• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık bebek istiyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
eşimde alıştı az yapmaya tm tersi beni üzmemek için zorlamıo ama doktora git diyor
Neye alıştı?
İsteksizliğinize mi?
O zaman niye doktora git diyor.
Siz niye doktora gitmiyorsunuz?
Amaç nedir, yani bu sıkıntılarla yaşamak için neyi hedefliyorsunuz?

belkide fobim var sevmiyorum hastane tahlil kan alma bekleme Allah düşürmesin ne diyim
Sen bu işleri sevmıyorsan bosver zaten yapma cocuk falan 9 ay boyunca kac kez hastaneler gidip kan vercen alttan bakılacan beklicen ey gidiiiiiiii.bosver yapma bana güven sakın yapma

belkide fobim var sevmiyorum hastane tahlil kan alma bekleme Allah düşürmesin ne diyim

Bazen erkeklere de şaşırıyorum,hadi kadın korkuyorum vs. diyor da niye bir psikoloğa götürüp de kadının fobilerine çare aramıyor,sevişemediği kadınla daha sık beraber olmanın yollarını aramıyor? Kadın fobilerini yener,oradan da kadın doğuma gidip şu kuruluktu,isteksizlikti onu araştırılır.

İnsan sevdiği erkekle/kadınla daha sık sevişmek istemez mi?
Hadi sizin rahatsızlığınız var,adam neden üzerine düşmüyor bu işin anlamadım?

Hani cahillik desen eminim aklı başında insanlarsınız diyorum ya umursamazlık çok zor çok...
Benim böyle fobilerim olacak,eşim de umursamayacak ben adamdan soğurdum yani. Hiç sevmem eşinin sıkıntılarıyla ilgilenmeyen erkek.

2 yıldır eşim korunuor öncesinde adet sancısı için 1 sene kullandım kontrol hapını yağda kullandık kendimi kastığımdan yine zevkli olmuodu :KK43:
1 sene kullandın bırakıp hamile kalmayı mı denedin? Eğer öyleyse bu haplar hormonları etkilediğinden olmaması normal. Ama yine de bi gidip doktora görün bence. Bi hormonlarına bakarlar, kist falan var mı ultrasondan ona bakar.
Sonrasını da çok üsteleme olur daha çok gençsin zaten.

OVALASYON TESTİNİ DENEYCEĞİM İŞE YARARDA HAMİLE KALIRSA M YAZARIM BAYANLAR KALMAZSAM YİNE YAZARIM:-):-):-):-):-):-)
biz diyoruz ankara sen diyorsun.....

kardeş, önce cinsel problemini çöz. Çocuk olunca cinsel hayatımız hiç yok evde kardeş gibiyiz boşancam ben diye ağlarsın buralrda. ayda üç neymiş ya.

bu gözler haftada 3 yapıyoruz sizce az mı diyeni gördü burada :D

Preseed jel kullan hem kuruluğu da çare olur.

Allah düşürmesin de 25 yaşındayım ben mesela 26 olcam bu ay.5 yıllık evliliğimde ilk 8 ay Doğum kontrol hapı kullandım sonrasında eşim korundu bir süre.3.5 yıldır hamile kalamıyorum. Üstelik sağlıkçıyım ve doktordan falan da kaçmadım çocuk düşüncesine girmeden önce bile tüm gerekli testleri ben de eşim de yaptı.Allah a şükür sorun çıkmadı o açıdan içim rahatladı. Oluruna bıraktım çalıştığım için arkadaşların önerdiği gibi yumurtlama takibiyle denedim.Sonrasında dr un klomen ile beraber yumurtlama takibi ile denedim.Aşılama yaptırmadım. He bu arada ilişki konusunda da hiçbir sorunumuz yok hatta aksine haftada 4 kez ilişkiye giriyorduk bu süreç içerisinde ve evliliğimizin başında neredeyse her gün desem yalan olmaz.

Sonuç: sebepsiz infertilite sebebiyle şu an tüp bebek tedavisine başladım.

Kusura bakmayın uzun yazdım ama öyle armut piş ağzıma düş olmuyor bu işler. Hele dr dan kaçarak hiç olmaz sadece vakit kaybı olur.Tabi ikili ilişkinize hiç girmiyorum arkadaşlar gerekli önerilerde bulunmuşlar.
Umarım benim kadar beklemezsiniz.. sağlıcakla kalın..

esiniz mutsuz, sizin dr gitmenizi istiyor cunku mutsuz, rahatsiz.
pekala size mutsuzlugunu bile hissettirmek istemeyen bu esinize nicin bu kötülüğü yapiyorsunuz.
hic umrunuzda bile degil. ayda uc kereyle hamile kalmak istiyorsunuz. hatta ovulasyon testiynden bahsediyorsunuz. esiniz bir birey. damizlik degil. hamile kalip anne olup senede üç kereye kadar dusurun bari sayiyi.
cinsel probleminiz var. bunu kabullenin. ve duzelmek icin adimlar atin. cocuk sonra olur.

2 yıl doldu 25 yasındayım ayda 3 kez anca yapıoruz :)
Ayda uckezle hamile kalınır mı bilmiyorum yumurtlama tarihini hesapla bir gün dur Birgün yap bende dokuz yıldır kotunuyordum ikinci ay kaldım ama dediğim gibi yaptim.sende busekilde dene bı istersen yinede Dr görünmekte fayda var ben gitmistm mesela rutin için.

Back