Bebek mevzusundan sıkılıp kafa dağıtmak isteyenler buraya!!!!

BugÜn kİmsenİn keyfİ yok anlaŞılan..topİk boŞ kalmıŞ benİmde canım sıkkın ya...yarın gelİrİz artıkın
niikcim sana bi görev vericem topiğin bekçisi olarak hem moralinde düzeliz kafan dagılır bizimkiler gelince güzel bi sıra dayagı nasıl olur:eek:klava:haketmedilermi?

Lıvaza nbr canım..valla hıÇ fena olmaz yanı...stres atarım..sendende onya Çıktıktan sonra gerısı mÜhım deĞıl haatım...

waryaaaaaaaaaaaaa İŞtee budurrr abİcİmm yaaa İŞteeeee İsmİ lazım deĞİlden bahsetmedennnnn geÇecek gÜzel yazıŞmalı dakİkalarrrrrrrrrrrrrrrrrrr heyttttttt beeeeeeeeeeeee yÜrÜyÜn canlarım arkandanızımmmmmmmmmmm

OY OY OY KİMLER GELMİŞ KİMLER:eek:SÜPERSİN KIZ BİZİ ANLADIN YA HELAL OLSUN SANA MADALYA TAKMAK LAZIM YUPPİİİİİİkaydirigubbakcemile3

ya kızlar bu kadar bel agrısı olurmu ya anlamadım gitti..CADIARZU
evde normal temizliği yaptım...artık işyerine yastık koyuyorum arkama...arkam saglam yani..
zorlamadım kendimiiiiii yawwwww nereden çıktı şimdi sabah sabah keyfimde kaçrı napak işte geldik çalışıyoruz........

ya kızlar bu kadar bel agrısı olurmu ya anlamadım gitti..CADIARZU
evde normal temizliği yaptım...artık işyerine yastık koyuyorum arkama...arkam saglam yani..
zorlamadım kendimiiiiii yawwwww nereden çıktı şimdi sabah sabah keyfimde kaçrı napak işte geldik çalışıyoruz........
ayy ayy ay kıyamam sen bi küçük cifcifsin niye boyundan büyük işlere kalkıyon ya yumurtan varsa nolcek hı

livaza ya çok üşüttüm yada agır bişey kaldırdım bu yüzden bel agrım var..omuzlarıma kadar vuruyor ama ara ara asıl belımın ortasında yumruk gibi boşluk var sancı yapıyor....mafoldumbenne olucak bilmiyorum idare ediyorum şimdi şu öksürük geçmedi.....gitti....öküsürnce dahada çok agrıyor....böyle giderse ben bir gögüs hastalıkları doktoruna görüneyim......baş edemiycem yoksa............benden dişli çıktı kız......:eek:

livaza ya çok üşüttüm yada agır bişey kaldırdım bu yüzden bel agrım var..omuzlarıma kadar vuruyor ama ara ara asıl belımın ortasında yumruk gibi boşluk var sancı yapıyor....mafoldumbenne olucak bilmiyorum idare ediyorum şimdi şu öksürük geçmedi.....gitti....öküsürnce dahada çok agrıyor....böyle giderse ben bir gögüs hastalıkları doktoruna görüneyim......baş edemiycem yoksa............benden dişli çıktı kız......:eek:
bak anam kendine ne diyim git doktura köydemi yaşıyon az aklımvar ouda sanamı veriyim ne istiyon sırnaşık şey

evet kimse yok bnd eyrn dra gidiyorum bgn 40.günüm baakalım ne diycek pko vrd abnde ondna oluyor sanırım anammmm b konuları konuşmuycaktık dimi civciv görmesin hiii özür özür:kedi:
hehe hemide bekçiyle konuştun hemen cifcife yetiştirmrm lazım......... yok canım yok bu defalık affettik bunları özelden paylaşıyoruz tamam tatlım kaydirigubbakcemile5

bugün bizim evlenme yıldönümümüzzzzzzzzzzzzzzzzz zemuszemus
ay çok merak ediyorum ya kociş ne hediye aldı acaba :asigim:

X