- 17 Aralık 2016
- 4.522
- 4.185
- 63
- Konu Sahibi ceylin0033cte
Ezcanede varmiki
Varda gereksiz pahalı oluyor internetten almak daha mantıklı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ezcanede varmiki
Bence biraz akisina birakmali . Benim 3bucuk yasinda kizim var. Bizde kardes istiyoruz ona. Bizimde 3 aydir olmadi bebek. Bazilarina bakiyorum massallah bir arkadasim var ceketini atsa kocasi hamile kaliyor:))
sezaryan :)doğum nasıl yapacaksın peki
o aşapıdan bakılacak şeye tahammulun yoksa
kadın olunca hayat boyu asagıdan baktıracaksın canım malesef
Aynen insallah guzel haberlerimizi aliriz yapacak bisey yok Allahin takdiri:)Nasip işi canım biraz da
Ne yalan soyleyim benimde tahumulum yok aklimi oynatacak gibi oluyorum kafin dogumda..sezaryan :)
sezaryan :)
hastaneye gidince daha çok hasta oluyorum bide çalıştıgım için yorgun oluyorum gidesim gelmio 6 7 ay böle deniyeyim dedim2 ay uzun bir zaman değil. Gayet normal.
Neden doktora gitmek istemiyorsunuz? Belki bir sorununuz var nereden biliyorsunuz?
Ayrıca hamilelik planlarken en önce doktor kontrollerinizi yaptırmanız lazımdı zaten..
hastaneye gidince daha çok hasta oluyorum bide çalıştıgım için yorgun oluyorum gidesim gelmio 6 7 ay böle deniyeyim dedim
2 yıl doldu 25 yasındayım ayda 3 kez anca yapıoruz :)
sezaryan :)
evlilik nedir? neden yapılır?
seks nedir nasıl yapılır?
embriyo nasıl oluşur?
Senin durumun altyapısı sağlam olmayan zemine bina inşa etmeye benziyor. Cinsel hayatı rayına oturmamış bir evlilik, ilerde sıkıntı yaratabilir. Çocuk yapmadan önce evliliğini yoluna sokman daha sağlıklı olur.cnm acıyacak korkusu yaşıyorum![]()
:)2 aydır ayda 3 er defa deneyerek bebek istiyorsan ve olmadı ise hiç zaman kaybetmeden direk Amerika’da tedavi görmeye gitmelisin....
Not: umarım ironiyi farkedersin![]()
:)6.sınıf biyolojiye giriş![]()
onu kastetmedimsezaryan :)