Bebek mevzusundan sıkılıp kafa dağıtmak isteyenler buraya!!!!

bebekolarım ben kaçiyom bugün erked3nciyim ablama iftara gidiyorum öpüldünz yarın görüşürük

alkisalkisalkis HELAL OLSUN SANA HELAL OLSUN :sm_cool: :sm_cool:

SEVİYORUM DSENİ BEEŞeniz

bir daha söyle bir daha

ben de seni sefffgiliiiiiiiiiim

nan ben senin hastasınım gel öpceeeem Şeniz

Bebekim karnım büyümeden benide artizzzz yapsana kız nolur
Mümkünse Başrol olsun filmin esas oğlanı da cevo olsun

karnın büyüyünce de yaparım nan yeter ki sen iste. kuru yedim gaz yaptı felan uyuturuz milleti yaffriii sen sıkma canını Şeniz

Ooo bıde bana Çatlak dıyornuz be...bakın kızcaĞız hala ramazandayız sanıyor kendını...ben pamuk prenses sanıyorsam suÇ mu yanı

LıVAZAAAAAAAAAAAAAAA ANAM RAMAZAN GEÇTı BAYRAMI ETTıK HABERıN YOKMU delikafadulden

Y A KIZLAR BİZ ETİKET OLMUŞUZ FARKINDA MISIINIZ....YAZDIĞIMIZ KELİMELERDEN ADAM AKILLI BİŞEY ÇIKMAMIŞ BİZİM İSİMLERİMİZİ ÇKEİP ALMIŞLAR...CİVCVİVEDE CİFCİF DİYORUZ YA ONUDA YAZMIŞLAR BAK delikafadulden

MEŞHUR OLDUK LEYYYYYYYYYNNNN sengözlerimebaksanab

yaşasııııınnnnnnn artiz olduuuukkkkkkk :sm_cool:

Ooo bİde bana Çatlak dİyornuz be...bakın kızcaĞız hala ramazandayız sanıyor kendİnİ...ben pamuk prenses sanıyorsam suÇ mu yanİ

puahahahahahahhahah :roflol: hakkaten haa.

neyse çok üstüne gitmeyelim. tamam livazacııım tamam canım. sahurda falan kalkma sen bi su iç yat. uykusuz kalma yaramaz sana kuzum e mi

benim adımı yarım yazmışlar bebek diye. tabi bi ordayım bi burda fasulyeden eleman saymışlar beni. kalbim kırıldı nan :nazar:

ben gidiyorum canlar. kocam geldi. yiycek bişiler getirmiş. pişirmedim bari hazırlıyım ayıp olmasın :p

Eloverı hangı akılı arıcak kızım ınternette....

Cosmooooooooooooo varlıĞınla yokluĞun bır yanı ses ver len sahacılar mı geldı yoksa

Cosmo ezber yaptın mı len bebeĞın sÖledıklerını ...rolÜne ÇalıŞsaydın acık...

Kızla rbende kaÇar....akŞam gelemem dızım var beklemeyın...melekler korusunu ızlıyorum...ama yarın saba h 8:30 da burdayım....

millet cosmopoli kaçar sizi öperrrr
esen kalın =)))))))

ben de kaçıyorum şekerim. unutma bulantın var, kasıkların sancıyor, halsizsin, hormonların tavan yaptı vs.vs. cilvelen babasının oğlu geliyor falan de.

öptüm seniiiiiiiiii anneciiiik

Eloverı hangİ akılı arıcak kızım İnternette....

Cosmooooooooooooo varlıĞınla yokluĞun bİr yanİ ses ver len sahacılar mı geldİ yoksa

kızııım ciddi bir hayran kitlem var. belki site onlar yüzünden dolup taşmasın çöküp durmasın diye yazmadılar. ayy aklıma gelmemişti hatırlattın bak iyi oldu sengözlerimebaksanab

LEN BEBEK VARYA ÇOK TEHLıKELıSıNNNNNNNNNNN....FERHUNDAYı GÖRDÜM SANKıııııııııııııııııııııııııııdelikafadulden ÖPTÜM SENı ŞEKERıM...BYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

LEN BEBEK VARYA ÇOK TEHLİKELİSİNNNNNNNNNNN....FERHUNDAYİ GÖRDÜM SANKİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİdelikafadulden ÖPTÜM SENİ ŞEKERİM...BYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

hay Allah firdevs kız beni tanıdılar sen kaç koş nan kooooş kaçççç

Şeniz görüşürüz tatlım

X