahibi sarxixcivciv
- #1.061
BENıM HERŞEYıM ARAŞTIRILDI HıÇ BıR FıZıKSEL MÜDAHALEYE GEREK YOK DEDı DOKTOR :1shok:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
semoşum dikkat et zuzuuuuuuuuuuu milli olabilirsin bakkkkkkkkkkkkkk sonra beyine açıkla açıklayabilirsennn hahahahaaa kaydirigubbakcemile3
hahahahaaaaaaaa oki doki ama şu varr kendide aşağıda belirtmiş bu durum diğer arkidşeler için iç açıcı olmuyor şekerim hahahahaaa kaydirigubbakcemile3 ondan çekirdeği çitlerken bence bi kurşungeçirmez yelek neyim giyyy derim ben sana arkideşin olaraktannnnnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
banada öyle geliyor kız midesinin bulanmadığı nadide bi an bulmuştur garibim koşa koşa gitmiştirr akannehir
hahahaa evet ninikimm yaparsınn buna şüphemiz yok zatiii
ben bu yüzden kimyana ellemiycem ama fiziksel bazı aktifitelerde bulunabilirimmm bilim için odaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
BENİM HERŞEYİM ARAŞTIRILDI HİÇ BİR FİZİKSEL MÜDAHALEYE GEREK YOK DEDİ DOKTOR :1shok:
kurşun geçirmez yelek mi amaaaniiiin akannehir . olsun olsun ben görünmez olurum :1ninca: sen boz yeter çiçeeeem puahahahahahahah