bebek istiyorummmmm :(

Hayatta bir suru yasanacak macera var. annelik de bunlardan biri. Ama bu yasta oncelikli macera degil sanki. 20 yasinda esinizle gezin tozun. cocukla gezmek ve esle gezmek inanin bambaska iki sey. cocukla da gezeceksiniz tabi ki de ama esinizle gezebileceginiz zamanlar su zamanlar. bugun burda bir konu vardi bir aksamcik basbasa kalmanin hasretindeydi insanlar. 5 ayda bu kadar doymus olamazsiniz.

Bnm midem cok bulaniyor
Bende bes aylikken hamile kalmistim
O zamanda cok bulanmıştı
Evlilgin tadini cikarmak yerine
Zor gunler geciriyorsun :KK43:
Olmasada uzulmee
Birak sevisin gezin tozun miss gibi ya
Elbet olacagina varir
Yasin kucukse bir yil otuz uzeri ise alti ay olmazsa doktora gidilmesi oneriliyor

Daha 20 yaşındasın genceciksin bu kadar kendini yorma sıkma çocuk diye.
Hani 35lerde olsan cidden anlarım telaşını da şimdi önünde çocuk için 15 koca yıl var.
Ben senin yaşındayken yeni evli olsaydım sanırım çocuk olursa iyi olur dediğim anda korunmazdım ama olsun diye tarçın marçın da yemezdim.
Ben senden kaç yaş büyüğüm hala ödüm kopuyor çocuk fikrinden mesela. Hala çocuktan önce yapmam gereken bir sürü şey var diyorum.
Ki daha tazecik evlisiniz çocuk diye üzülüp böyle gün saymak yerine bin türlü şey yapabilirsin. Ne bileyim çocuk olunca rahatça sinemaya gidemeyeceksin gitsen bile aklın bebeğinde olacak, başbaşa gece sinemasına gidin mesela, şu şömineli jakuzili odaların olduğu romantik ambiyanslı otellerde iki günlük bir kaçamak yapın mesela. Ne bileyim çocuk için sevişmek yerine canın istediği için sevişmelisin yaş olarak.

öncelikle merhabalar arkadaşlar aranıza yeni katıldım :) ben 5 aylık evliyim iki aydır bebek istiyoruz adetim 30 güne bir gecen ay eylülün üçünde adet oldum 19 u yumurtlama günümdü biz sadece 15 inde ve 19 unda yani tam yumurtlama günümde ilişkiye girdik sonra yumurtlama gectikten sonra ilişkilerim oldu belirtilerim de vardı aslında ama kaç kez kan testi yaptırdım sonuç hep negatifti ve adetim ekimin üçünde gelmesi gerekirken altısında geldi yani bu ay ilk kez 33 günde adet görmüş oldum 21 i yumurtlama günümdü fakat bu sefer hamileliği kolaylaştırdığını duyduğum bal çörekotu ve tarçın karışımı yedim hep ve adaçayı içtim ovulasyon testi aldım takip ettim ve 16 ekimden 25 ekime kadar benim doğurgan dönemimdi ( adet takvimi uygulamasından baktım ) ve ben 18-19-20-21-22-23-24 hep ilişkiye girdim ayaklarımı da kaldırıp yattım 15-20 dk kalkmadım hemen duşta almadım spermler gitmesin diye ve sonradan 26 sında ve dün yani 31 ekimde ilişki yasadım adetime 4 gün var ve benim bu tüm yaptıklarıma rağmen sol kasığım ağrıyor adet olacakmışım gibi ve olacam diye de çok korkuyorum çünkü bu ay çok uğrastım çok umutlandım herşeyi yaptım ama göğüslerim ağrıyo sürekli acıkıyorum doymuyorum çok az mide bulantısı ve baş dönmem var ha birde çok yoğun gazım ve akıntım var ve çok üşüyorum ama pskolojikmen olacağını düşünüyorum çünkü gecen ay da aynıydı gaz hariç ne yapacağımı bilmiyorum dört günüm var ama çok korkuyorum bu ağrıdan dolayı adet olurum diye testte yapamıyorum üzülmeyeyim diye bu ay çok hazırlamıştım kendimi nolur yardım edin bna hamile olan kardeşlerim belirtileriniz nelerdi sizin ağrıyor muydu sizinde kasığınız özellikle sol taraf sizce hamile miyim yoksa adet mi olacam :KK43: bu arada doktora gittik hormon değerimde herşeyim normal allaha şükür bi sıkıntım yok kist falanda yok hatta iltap bile yok eşimdede sıkıntı yok neden olmuyor acaba yada olur mu nolur cvp verin ve uzun oldu kusura bakmayın hakkınızı helal edin :KK43:

kendimi gördüm okurken hahaha bende bi ay böyle çok uğrasmıştım hatta bütün belirtileri vardı. . test hep negatif ti. .
2 ay adet olmadım meğer kendim yapmışım. . hamileyim hamileyim diye diye psikolojik olarak adetimi geciktirmisim. .
yalancı gebelik dedi doktor. .
ve hala uğraşıyorum hamile kalamadim 2 yıl geçti artık üstüne düşmüyorum eskisi gibi olursa olur olmazsa olmaz. .
arada çok uzuldugum dönemler oluyor napalım Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olacak inşallah. . sende bu kadar üstüne düşme olmaz çünkü. ..
Doktorum demiştik i normal herşeyi mükemmel olan hiç bir sorunu olmayan insanlarda bile hamile kalma şansı her ay 20 % miş. .. artık hamile kalmak çok zor hormonlu gıdalara bagliyorum ben. .
annem anlatıyor eskiden olmasın diye aglarlarmis şimdiki insanlar da olsun diye ağlıyor. ..

Bizde de 7 ay denedikten sonra olmustu hem de olmuyor galiba kilo vereyim deyip diyete spora basladigim aydı ve yorgunluktan halsizlikten hic istek kalmamisti. Ben takdiri ilahi diyorum bir de ne kadar cok ustune dusersen dus onemli olan vucudunun hazir olmasi bu da en iyi stresten uzak olmakla alakali. Doğal bir surec Allah ne zaman isterse o zaman olur deyin, bir de Saracoglu hocanin sogan kurunu deneyin lutfen cok etkili, rahim ve yumurtaliklarda temizlik sagliyor ve hamileligi kolaylastiriyor.

Bu nasıl çocuk aşkı? 5 aylık evlilğinizin tadını çıkarın bence :)
Ve yaş 20:KK53: 18-22 yaş arasi evlenenler ilk 6 ayda çocuk yapıyor. 23-26 arası 3-4 sene düşünmüyorum diyor. 27-30 arası en az 1 sene düşünmüyorum diyor. 30 ve üstü de ilk sene yapıyor. İlk grupta cahillik, tecrübesizlik ve hayatı toz pembe görme ; son grupta biyolojik saat faktörleri etkili. KK sayesinde istatistik yaptım. :KK70:

Son düzenleme:
öncelikle merhabalar arkadaşlar aranıza yeni katıldım :) ben 5 aylık evliyim iki aydır bebek istiyoruz adetim 30 güne bir gecen ay eylülün üçünde adet oldum 19 u yumurtlama günümdü biz sadece 15 inde ve 19 unda yani tam yumurtlama günümde ilişkiye girdik sonra yumurtlama gectikten sonra ilişkilerim oldu belirtilerim de vardı aslında ama kaç kez kan testi yaptırdım sonuç hep negatifti ve adetim ekimin üçünde gelmesi gerekirken altısında geldi yani bu ay ilk kez 33 günde adet görmüş oldum 21 i yumurtlama günümdü fakat bu sefer hamileliği kolaylaştırdığını duyduğum bal çörekotu ve tarçın karışımı yedim hep ve adaçayı içtim ovulasyon testi aldım takip ettim ve 16 ekimden 25 ekime kadar benim doğurgan dönemimdi ( adet takvimi uygulamasından baktım ) ve ben 18-19-20-21-22-23-24 hep ilişkiye girdim ayaklarımı da kaldırıp yattım 15-20 dk kalkmadım hemen duşta almadım spermler gitmesin diye ve sonradan 26 sında ve dün yani 31 ekimde ilişki yasadım adetime 4 gün var ve benim bu tüm yaptıklarıma rağmen sol kasığım ağrıyor adet olacakmışım gibi ve olacam diye de çok korkuyorum çünkü bu ay çok uğrastım çok umutlandım herşeyi yaptım ama göğüslerim ağrıyo sürekli acıkıyorum doymuyorum çok az mide bulantısı ve baş dönmem var ha birde çok yoğun gazım ve akıntım var ve çok üşüyorum ama pskolojikmen olacağını düşünüyorum çünkü gecen ay da aynıydı gaz hariç ne yapacağımı bilmiyorum dört günüm var ama çok korkuyorum bu ağrıdan dolayı adet olurum diye testte yapamıyorum üzülmeyeyim diye bu ay çok hazırlamıştım kendimi nolur yardım edin bna hamile olan kardeşlerim belirtileriniz nelerdi sizin ağrıyor muydu sizinde kasığınız özellikle sol taraf sizce hamile miyim yoksa adet mi olacam :KK43: bu arada doktora gittik hormon değerimde herşeyim normal allaha şükür bi sıkıntım yok kist falanda yok hatta iltap bile yok eşimdede sıkıntı yok neden olmuyor acaba yada olur mu nolur cvp verin ve uzun oldu kusura bakmayın hakkınızı helal edin :KK43:
Canım bizde senin gibiydik çok istedik bebek allah nasip etti ama 9 ay sonra bende çok takmıştım. İnan çok test yaptım hamile kaldığım ay bilmiyordum.tabi dedim ıcimden Rabbim ne zamn ol derse oluverir olmasada nasip yokmuş dedim o ay hamile kaldım canım oluruna bırak psikolojik olabilir çünkü Allah gönlünüze göre verir tez zamanda :anneadayı::dua:

canim haberin olsun ben yumurtlama tarihindem once gebe kaldim bu isler kismet isi elinde sonunda olur insallah ilk once adetin geciksun 3 4 gun ondan sonra test yap

Ve yaş 20:KK53: 18-22 yaş arasi evlenenler ilk 6 ayda çocuk yapıyor. 23-26 arası 3-4 sene düşünmüyorum diyor. 27-30 arası en az 1 sene düşünmüyorum diyor. 30 ve üstü de ilk sene yapıyor. İlk grupta cahillik, tecrübesizlik ve hayatı toz pembe görme ; son grupta biyolojik saat faktörleri etkili. KK sayesinde istatistik yaptım. :KK70:

23 umde evlenip ancak 30 yasimda hazir hissedebildim, istatistigi azcık bozuyorum :KK53: ama benim cevremde de genelde istatistik bu sekilde.
18-20 yasinda anne olanlara da ne desem bilemiyorum, ben o yasta sabaha kadar play station oynayip ertesi gun zombi gibi okula gidiyordum :olamaz:

27 yaşındayım ve 2 haftaya evleniyorum, 1.5-2 sene ben de düşünmüyorum :)

oncelikle o corek otlari ada caylari filan bunlarla kendine yuklenme belki bunyene iyi gelmiyor bunu bilemezsin.
yumurtlama gunlerini takip edip strese girme,adet olursan bu ay,adet bitiminden sonra gun asiri iliski yasa.
bide hamilelikte vucut isisi stabil kalir genelde,36,7 civari yada ustu,eger usume geliyorsa adet olma ihtimalin daha guclu.

Bu kadar sık yapmanıza gerek yok. Gün aşırı yapın ki sperm bi kendini toplasın. Ayrıca 5 ay daha çok erken, takmayın kafaya. Allah gönlünüze göre versin.

Hayatta bir suru yasanacak macera var. annelik de bunlardan biri. Ama bu yasta oncelikli macera degil sanki. 20 yasinda esinizle gezin tozun. cocukla gezmek ve esle gezmek inanin bambaska iki sey. cocukla da gezeceksiniz tabi ki de ama esinizle gezebileceginiz zamanlar su zamanlar. bugun burda bir konu vardi bir aksamcik basbasa kalmanin hasretindeydi insanlar. 5 ayda bu kadar doymus olamazsiniz.
tabiki öyle ama bebeğimle de gezmek istiyorum

X