• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık bebek istiyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ön sevişme cok uzun sürüyor yarım saat 1 saat arası o yeryerime dokunmak istiyor ben istemiyorum 5 dk yapsın bitirsin istiyorum .

İşte neden genç bir kadın çok sevdiği kocasının ona dokunnasını istemez ki? Cinsellikle bir sorunun var. Ya da anlatmadığın bir şey.

Kocan pis mi kötü mü kokuyor? Var yani bir sebebi.

ön sevişme cok uzun sürüyor yarım saat 1 saat arası o yeryerime dokunmak istiyor ben istemiyorum 5 dk yapsın bitirsin istiyorum .

Ön sevişmenin uzun sürmesini mi istemiyorsun? Eşini sevdiğine emin misin? Seni iten bir şey mi var adamda hareketlerini mi sevmiyorsun mesela çok mu hızlı ne olup bittiğini mi anlayamıyorsun? Uyarılamıyor musun yoksa kötü koku falan gibi şeyler mi var? Ön sevişmede uyarılman lazım onun için de uzun tutulması lazım, görev gibi bir an önce bitsin gitsin diyorsan ilişkiniz problemli.

İşte neden genç bir kadın çok sevdiği kocasının ona dokunnasını istemez ki? Cinsellikle bir sorunun var. Ya da anlatmadığın bir şey.

Kocan pis mi kötü mü kokuyor? Var yani bir sebebi.
ilk baslar böyle değildi hatta gerdekte acı cekmeyenlerdenim. sonradan oldu kilo aldım fark bu 54 kilodan 60 sa cıktım. hormansal bi durum da olmuş olabilir. önceden gecede 5 kez yapmışlımız var şimdi onu hiç arzulamıyorum ama çok seviyorum. çokda temizdir eşim . psikolojik sanırım ailesel sıkıntılar yaşadım ondanda olabilir.

Ayda 3 gün mü? Zaten bir ayda en fazla 3 gün hamile kalma şansın var.Yani benim 4 aylık bebeğim var ona rağmen haftada 2 dir.
Neyse öncelikle ilişkiyi haftada 3 güne çıkarın,sabah kalkınca seks yapın,adet sonrasındaki 2 hafta önemlidir.Birde zevk almıyorsanız psikolojik olarak resmen bedeniniz bebek yapmak istemiyor gibi kendini kilitliyor.Biz 1 sene denedik sonunda oldu.

ilk baslar böyle değildi hatta gerdekte acı cekmeyenlerdenim. sonradan oldu kilo aldım fark bu 54 kilodan 60 sa cıktım. hormansal bi durum da olmuş olabilir. önceden gecede 5 kez yapmışlımız var şimdi onu hiç arzulamıyorum ama çok seviyorum. çokda temizdir eşim . psikolojik sanırım ailesel sıkıntılar yaşadım ondanda olabilir.
kiloyla ilgisi yok bence

Ön sevişmenin uzun sürmesini mi istemiyorsun? Eşini sevdiğine emin misin? Seni iten bir şey mi var adamda hareketlerini mi sevmiyorsun mesela çok mu hızlı ne olup bittiğini mi anlayamıyorsun? Uyarılamıyor musun yoksa kötü koku falan gibi şeyler mi var? Ön sevişmede uyarılman lazım onun için de uzun tutulması lazım, görev gibi bir an önce bitsin gitsin diyorsan ilişkiniz problemli.
eşimi seviyorum ama arzulayamıyorum. 1 seneden fazladır böyle yukardada anlattım.

Ayda 3 gün mü? Zaten bir ayda en fazla 3 gün hamile kalma şansın var.Yani benim 4 aylık bebeğim var ona rağmen haftada 2 dir.
Neyse öncelikle ilişkiyi haftada 3 güne çıkarın,sabah kalkınca seks yapın,adet sonrasındaki 2 hafta önemlidir.Birde zevk almıyorsanız psikolojik olarak resmen bedeniniz bebek yapmak istemiyor gibi.Biz 1 sene denedik sonunda oldu.
darısı başıma :)

30 yaşından once 1 yıl, 30dan sonra 6 ay denemeden doktorlar bile tedavi falan kabul etmiyor. Daha bismillah 2 ay olmuş. Yumurtlama günlerini takip et, düzenli ilişkiyle Allah nasip eder inşallah

eşimi seviyorum ama arzulayamıyorum. 1 seneden fazladır böyle yukardada anlattım.

Problem var, hormonal mi değil mi orasını bilemiyorum ama bu durumdan eşine bahsetmeni (zor olacak biliyorum ama yapman lazım) ve birlikte çift terapisine gitmenizi tavsiye ederim. Yani sana da yazık günah, hiç arzulayamadığın adamla sırf bebek için sevişilmez. Hadi diyelim mucize oldu hamile kaldın bebek doğduktan sonra sizin cinselliğin sıfıra ineceğinden eminim. Ondan sonra başka problemler yaşayacaksınız, evliliğiniz çöküşe geçecek durduk yere. Çözüme ulaştırmanız gerekiyor bunu, böyle ömür geçmez.

Problem var, hormonal mi değil mi orasını bilemiyorum ama bu durumdan eşine bahsetmeni (zor olacak biliyorum ama yapman lazım) ve birlikte çift terapisine gitmenizi tavsiye ederim. Yani sana da yazık günah, hiç arzulayamadığın adamla sırf bebek için sevişilmez. Hadi diyelim mucize oldu hamile kaldın bebek doğduktan sonra sizin cinselliğin sıfıra ineceğinden eminim. Çözüme ulaştırmanız gerekiyor bunu, böyle ömür geçmez.
o diyor bana git doktora diye ,ama benle gelmez bana tek git diyor

o diyor bana git doktora diye ,ama benle gelmez bana tek git diyor

Hayatım tek başına sevişmiyorsun ki, siz bir çiftsiniz. Belki senin bedenini keşfedemedi, belki başka bir problem var. İkiniz de birbirinizi keşfedip yol yordam öğreneceksiniz ki zevk alın, bebek yapın. Sorun varsa da çözüme ulaştırın.

Back