Bebek mevzusundan sıkılıp kafa dağıtmak isteyenler buraya!!!!

:roflol::roflol::dance::dance:

Bir kadınla en çok kimin birlikte olabileceği konusunda bir yarışma yapılıyormuş, dayanırsa kadın dayanamazsa yarışmacı büyük ödülü alacakmış. Nam-ı Kemal de oradaymış. Her postadan sonra da duvara çarpı atılıyormuş. Alman başlamış 1,2,3.. tıkanmış. ıngiliz başlamış 3,5,7.. o da tıkanmış. Fransız 15,20.. derken o da kalmış. Bizim Nam-ı Kemal başlamış 70,80,90 derken durmak bilmiyor. Bakmış kadın iş kötü, Nam-ı Kemal'in duracağı yok, 95.yi yaparken "yok efendim bu 94." diye tutturmuş. Nam-ı Kemal, "Olur mu hanfendi 95 oldu, burada boşuna mı çarpı atıyoruz, sayıyoruz" dese de kadın dinlemiyor, "hayır bu daha 94." diyormuş. En sonunda bizimki zıvanadan çıkmış: - "Başlarım şimdi çarpına da sana da, sil hepsini sıfırdan başlıyoruz."
laelaelaelaelae

hosbuldum bebeişim simdi bebekten sonra en buyuk sorunum parasızlık gecinemiyorum varmı sizlerin gecinmek icin uyguladıgınız özel metodlar :1hug:

Allah yardımcın olsun ablacım......................opuyorumnanaktan enbüyük ve zor işşşş bu olsa gerek

Allah yardımcın olsun ablacım......................opuyorumnanaktan enbüyük ve zor işşşş bu olsa gerek

ben idare edemiyorum canım varsa elimde para harcıyorum aman yarınada kalsın diyemiyorum sıkıntı oldukca dahada azıtım bu işi carcaput topluyom alıyom işime yarasada yaramasada :roflol::roflol: etki tepki meselesimi acaba CADIARZU:uhm:

ayyy nagiş olucaktı şimdir burda hem kaygana hemde borçlardan döktürmüştü kaydirigubbakcemile3

hosbuldum bebeişim simdi bebekten sonra en buyuk sorunum parasızlık gecinemiyorum varmı sizlerin gecinmek icin uyguladıgınız özel metodlar :1hug:

ya sorma yaa bazen diyon ne demeyeeee biipppppppp istiyonnn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ye beni cicegim böylelikle fazla kilolalrımdan kurtulurum belkide :roflol:Şenizopuyorumnanaktan

inşallah kuzum yaa kurutulursun yaa ttalımmmm koyver gitsin yaa öyledeee böyledee dünya dönüyor kuşum yaaaaaaa

ablacım sirkelesen (şu pinti tayfası hariç....) herkesi kenarında 5 kuruşu yoktur.....o yüzden sıkma canını.....resmen stersten harcama yapıyorsun...alamadıkca alma gayreti hırsııııı:kedi:

benim pek bi metodum yok genel olarak evdeyim hahahahaa netten indirdiğim filmlerlennnn sinema özlemini gideriyom mesleaaaaaaaaaaa hahahahaaa

Deli manyak cifcif ne sordun laa ben görmedim
livaza ya naptınız? Niye gelmedi kızcağız nan itiraf edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…