Bebek mevzusundan sıkılıp kafa dağıtmak isteyenler buraya!!!!

ay ay ayyan dairem ile onun üst kapında kavga ettiler tesisat yüzünden bende diledim ha ha ha ha kapıyı açamadım anammmm karışırsam bende dahil olurdum saçlarını yolardım bula bula tatil gününümü bulmuşlar...........tadilat sesleri geliyo zatn uyandım onlar yüzünden..birde kavgaları allahım yaaa

kuşum diğer tarafa gelmez oldun??
hayırdır bir durummu var?
regldaşım seni yalnz brakmak zorunda kaldım bu ay :gitme:

anlamayan neyse susayım en iyisi.....
tatlım bende 2 güne kadar regli olurum belim agrıyo temizlikte yaptım koptu belim...........
tubişim hakkında hayırlısı ne ise o olsun tatlım...rabbim herşeyi güzel gönlüne göre versin en iyiisni hakediyorsun bitanem......öpüyorum.........opuyorumnanaktan

selected canım gel gelllllllll yaptın mı böregimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bende cayımı alıp geliyorum...

Adamın biri psikologa gitmiş ve sıkıntısını anlatmaya başlamış:

"Geceleri uyuyamıyorum efendim, sürekli yatağın altında biri varmış gibi geliyor. Yatağın altına iniyorum, bu seferde sanki yatağın üzerinde birileri varmış gibi geliyor." Doktor:

"Alt aylık bir çalışma sonucu bu sorunu hallederiz." demiş.

"Peki vizite ücreti ne kadar?" diye sormuş adam.

"Seans başı 50 dolar haftada üç seans." diye cevaplamış doktor. Adam da fiyatı duyunca hemen kalkıp çıkmış muayenehaneden. Doktor, bir kaç ay sonra sokakta hastaya rastlamış alaycı bir tavırla gülerek:

"Ne oldu hastalıktan kurtulabildin mi?" diye sorunca adam da gülerek:

"Evet hem de bir şişe şaraba hallettim." Doktor çok şaşırmış:

"Nasıl yani?"

"Sizden çıktıktan sonra birahaneye uğradım, biramı içerken yanımdaki berduşla dertleştik, ona bir şişe şarap ısmarladım, o da bana karyolanın bacaklarını kesmemi tavsiye etti."

ıki komşu kadın hafta sonu kocaları olmadan yemeğe çıkmışlar.
Yemekten sonra bara falan derken sabaha doğru iyice sarhoş eve yürümeye başlamışlar. ıyice sıkıştıklarını farketmişler ama etrafta tuvalet falan bulamamışlar. Bir mezarlığın yanından geçerken biri
- Hadi şurada yapalım kimse görmeden_!
Başka çare de yok, korka korka girip bir kenarda işlerini bitirmişler.
Temizlenmek için bir şey bulamadıklarından biri külodunu çıkarıp kullanmış, diğeri eve böyle dönemem diye oradaki çelenklerden düşmüş bir bandı alıp kullanmış.
Sabah kocalardan biri uyanıp karısını donsuz olarak sızmış görünce telefona sarılıp öbürünü aramış:
- Yahu biz fena boynuzlandık galiba. Karım eve sabaha karşı ve donsuz olarak dönmüş...
- Sen gene iyisin , bizimkinin kıçına "seni asla unutmayacağız" diye bir de kart yapıştırmışlar..

waryaaaaaaaaaaaaa ıŞtee budurrr abıcımm yaaa ıŞteeeee ısmı lazım deĞılden bahsetmedennnnn geÇecek gÜzel yazıŞmalı dakıkalarrrrrrrrrrrrrrrrrrr heyttttttt beeeeeeeeeeeee yÜrÜyÜn canlarım arkandanızımmmmmmmmmmm

waryaaaaaaaaaaaaa İŞtee budurrr abİcİmm yaaa İŞteeeee İsmİ lazım deĞİlden bahsetmedennnnn geÇecek gÜzel yazıŞmalı dakİkalarrrrrrrrrrrrrrrrrrr heyttttttt beeeeeeeeeeeee yÜrÜyÜn canlarım arkandanızımmmmmmmmmmm

işte bu be çiçeğim bizi kimileri anlamadı..farklı yorumladı ama anlayan birilerinin çıktığını görmek süper bişey .bencede süper bir topik oldu...herzaman bekleriz çiçeğimmmmmmmmmmm eminimm burayı şenlendireceksin :dance:

BugÜn kımsenın keyfı yok anlaŞılan..topık boŞ kalmıŞ benımde canım sıkkın ya...yarın gelırız artıkın

X