- 29 Ağustos 2008
- 1.191
- 4
- Konu Sahibi sarxixcivciv
ninikim bi sen vardın ama artık yoksun in cin top oynuyo :gitme:BugÜn kİmsenİn keyfİ yok anlaŞılan..topİk boŞ kalmıŞ benİmde canım sıkkın ya...yarın gelİrİz artıkın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ninikim bi sen vardın ama artık yoksun in cin top oynuyo :gitme:BugÜn kİmsenİn keyfİ yok anlaŞılan..topİk boŞ kalmıŞ benİmde canım sıkkın ya...yarın gelİrİz artıkın
niikcim sana bi görev vericem topiğin bekçisi olarak hem moralinde düzeliz kafan dagılır bizimkiler gelince güzel bi sıra dayagı nasıl olurklava:haketmedilermi?BugÜn kİmsenİn keyfİ yok anlaŞılan..topİk boŞ kalmıŞ benİmde canım sıkkın ya...yarın gelİrİz artıkın
waryaaaaaaaaaaaaa İŞtee budurrr abİcİmm yaaa İŞteeeee İsmİ lazım deĞİlden bahsetmedennnnn geÇecek gÜzel yazıŞmalı dakİkalarrrrrrrrrrrrrrrrrrr heyttttttt beeeeeeeeeeeee yÜrÜyÜn canlarım arkandanızımmmmmmmmmmm
civcivim hayırlı olsun topigin bidenemmm opuyorumnanaktanŞeniz
ayy ayy ay kıyamam sen bi küçük cifcifsin niye boyundan büyük işlere kalkıyon ya yumurtan varsa nolcek hıya kızlar bu kadar bel agrısı olurmu ya anlamadım gitti..CADIARZU
evde normal temizliği yaptım...artık işyerine yastık koyuyorum arkama...arkam saglam yani..
zorlamadım kendimiiiiii yawwwww nereden çıktı şimdi sabah sabah keyfimde kaçrı napak işte geldik çalışıyoruz........
bak anam kendine ne diyim git doktura köydemi yaşıyon az aklımvar ouda sanamı veriyim ne istiyon sırnaşık şeylivaza ya çok üşüttüm yada agır bişey kaldırdım bu yüzden bel agrım var..omuzlarıma kadar vuruyor ama ara ara asıl belımın ortasında yumruk gibi boşluk var sancı yapıyor....mafoldumbenne olucak bilmiyorum idare ediyorum şimdi şu öksürük geçmedi.....gitti....öküsürnce dahada çok agrıyor....böyle giderse ben bir gögüs hastalıkları doktoruna görüneyim......baş edemiycem yoksa............benden dişli çıktı kız......
selam kaçak nerelerdeydin nası düştün burayayerimsenibenselam minnoşlar aaa kimsecikler yok........
selam kaçak nerelerdeydin nası düştün burayayerimseniben
hiç gördügün gibi hiç bişey yapamıyoz tadı yok buranın akannehiryok kız hafta sonu evde pc vr ama net yok bgnde anam bi yoğun bi yoğun burası sorma napıyosunuz bakamkaydirigubbakcemile5
hiç gördügün gibi hiç bişey yapamıyoz tadı buranın akannehir
hehe hemide bekçiyle konuştun hemen cifcife yetiştirmrm lazım......... yok canım yok bu defalık affettik bunları özelden paylaşıyoruz tamam tatlım kaydirigubbakcemile5evet kimse yok bnd eyrn dra gidiyorum bgn 40.günüm baakalım ne diycek pko vrd abnde ondna oluyor sanırım anammmm b konuları konuşmuycaktık dimi civciv görmesin hiii özür özür:kedi:
merhaba canım sen çalışamna bak sonra görüşürüz biz nasıl olsa burdayız kaydirigubbakcemile3meraba arkadaşlar nasılsınız
iş çok yoğun bugün
size bi selam veriyim dedim
öptüm hepinizi