Bebek mevzusundan sıkılıp kafa dağıtmak isteyenler buraya!!!!

Geniş Alın makyajj bilgisi

Alnınız dar daha göstermek istiyorsanız mat görünümlü pudra ya da fondöteni saç çizginiz boyunca sürün. Üzerinden cilt renginizden bir ton koyu bir allıkla hafifçe geçin. Ellerinizle saçlarınıza doğru dağıtarak doğal bir görünüm kazandırın

:dance:

ıyi olduğunuz için herkesin size adil davranmasını beklemek, vejetaryan olduğunuz için boğanın saldırmayacağını düşünmeye benzer.

insanları tanıdıkca hayvanları daha cok seviyorum civcivim benim hayat felsefem bu oldu zemuszemus

kız günaydınnn nirde olayım evdeydim dünde net bozuktu burda sonrada erken çıktım doktora neyim gittim ama burdayıum kuşumm
bensiz topik olurmuuuuu hehe kambersiz düğün olurmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Kızlar nasılsınız bakıyım bu aralar tarla bahçe işlerine merak saldım opuyorumnanaktan

kız günaydınnn nirde olayım evdeydim dünde net bozuktu burda sonrada erken çıktım doktora neyim gittim ama burdayıum kuşumm
bensiz topik olurmuuuuu hehe kambersiz düğün olurmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

opuyorumnanaktanaaaaaaaa olurmu len olurmuu sensiz ne olurkiiiiiiiiii çatlak seni..................ulen evde keyif yapıyorsun heeeeeeeeeee benimde belim agrıyordu dün işe geldimmmmmmmmmmmmmm:kedi:

ceylanımmm tatlım nasılsın
bende bu aralar senin gibiyim evde çiçek yetiştirmeye başladımmmkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

beni yetiştirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

opuyorumnanaktanaaaaaaaa olurmu len olurmuu sensiz ne olurkiiiiiiiiii çatlak seni..................ulen evde keyif yapıyorsun heeeeeeeeeee benimde belim agrıyordu dün işe geldimmmmmmmmmmmmmm:kedi:

ay yavrumm geçmiş olsunn dikkat et kendineee yaa opuyorumnanaktan

ÇİÇEĞİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM DUYDUM Kİ BURDAYMIŞSINNNNNNNNNNNN Şeniz

NERDESİN LEN SEN :mymeka:

alla alla ne kadar becerikli hatunlar varmış...............tarla çiçek oh oh bol bol sulayın emiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…