• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebek istiyen anneler ve umutlari ve belirtiler ve celiskiler:)

Yeni üye oldum ve yazdıklarınızı gördüm bende aynı durumdan müzdarip vaziyetteyim :( adetim tam 9 gün gecikti çok fena bel ağrım var ve karnımda sızı var gibi garip bi his var idrar testleri negatif çıkıyor ama geç döllenme olması ihtimali oldugu için hemşire olabilir dedi cumaya kadarda bekleyip kan testine gidicem artık :( benimle aynı durumda olup sonunda hamile olan varmı acep ?

canim ins hayirli haberlerle gelirsin bizi de haberdar et ayni durumdayiz:) ama ben cuma gunu idrar testini yeniliyicem :)

merhaba arkadaşlar bende doğum kontrol hapını bıraktığım 2. ay hamile kaldım
ama malesef 22 ekim de düşükle sonuçlandı :(
son adetim 24 kasımdaydı ama yaklaşık 10 gündür kendimi hamile sanıyorum.
önce içimde bişiiler oldu,sonra var duygusu sardı beni
anlamsız mutluyum, belim ağrıo,kasıklarımda batmalar,yumurta beyazında nadir akıntı, sivilcelerim, midede yanma ve sabahları hafif bulantı...
mavişime 2012 hediyem bebişim olsun istiorum :)):49:

canım bebeğini kaybetmene üzüldüm bilrim o duyguyu ama senin sağlıklı bir gebelik geçirmen ve sağlıklı bir bebişinin olması icin üç ay korunman gerekli benim doktorum bana öyle demişti

bende çok istiyorum anne olmayı ama eşim istemiyor...3 yıllık evliyim 31 yaşındayım tam zamanı aslında.gelecek sene belki ister diye folik asit kullanmaya başlayacağım...bir de eşim her gün 1-2 şişe bira içiyor.bu beni çok korkutuyor ve üzüyor:(((

Back