Bebek mevzusundan sıkılıp kafa dağıtmak isteyenler buraya!!!!

bugün bizim evlenme yıldönümümüzzzzzzzzzzzzzzzzz zemuszemus
ay çok merak ediyorum ya kociş ne hediye aldı acaba :asigim:

mutluluklar dilerim kuşum..inşallah çok güzel bir gece geçirirsin eşinle............eglenmene bak canımın içi kocaman öpüyorum seni................mucuk mucuk şapur şupur...şutarafagitti

CıVCıVıM YANLIZLIK ÇENENE VURMUŞ delikafadulden

CıVıCVıM YA CANIM ALIŞVERıŞ YAPMAK ıSTıYOR SÜSLENMEK GEZMEK ıSTıYOR BENıM YA...:1rolleyes:

Cıvcıvım ÇıÇeĞımle kıtty tebrık etmıŞ senı hayatım topıĞı Çok beĞenmıŞ ÇıÇeĞım

CİVCİVİM YANLIZLIK ÇENENE VURMUŞ delikafadulden

CİVİCVİM YA CANIM ALIŞVERİŞ YAPMAK İSTİYOR SÜSLENMEK GEZMEK İSTİYOR BENİM YA...:1rolleyes:

Bu Akşam Çıkışta git kuaföre saçlarınla ilgilen...........sonra kılık kıyafet al.........sonra kocişini ara yemegi dışarıda yiyoruz diye haber ver....çoş eglen kızımmmmmmm hayat senin hayatın anammmmmm bizemi soruyorn.........kaydirigubbakcemile3

Cİvcİvİm ÇİÇeĞİmle kİtty tebrİk etmİŞ senİ hayatım topİĞİ Çok beĞenmİŞ ÇİÇeĞİm

opuyorumnanaktanay canlarım benim gördüm cnm kitty ve cicemi bende teşekkür yazısı yazdım helede çiçem için çok iyi oldu bu topic bugün işemi geldi acep çiçek...opuyorumnanaktan

Cıvcıvım para yok len ayrıca kaynanamlara gıdıcez bu akŞam...kayınpederım lafları gıydırır zatn bana hıÇ merak etme

Cİvcİvİm para yok len ayrıca kaynanamlara gİdİcez bu akŞam...kayınpederİm lafları gİydİrİr zatn bana hİÇ merak etme

kaydirigubbakcemile3akşam akşam ne k.validesi len......hafta başından hafta sonunu getirdiniz bana kalırsa..............p.tesi de çekilmezler yani.....işin kolayı var anacım sende ona giydir..........:mymeka:

livaza sende çaktırmıyorsun ama parayı götürüyorsun anacım....topiğimize sahip çıkamadın gittin....bakkala çok ragbet var.....

X