- 23 Nisan 2008
- 6.516
- 2
- 44
- Konu Sahibi sarxixcivciv
kimse yokmu be
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mrb canımcım ilk zamanlar cok anlattım kendimi topik bebek mevzuundan sıkılan herkese açık sanıp daldım içeri birde baktım herkes arki bende katıldım sonra herkesle konuştum anlaştım kısaca buranın bekçisi ila edildim baktım sende burdasın ekledim tşk.sende kabul etmişsinkaydirigubbakcemile5Günaydın bacım.. Tanışalım mı? :jeyyar: art niyetim yok yanlış anlaşılmasın :jeyyar:
Dün beni arkadaş listene eklemişsin buyrunnnnnnnnn
Eccük anlatıver kendni bakem buyrunnnnnnnnn
gelelim size dün benim üzerimden baya reyting almışsınız oruç iftar ibatet sadece ramazanda mı yapılır kuzum ramazanda yedim yedim şimdide ödüyorum bugün yedim yLİVAZAAAAAAAAAAAAAAA ANAM RAMAZAN GEÇTİ BAYRAMI ETTİK HABERİN YOKMU delikafadulden
canımcım depoyu doldurmadan olmuyo akşama kadar 500 kişiye laf anlatıyoz 7 den 70 e kayışım kopuyo gamyoncuiremsupuahahahahahahhahah :roflol: hakkaten haa.
neyse çok üstüne gitmeyelim. tamam livazacııım tamam canım. sahurda falan kalkma sen bi su iç yat. uykusuz kalma yaramaz sana kuzum e mi
canım ben dün müsademi isteyip kaçtım tenhalara ama şimdi burdayımmm bayragımı aldımmturkbayragi:enbuyukkk:kızlar nerdesisniz topik boş kalmış :hulya:
livaza nerdesin canım sen bak olmuyor böyle topik sana emanet demiştik lmaz:
gelelim size dün benim üzerimden baya reyting almışsınız oruç iftar ibatet sadece ramazanda mı yapılır kuzum ramazanda yedim yedim şimdide ödüyorum bugün yedim y
ne yaaa daha bitiremedimcokacimcoook
amin canım allahım hepimizin dualarını ibadetlerini kabul etsin inşallah :Saruboceq:yerimsenibenAllah kabul etsin canım benm
ne okuyonuz ggıı gelsenizeee kaydirigubbakcemile
meraba kızlar nasılsınız
semacım napak işte hafta içi işte çalış hafta sonu evde çalış neyseki bitti işler belim koptu ama.........neyse inleim yarın kociş ilgilenir benle.......kaydirigubbakcemile3