- 23 Nisan 2008
- 6.516
- 2
- 44
-
- Konu Sahibi sarxixcivciv
dedimki kk dan puan olur hediye olur bişi yolla yok cimri ne verdinki benden ne bekliyosun dimi ama herşey daha iyi hizmet verebilmek içinyerimseniben
güle güle yie beklerizzz opuyorumnanaktanKızlar ben kaÇar...kalan sahalar sİzİndİr...hadİ tepİnİn leynnn
canımsonra civ civ oluncada beni savun olurmu korkuyorum az kafa tuttum şimdi görevimi elimden alcak bekçilik yaptıracak adam arıyodurvereliniortakEvet canım sonuna kadar haklısın
:tomato: ayy ninik ne fenasın ikimizi de karalayıp gittinÖff aynı cosmo gıbı gıcıksın
al ozaman görevden beni bi memnun edemedim kaç kere topige ugruyosun hiç bana çalışma azmi mi verdin yok eeee süprizzzzz
arkiler bana habire gaz verip durmayın patron oluncada beni savunun şutarafagittialkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
yürü be kim tutar seni
patron milleti işte ne yaparsan yap yaranamazsın kaydirigubbakcemile3
günaydıııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
gününüz aydın ve güzel geçsin inşaallah arkadaşlar öpüyorum hepinizi de
canımsonra civ civ oluncada beni savun olurmu korkuyorum az kafa tuttum şimdi görevimi elimden alcak bekçilik yaptıracak adam arıyodurvereliniortak
günaydınlarrrrrrrrrrrrr........
CİVCİVİM NE OLSUN YA.. GÜZEL GEÇTİ KEYİFLİYDİ AMA MECBUREN GEÇ YATTIM ÖLDÜM O YÜZDEN CANIM YA -tatlicadiarzu-
Ohoh sevindim kız giydirilmediğinize......kaydirigubbakcemile3alış anacım sende şu geç yatmalara.............tavuk gibi erkenden yatacaksın illa
SENİN NASIL OLDU BELİN BAKİMM