• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık bebek istiyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2 yıl doldu 25 yasındayım ayda 3 kez anca yapıoruz :)
Çok az, aksatmadan adet sonrasından başlayarak 2 günde bir ilişkiye girmeniz lazım.
Genellikle adetin 15. günü ve takip eden hafta yumurtlama olur ama riske atmayın.
Doktora gittiniz mi? 1 yıl korunulmadığı halde gebelik oluşmadıysa mutlaka doktora görünmeniz gerekir.
Tabi sadece siz değil eşinizinde kontrollerini yaptırması lazım.
Her şey yolundaysa muhtemelen yumurtlama zamanını kaçırıyorsunuzdur.
Ovulasyon testi yaparak en uygun zamanı tespit edin.

canım istemiyor esim istiyor ama bnde çok kuruluk oluor cnm acıyor :110:

Onun icin kremler jeller var , bazilari gebelige engel duymustum amaaa siz genede bir arastirin yontemleri var birde ciceginiz burnunuzda simdi 1 senelik evliyken bu kadar azsa.. 5 10 yil sonrasini dusun canim hic olmaz ozaman..

Bana az geldi ha ne acidan az derseniz arastirmalara gore az saglikli bir evlilikte haftada 2 kez derler bizim de oyle.. evlilik yili ileredikce dusuyor olabilirmi ?
Kac yillik evlisiniz

1 sene yeni doldu ama benim annemin rahatsızlığı dedemin vefatı daha sonra annemin vefatı derken evliliğim aslında yeni yeni oturdu bir senelik evlilikte belki 4 ay evimde kalkamadım hastanelerdeydim eşim sağolsun anlayışlı idi vb. Ama şuan da istek azaldı sanırım

1 sene yeni doldu ama benim annemin rahatsızlığı dedemin vefatı daha sonra annemin vefatı derken evliliğim aslında yeni yeni oturdu bir senelik evlilikte belki 4 ay evimde kalkamadım hastanelerdeydim eşim sağolsun anlayışlı idi vb. Ama şuan da istek azaldı sanırım
bnde ailesel sıkıntılar yaşadım, oda etkili sanırm

Anliyorum canim gecmis olsun tabi zor bu yasananlar simdi sorun olmasa ilerleyen zamanda olur oyuzden, psikiloga gorun utanma , lakin evliligin tadini cikar

Doktora neden gitmek istemiyorsunuz?

Planlı bir gebelik yaşasaydım öncesinde muhakkak doktora giderdim, problem olmasına gerek yok.

2 ay strese girmek için çok erken bu arada.
bir süre kendim doğal denemek istiyorum olamzsa gidicem ama 6 7 ay denicem kendim. aşağıdan birşey takıp bakıolar ya onu yaşamak istemediğimden :(

bnde ailesel sıkıntılar yaşadım, oda etkili sanırm

Com etkili canım

Anliyorum canim gecmis olsun tabi zor bu yasananlar simdi sorun olmasa ilerleyen zamanda olur oyuzden, psikiloga gorun utanma , lakin evliligin tadini cikar

Evliliğim tadını çıkartıyorum eşimle aramda bir sorun yok cinsellik yok yatağa yattığında sarılıp yatarız TV izlerken pür dikkat TV ye odaklanmayiz otururken şakalarına dışarda keza öyle ama cinsellikyok ya evlenip 6 ay sonra anneyi kaybedince herşey elinden alınmış gbi oluyor haliyle

bir süre kendim doğal denemek istiyorum olamzsa gidicem ama 6 7 ay denicem kendim. aşağıdan birşey takıp bakıolar ya onu yaşamak istemediğimden :KK43:
doğum nasıl yapacaksın peki
o aşapıdan bakılacak şeye tahammulun yoksa
kadın olunca hayat boyu asagıdan baktıracaksın canım malesef

Back