bebek istiyorummmmm :(

Bnm midem cok bulaniyor
Bende bes aylikken hamile kalmistim
O zamanda cok bulanmıştı
Evlilgin tadini cikarmak yerine
Zor gunler geciriyorsun :KK43:
Olmasada uzulmee
Birak sevisin gezin tozun miss gibi ya
Elbet olacagina varir
Yasin kucukse bir yil otuz uzeri ise alti ay olmazsa doktora gidilmesi oneriliyor
haklısın cnm ama biz çok istiyoruz

Canım bizde senin gibiydik çok istedik bebek allah nasip etti ama 9 ay sonra bende çok takmıştım. İnan çok test yaptım hamile kaldığım ay bilmiyordum.tabi dedim ıcimden Rabbim ne zamn ol derse oluverir olmasada nasip yokmuş dedim o ay hamile kaldım canım oluruna bırak psikolojik olabilir çünkü Allah gönlünüze göre verir tez zamanda :anneadayı::dua:
aminnn cnm inşallahhh bnmde olur

tabiki öyle ama bebeğimle de gezmek istiyorum
Onu yapacaksiniz zaten. Onu yapacak o kadar yiliniz var ki... ama esinizle basbasa sadece simdiki yillariniz var. ve daha 20 yasindasiniz.
Soyle anlatayim. Cocukla fransa disneylanddir ama basbasa paristir eyfeldir romantizmdir. Aman yemek yedi mi aksam uyudu mu oglen uyudu mu yoruldu mu acikti mi tuvaleti mi geldi demeden elele sokaklari kesfetmektir.
Tekrar ediyorum cocukla da zaten gezeceksiniz.

Oncelikle 5 ayda hamilelik dusunmeseniz daha güzel olmaz mıydı.once bir evliliğin izin tadını çıkarın.ayrica 5 ay hiçbirşey değil hemen beklentiye girmeyin olur inşallah merak etmeyin.bir de stres içinde beklemek hamileliği çok etkiliyor rahat olsanız daha cabuk hamile kalırsınız.ayrica 2 günde bir cinsellik yasasaniz daha garantili olur sperm kalitesi dusuyormus sanırım.en son olarak da regl belirtisiyle hamilelik belirtisi baya benziyor o yüzden bilemezsiniz hangisi

ah canim benim. 6 senelik evli biri olarak soyluyorum; bu stresle o 5 ay 5 sene olur. relax be kuzum. profil fotona bakarsak daha gencsin acele etme bu kadar. tadini cikarin, korunmayin Allah zamani geldiginde nasip edecek elbet. hadi selametle

öncelikle merhabalar arkadaşlar aranıza yeni katıldım :) ben 5 aylık evliyim iki aydır bebek istiyoruz adetim 30 güne bir gecen ay eylülün üçünde adet oldum 19 u yumurtlama günümdü biz sadece 15 inde ve 19 unda yani tam yumurtlama günümde ilişkiye girdik sonra yumurtlama gectikten sonra ilişkilerim oldu belirtilerim de vardı aslında ama kaç kez kan testi yaptırdım sonuç hep negatifti ve adetim ekimin üçünde gelmesi gerekirken altısında geldi yani bu ay ilk kez 33 günde adet görmüş oldum 21 i yumurtlama günümdü fakat bu sefer hamileliği kolaylaştırdığını duyduğum bal çörekotu ve tarçın karışımı yedim hep ve adaçayı içtim ovulasyon testi aldım takip ettim ve 16 ekimden 25 ekime kadar benim doğurgan dönemimdi ( adet takvimi uygulamasından baktım ) ve ben 18-19-20-21-22-23-24 hep ilişkiye girdim ayaklarımı da kaldırıp yattım 15-20 dk kalkmadım hemen duşta almadım spermler gitmesin diye ve sonradan 26 sında ve dün yani 31 ekimde ilişki yasadım adetime 4 gün var ve benim bu tüm yaptıklarıma rağmen sol kasığım ağrıyor adet olacakmışım gibi ve olacam diye de çok korkuyorum çünkü bu ay çok uğrastım çok umutlandım herşeyi yaptım ama göğüslerim ağrıyo sürekli acıkıyorum doymuyorum çok az mide bulantısı ve baş dönmem var ha birde çok yoğun gazım ve akıntım var ve çok üşüyorum ama pskolojikmen olacağını düşünüyorum çünkü gecen ay da aynıydı gaz hariç ne yapacağımı bilmiyorum dört günüm var ama çok korkuyorum bu ağrıdan dolayı adet olurum diye testte yapamıyorum üzülmeyeyim diye bu ay çok hazırlamıştım kendimi nolur yardım edin bna hamile olan kardeşlerim belirtileriniz nelerdi sizin ağrıyor muydu sizinde kasığınız özellikle sol taraf sizce hamile miyim yoksa adet mi olacam :KK43: bu arada doktora gittik hormon değerimde herşeyim normal allaha şükür bi sıkıntım yok kist falanda yok hatta iltap bile yok eşimdede sıkıntı yok neden olmuyor acaba yada olur mu nolur cvp verin ve uzun oldu kusura bakmayın hakkınızı helal edin :KK43:
5 ayin 2 ayini bu stresle mi gecirdin sen?
dur bakalim daha.bu ne telas.
Belirtiler psikolojik.
testler acele.
daha adetine dort gun varken bu kadar umutlanmak ta sana eziyet.
oluruna birakacaksiniz.
bi de yas 20 mi cidden ya.
hayatini yasa biraz ya napacan erkenden cocugu:))
herneyse esin ve senin kararin tabi de herseyi yaptim la olmuyor iste bu isler.
Aylarca da ugrasabilirsiniz.
stres zaten en buyuk dusmaniniz.
Stresten adet dongunu bile bozarsin bak diyeyim sana.o gecikmenin sebebi de stresti.
daha da etkilenebilir.
o yuzden bu isi oluruna birakip abartmadan herseyi yapin derim:))

Ama sen çok kasmışsın..Bende aşırı severim çocukları yadırgamadım seni büyük ihtimalle bende senin gibi erkenden bebek isterim:KK53:Ama çok kasma kendini zamana bırak..Allah nasip ederse nasipten öte köy yok !:KK19:

Ben 20. haftaya geldim hala kasik agrim var. Benim ilk belirtim yogun akinti ve kasikta igne tarzi batmaydi hissetmistim hamile kaldigimi herseyin hayirlisi daha cok erken cok germe kendini stresten olacagi varsada olmaz cunku vakti saati ne zamansa ozaman olacak..

Bel ağrısıydı ilk belirtim zaten bulantı baş dönmesi için çok çok erken birde bu şekilde stres yaparsanız daha çok geciktirirsiniz akışına bırakın evliliğin tadını çıkarın

öncelikle merhabalar arkadaşlar aranıza yeni katıldım :) ben 5 aylık evliyim iki aydır bebek istiyoruz adetim 30 güne bir gecen ay eylülün üçünde adet oldum 19 u yumurtlama günümdü biz sadece 15 inde ve 19 unda yani tam yumurtlama günümde ilişkiye girdik sonra yumurtlama gectikten sonra ilişkilerim oldu belirtilerim de vardı aslında ama kaç kez kan testi yaptırdım sonuç hep negatifti ve adetim ekimin üçünde gelmesi gerekirken altısında geldi yani bu ay ilk kez 33 günde adet görmüş oldum 21 i yumurtlama günümdü fakat bu sefer hamileliği kolaylaştırdığını duyduğum bal çörekotu ve tarçın karışımı yedim hep ve adaçayı içtim ovulasyon testi aldım takip ettim ve 16 ekimden 25 ekime kadar benim doğurgan dönemimdi ( adet takvimi uygulamasından baktım ) ve ben 18-19-20-21-22-23-24 hep ilişkiye girdim ayaklarımı da kaldırıp yattım 15-20 dk kalkmadım hemen duşta almadım spermler gitmesin diye ve sonradan 26 sında ve dün yani 31 ekimde ilişki yasadım adetime 4 gün var ve benim bu tüm yaptıklarıma rağmen sol kasığım ağrıyor adet olacakmışım gibi ve olacam diye de çok korkuyorum çünkü bu ay çok uğrastım çok umutlandım herşeyi yaptım ama göğüslerim ağrıyo sürekli acıkıyorum doymuyorum çok az mide bulantısı ve baş dönmem var ha birde çok yoğun gazım ve akıntım var ve çok üşüyorum ama pskolojikmen olacağını düşünüyorum çünkü gecen ay da aynıydı gaz hariç ne yapacağımı bilmiyorum dört günüm var ama çok korkuyorum bu ağrıdan dolayı adet olurum diye testte yapamıyorum üzülmeyeyim diye bu ay çok hazırlamıştım kendimi nolur yardım edin bna hamile olan kardeşlerim belirtileriniz nelerdi sizin ağrıyor muydu sizinde kasığınız özellikle sol taraf sizce hamile miyim yoksa adet mi olacam :KK43: bu arada doktora gittik hormon değerimde herşeyim normal allaha şükür bi sıkıntım yok kist falanda yok hatta iltap bile yok eşimdede sıkıntı yok neden olmuyor acaba yada olur mu nolur cvp verin ve uzun oldu kusura bakmayın hakkınızı helal edin :KK43:

Doktorlar bana 20 yaşımdayken yumurta rezervlerin az, çocuk için çok bekleme dediler. 23 yaşımda 16 aylık vajinusmuslu hayatımın son günü, kafamda bebek değil de sadece vajinusmustan kurtulma düşüncesi ve başarılı olmanın verdiği mutlulukla tek ilişkiyle hamile kaldım. Kafaya takarsanız vücut buna engel oluyor. Rahat olmak lazım.

X