- 29 Ağustos 2008
- 1.191
- 4
-
- Konu Sahibi sarxixcivciv
patron gı aşk olsun daha benden ne istiyonuz geleni agırlıyom gideni agırlıyom kamdi kendime konuşuyomlivaza sende çaktırmıyorsun ama parayı götürüyorsun anacım....topiğimize sahip çıkamadın gittin....bakkala çok ragbet var.....
affedildin detkli dur tamam mı??????????:mymeka:
patron gı aşk olsun daha benden ne istiyonuz geleni agırlıyom gideni agırlıyom kamdi kendime konuşuyom40 takla atıyom gine yaranamıyom patronsunya sokalıycan illa:1no2:
al ozaman görevden beni bi memnun edemedim kaç kere topige ugruyosun hiç bana çalışma azmi mi verdin yok eeee süprizzzzzyok yok görevini hakkıyla yapamıyorsunkaydirigubbakcemile3
al işte yine kaçıyon olsun kızdım ama iyi akşamlar opuyorumnanaktankızlar öperim sizi kcoaman.......kendinize iyi bakın...opuyorumnanaktan
yürü be livaza arkandayım...
Ya kızlar çizme fiyatları nasıl fikriniz varmı
iyilik dost senden nbr patronla ugraşıyomLivaza nabersin şeker çanağı
iyilik dost senden nbr patronla ugraşıyom
dedimki kk dan puan olur hediye olur bişi yolla yok cimri ne verdinki benden ne bekliyosun dimi ama herşey daha iyi hizmet verebilmek içinyerimsenibenPatlat iki tane sağlı sollu ne uğraşıyon yaaa
yada ninik gibi bi arkadaşın oldğunu söyle kafi bence
fikrimiz olsa nolcek 3 aşşagı 5 yukarı bişeydir biz 40 60 100 diyince nolcek laelaelaelaelaeLen Çİzme fİyatları hakkında fİkrİnİz yokmu fİkİrsİzler