bebek istiyorummmmm :(

Bence siz özenti sonucu hamile kalmaya çalışıyorsunuz. Yoksa daha bu yaşta evlenip hemen bebeğim olsun diye tutturmak normal değil. Kime özendiniz ne yaptınız bilmiyorum ama bence yanlış yoldasınız. Bir evliliğin oturması en az 2 yıl, haberiniz var mı?

Daha ne olduda ılıskı gunlerınızı tuttunuz ettınız
valla 3 tane tup bebek denemem ve oglum
sonrasındada toplam 3 kere gebelıgım oldu bır kere bıle hesap yapıp ılıskıye gırmedım ayol belkıde sorun bu.
Buarada 5 aylık evlı kadının ayaklarını dıkmesınıde cok ıtıcı ya. kocalarınızı dusunun bıraz

Neden sadece yumurtlama gunlerinde iliski yasiyorsun benim ikinci hamileligim ben yumurtlama gunlerinde hic iliski yasamamistim eşim baska sehirdeydi adet sonrasi yada diger adete yakin oldu herhalde. Ama bebek onden gittigi icin adet sonrasi oldu diye dusunuyorum.
Yani kendini sınırlama zaten cok yeni evlisin daha.

konunuzun tarçından sonrasını okumadım

tarçın çok tüketildiğinde yumurtalıklarda tembelliğe yol açıyor emin misiniz? bebeğe yardımcı olduğuna
tekrar araştırın derim

Benimde 15 ay oldu isteyeli ama ilk aylarda evliliğin tadını çıkartmaya bakıyodum. Hele bismillah daha 5 ay olmuş sizin ne bu aceliliğiniz. Bu kadar takmayın kafaya . 1 sene olmadıktan sonra çare bulmaya çalışın.

öncelikle merhabalar arkadaşlar aranıza yeni katıldım :) ben 5 aylık evliyim iki aydır bebek istiyoruz adetim 30 güne bir gecen ay eylülün üçünde adet oldum 19 u yumurtlama günümdü biz sadece 15 inde ve 19 unda yani tam yumurtlama günümde ilişkiye girdik sonra yumurtlama gectikten sonra ilişkilerim oldu belirtilerim de vardı aslında ama kaç kez kan testi yaptırdım sonuç hep negatifti ve adetim ekimin üçünde gelmesi gerekirken altısında geldi yani bu ay ilk kez 33 günde adet görmüş oldum 21 i yumurtlama günümdü fakat bu sefer hamileliği kolaylaştırdığını duyduğum bal çörekotu ve tarçın karışımı yedim hep ve adaçayı içtim ovulasyon testi aldım takip ettim ve 16 ekimden 25 ekime kadar benim doğurgan dönemimdi ( adet takvimi uygulamasından baktım ) ve ben 18-19-20-21-22-23-24 hep ilişkiye girdim ayaklarımı da kaldırıp yattım 15-20 dk kalkmadım hemen duşta almadım spermler gitmesin diye ve sonradan 26 sında ve dün yani 31 ekimde ilişki yasadım adetime 4 gün var ve benim bu tüm yaptıklarıma rağmen sol kasığım ağrıyor adet olacakmışım gibi ve olacam diye de çok korkuyorum çünkü bu ay çok uğrastım çok umutlandım herşeyi yaptım ama göğüslerim ağrıyo sürekli acıkıyorum doymuyorum çok az mide bulantısı ve baş dönmem var ha birde çok yoğun gazım ve akıntım var ve çok üşüyorum ama pskolojikmen olacağını düşünüyorum çünkü gecen ay da aynıydı gaz hariç ne yapacağımı bilmiyorum dört günüm var ama çok korkuyorum bu ağrıdan dolayı adet olurum diye testte yapamıyorum üzülmeyeyim diye bu ay çok hazırlamıştım kendimi nolur yardım edin bna hamile olan kardeşlerim belirtileriniz nelerdi sizin ağrıyor muydu sizinde kasığınız özellikle sol taraf sizce hamile miyim yoksa adet mi olacam :KK43: bu arada doktora gittik hormon değerimde herşeyim normal allaha şükür bi sıkıntım yok kist falanda yok hatta iltap bile yok eşimdede sıkıntı yok neden olmuyor acaba yada olur mu nolur cvp verin ve uzun oldu kusura bakmayın hakkınızı helal edin :KK43:
Canim sana tavsiyem yaş sorunun yoksa 1 yıl dolmadan nolur kendini bu kadar hirpalama.. akışına birak. stres yapma. Allah korusun eğer 1 yıl olmazsa doktora gidersen işte ondan sonra zaten bi mücadele bi uğraş başlıyor sonra gücün kalmaz.
sorun yoksa 1 yıla kadar olur diyorlar NO STRES..

Evlilik daha oturmadan ne çocuğu onu anlamadım. Bu ne acele? 5 aylık evlilikte eşinizin yanında ayaklarınızı dikip beklemek de çok itici. Hesaplar kitaplar....her gün sırf bebek yapmak için beraber olma... eşinizin yerinde olmak istemezdim. Karşımda sırf bebek için benimle beraber olmak isteyen biri olsun istemezdim.

Evlilik daha oturmadan ne çocuğu onu anlamadım. Bu ne acele? 5 aylık evlilikte eşinizin yanında ayaklarınızı dikip beklemek de çok itici. Hesaplar kitaplar....her gün sırf bebek yapmak için beraber olma... eşinizin yerinde olmak istemezdim. Karşımda sırf bebek için benimle beraber olmak isteyen biri olsun istemezdim.

Çok haklisiniz. Daha cinselligi doya doya yasayamayan beş aylık yeni evli bir çiftin seksi çocuğa odaklanması çok tuhaf. Daha bes ay olmuş seksi çocuk yapma faaliyetinden ibaret yapmak ne kadar saçma.

hesap yapıp ilişkiye girilmesini anlamıyorum. Analarımız o hesaplarımı yapmış ki? Bende yapmadım hiç öyle birşey. Ayrıca daha kaç yaşındasın ki çocuğum olmuyor diye panikliyorsun? 20'li yaşlarda 1 sene denemelisiniz ondan sonra tedavi seçenekleri var

Konu sahibi, kusura bakmasın ama; evlenir, evlenmez genç yaşta hemen çocuk sahibi olan ya da olmak isteyen bayanların, ben sırf çocuk yapmak için evlendiklerini düşünüyorum.. Evlilik çocuktan ibaret değil? bunu size söyleyen oldu mu bilemiyorum ama öğrenin istedim..
Bir dur, bir sakin ol. Eşinle birbirinizi daha yakından tanıyın. Gezin,, tozun.. Yeni yerler keşfedin. Eşinle daha yakın olun.. Birbirinize zaman tanıyın.. Çocuk çok büyük sorumluluk. Aceleye gelmemeli.. Bak bakalım eşin, baba olmaya hazır mı? Sen anne olmaya hazır mısın? Çocuk dünyaya geldikten sonra, ona ne verebileceksin? Ona 25 yaşına kadar bakıp, hayata hazırlaya bilecek misin? Bu soruları sordun mu, kendine?

Hey Allahım ya . 5 aylık evlisin daha, bi sakin ol .sağlık sorunun yoksa otur şükret. stres çocuğun olmasını engelleyebilir bunu da unutma...

öncelikle merhabalar arkadaşlar aranıza yeni katıldım :) ben 5 aylık evliyim iki aydır bebek istiyoruz adetim 30 güne bir gecen ay eylülün üçünde adet oldum 19 u yumurtlama günümdü biz sadece 15 inde ve 19 unda yani tam yumurtlama günümde ilişkiye girdik sonra yumurtlama gectikten sonra ilişkilerim oldu belirtilerim de vardı aslında ama kaç kez kan testi yaptırdım sonuç hep negatifti ve adetim ekimin üçünde gelmesi gerekirken altısında geldi yani bu ay ilk kez 33 günde adet görmüş oldum 21 i yumurtlama günümdü fakat bu sefer hamileliği kolaylaştırdığını duyduğum bal çörekotu ve tarçın karışımı yedim hep ve adaçayı içtim ovulasyon testi aldım takip ettim ve 16 ekimden 25 ekime kadar benim doğurgan dönemimdi ( adet takvimi uygulamasından baktım ) ve ben 18-19-20-21-22-23-24 hep ilişkiye girdim ayaklarımı da kaldırıp yattım 15-20 dk kalkmadım hemen duşta almadım spermler gitmesin diye ve sonradan 26 sında ve dün yani 31 ekimde ilişki yasadım adetime 4 gün var ve benim bu tüm yaptıklarıma rağmen sol kasığım ağrıyor adet olacakmışım gibi ve olacam diye de çok korkuyorum çünkü bu ay çok uğrastım çok umutlandım herşeyi yaptım ama göğüslerim ağrıyo sürekli acıkıyorum doymuyorum çok az mide bulantısı ve baş dönmem var ha birde çok yoğun gazım ve akıntım var ve çok üşüyorum ama pskolojikmen olacağını düşünüyorum çünkü gecen ay da aynıydı gaz hariç ne yapacağımı bilmiyorum dört günüm var ama çok korkuyorum bu ağrıdan dolayı adet olurum diye testte yapamıyorum üzülmeyeyim diye bu ay çok hazırlamıştım kendimi nolur yardım edin bna hamile olan kardeşlerim belirtileriniz nelerdi sizin ağrıyor muydu sizinde kasığınız özellikle sol taraf sizce hamile miyim yoksa adet mi olacam :KK43: bu arada doktora gittik hormon değerimde herşeyim normal allaha şükür bi sıkıntım yok kist falanda yok hatta iltap bile yok eşimdede sıkıntı yok neden olmuyor acaba yada olur mu nolur cvp verin ve uzun oldu kusura bakmayın hakkınızı helal edin :KK43:
Canım öncelikle cok stres yapma gün aşırı ilişkiye girmen gerekiyor hergün olmaz sperm kalitesi düşer folik asit kullanmaya basla çünkü folik asit hem hamile kalmayı kolaylaştırıyor hemde bebeğin tutunmasini sağlıyor bu arada yumurtanın hangi tarafta catladigini anlaman gerek çünkü spermi doğru tarafa göndermelisin atıyorum sağda ise sol bacağını sağ bacağının üstüne at belini çok yükseltme ince bir yastık yeterli incirkürü de yumurta kalitesini arttırıyor RABBİM tez vakitte bebeğine kavusmayi nasip etsin inşallah

Yarın adet günüm amA Bnden kahverengi su gibi akıntı leke geliyor dayanamadım test yaptım ve Kocaman Bi çizgi çıktı morelim çok bozuk galiba regl oluyorum

X