- 29 Ağustos 2008
- 1.191
- 4
- Konu Sahibi sarxixcivciv
bebekolarım ben kaçiyom bugün erked3nciyim ablama iftara gidiyorum öpüldünz yarın görüşürük
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
alkisalkisalkis HELAL OLSUN SANA HELAL OLSUN :sm_cool: :sm_cool:
SEVİYORUM DSENİ BEEŞeniz
Bebekim karnım büyümeden benide artizzzz yapsana kız nolur
Mümkünse Başrol olsun filmin esas oğlanı da cevo olsun
Y A KIZLAR BİZ ETİKET OLMUŞUZ FARKINDA MISIINIZ....YAZDIĞIMIZ KELİMELERDEN ADAM AKILLI BİŞEY ÇIKMAMIŞ BİZİM İSİMLERİMİZİ ÇKEİP ALMIŞLAR...CİVCVİVEDE CİFCİF DİYORUZ YA ONUDA YAZMIŞLAR BAK delikafadulden
MEŞHUR OLDUK LEYYYYYYYYYNNNN sengözlerimebaksanab
Ooo bİde bana Çatlak dİyornuz be...bakın kızcaĞız hala ramazandayız sanıyor kendİnİ...ben pamuk prenses sanıyorsam suÇ mu yanİ
millet cosmopoli kaçar sizi öperrrr
esen kalın =)))))))
Eloverı hangİ akılı arıcak kızım İnternette....
Cosmooooooooooooo varlıĞınla yokluĞun bİr yanİ ses ver len sahacılar mı geldİ yoksa
Kızla rbende kaÇar....akŞam gelemem dİzİm var beklemeyİn...melekler korusunu İzlİyorum...ama yarın saba h 8:30 da burdayım....
LEN BEBEK VARYA ÇOK TEHLİKELİSİNNNNNNNNNNN....FERHUNDAYİ GÖRDÜM SANKİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİdelikafadulden ÖPTÜM SENİ ŞEKERİM...BYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
kızııım ciddi bir hayran kitlem var. belki site onlar yüzünden dolup taşmasın çöküp durmasın diye yazmadılar. ayy aklıma gelmemişti hatırlattın bak iyi oldu sengözlerimebaksanab