• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık bebek istiyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hastaneye gidince daha çok hasta oluyorum bide çalıştıgım için yorgun oluyorum gidesim gelmio 6 7 ay böle deniyeyim dedim
hamile kalırsan da hastaneye gidesin gelmeyecek mi
ben doğrabilmek için bir senedir her ay düzenli dr a gidiyorum
biz de bayılmıyoruz çok yani ama mecburuz ve bilinçliyiz
çocuk dogunca ne yapacaksın aşısı kontrolü vs
çalışıyorum ama yorgunum gidesim gelmıyor mu diyeceksin

bence sen biraz olgunlaş bu işlere sonra kafa yor olur mu canım benim

hamile kalırsan da hastaneye gidesin gelmeyecek mi
ben doğrabilmek için bir senedir her ay düzenli dr a gidiyorum
biz de bayılmıyoruz çok yani ama mecburuz ve bilinçliyiz
çocuk dogunca ne yapacaksın aşısı kontrolü vs
çalışıyorum ama yorgunum gidesim gelmıyor mu diyeceksin

bence sen biraz olgunlaş bu işlere sonra kafa yor olur mu canım benim
:olamaz:

Daha seks bile yapamayan çiftler çocuk da yapmasın ya. Eşini neden istemiyorsun? Önce bu sorunu çöz.

eşimi çoooooooooook seviyorum ama canımın yanmasından korkuyorum
Vajinismus atlatlatmiş biri olarak söylüyorum bunu . Ben eşimle birlikte bile olamıyordum . Sinra yendim ama acıdığı için cok fazla iliskiye giremiyodum . O yüzden ne kadar sık ilişki olursa aci orani ve alışma süreci o kadar cabuk olur .acimasinin sebebi kuruluk kayganlaştırıcı kullanin . 2. Sebebi ise kendini kasmandir bunun için de atarax diye bi ilac var yarim içebilirsin eczaneye mutlaka danışın. Ezbere çocuk yapmayın çalışıyorsanız çalıştığınız yere yakin bir hastaneye gidin özelde en fazla 10 dakika bekliyorsun . Bebeğin icin değmez mi buna. Ona bu fedakarlığı bile yapmiyoken nasil bakacaksın. Bende gittim doktora alttam da muane oldum hicte korktugum gii olmadı. Tahlilleri mide yaptırdım ovulasyon la da takip edeceğim bu ay yine . Armut pis ağzıma düş olmuyor. Bilinçli olmalıyız ve planlı biz kadınız. Lütfen bebegi gerçekten isteyince yapın. Olsun diye değil.

İşte bir şeyi yanlış yapıyorsunuz ki ıslanmıyorsun sen. Eşin iyi sevişmiyor mu? Ya da ondan bağımsız bir sorun mu var? Doktora gidin bence siz
ön sevişme cok uzun sürüyor yarım saat 1 saat arası o yeryerime dokunmak istiyor ben istemiyorum 5 dk yapsın bitirsin istiyorum .

ön sevişme cok uzun sürüyor yarım saat 1 saat arası o yeryerime dokunmak istiyor ben istemiyorum 5 dk yapsın bitirsin istiyorum .
Böyle zevk alamazsın afedersin ama sen canının acıdığı düşüncesiyle kendini geriyoaun bu yüzden olsun bitsin istiyosun . Genelde erkekler yapar bunu şaşırdım. Çocuk yapmak için sevişme. Birak eşin kesfetsin seni sende onu bunun tadına var bence,cok seviyorum diyosun bide dokunmasi bile seni mutlu etmeli

Ayda 3 kere çok az. Adeetinizin başlangıcından itibaren 9 gün sayin. 9. Günden itibaren 10 gün boyunca 2 günde bir beraber olmaya çalışın. Yani atiyorum ayin 1inde adet gormeye basladiniz. Ayin 10 u ile 20si arasinda en az 5 kere iliskiye girmeniz lazim. Ayda 3 kere olmakla bebek olmaz. Belinizin altına da yastık koyun ve ilişkiden hemen sonra yataktan kalkmayın.

Evliliğin boyunca nasıl korundunuz peki? doğum kontrol hapı falan kullandıysan şuan olmaması normal. Ayrıca 2 ay çok kafana takacağın bir süre değil. Ama ayda 3 kez konusuna bi eğil hafiften. canın yanıyosa bebek yağı falan kullanabilrsin zararı olur mu acaba bilemiyorum ama vücudumuza sürdüğümüz bişi sonuçta.

Evliliğin boyunca nasıl korundunuz peki? doğum kontrol hapı falan kullandıysan şuan olmaması normal. Ayrıca 2 ay çok kafana takacağın bir süre değil. Ama ayda 3 kez konusuna bi eğil hafiften. canın yanıyosa bebek yağı falan kullanabilrsin zararı olur mu acaba bilemiyorum ama vücudumuza sürdüğümüz bişi sonuçta.
2 yıldır eşim korunuor öncesinde adet sancısı için 1 sene kullandım kontrol hapını yağda kullandık kendimi kastığımdan yine zevkli olmuodu :(

Back