• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebek istiyen anneler ve umutlari ve belirtiler ve celiskiler:)

1 hafta gecti hala adet yok 2 gun once yine test yaptim negatif yilbasina kadar bekliyicem adet gelmese doktora gidicem buna benzer bulgulari yasayan varsa yazabilirmi lutfen :(

merhaba bence bekleme kan testi yaptır kesin sonuç veririyor stresten kurtulursun hemde bazen idrar testi kesin sonuç vermiyor inşallah hayırlı haberler gelir senden...

Bay;sende durum ne bebiş geliyor mu test yaptın mı?

merhaba bence bekleme kan testi yaptır kesin sonuç veririyor stresten kurtulursun hemde bazen idrar testi kesin sonuç vermiyor inşallah hayırlı haberler gelir senden...

Bay;sende durum ne bebiş geliyor mu test yaptın mı?

Sanırım adet oldum:( fazla gelmiyor ama kananam var:( yani anlııcanız bu ay benden geçti. bidahaki aya inşallah

Sanırım adet oldum:( fazla gelmiyor ama kananam var:( yani anlııcanız bu ay benden geçti. bidahaki aya inşallah

bende önümüzdeki maçlara bakacam diye yola çıktım hep dua ediyorum bizde anne olalım diy inşallah çok beklemeyiz.

1 hafta gecti hala adet yok 2 gun once yine test yaptim negatif yilbasina kadar bekliyicem adet gelmese doktora gidicem buna benzer bulgulari yasayan varsa yazabilirmi lutfen :(

cnm inşallah hamilesindir bu ay bende 8gün gecikmeyle adet oldum dr mevsımsel veya stresten de olur dedi cok heveslenmıstım 4 idrar testı yapmıstım ama olmadı önümüzdeki maçlara bakıyoz bızde:)

cnm inşallah hamilesindir bu ay bende 8gün gecikmeyle adet oldum dr mevsımsel veya stresten de olur dedi cok heveslenmıstım 4 idrar testı yapmıstım ama olmadı önümüzdeki maçlara bakıyoz bızde:)

Hadi bakalim hayirlisi canim bende de bu gun 8 inci adetsiz gunum daha beklemeklerdeyim:)

pembe msalcım nıye kendınede bızede ıskence yapıyosun yapsana test hatta gıt kan ver o ıdrar testı ıcın 10 gün beklemek lazım lafınada ınanma 3 günde cıkmıstı benım hem en temızı kan testı yaptır hadı bugün hem hamıleysen ona göre folık asıde falan baslaman lazım ertelıyosun suan hamıleysen eger ama onuda düşün bebegın ıcın yapman gerekenlere baslaman gerek hamıleysen bekleme 10 gün bosu bosuna hadı gıy cıcılerını teste kan vermeye:52::52::46:

pembe msalcım nıye kendınede bızede ıskence yapıyosun yapsana test hatta gıt kan ver o ıdrar testı ıcın 10 gün beklemek lazım lafınada ınanma 3 günde cıkmıstı benım hem en temızı kan testı yaptır hadı bugün hem hamıleysen ona göre folık asıde falan baslaman lazım ertelıyosun suan hamıleysen eger ama onuda düşün bebegın ıcın yapman gerekenlere baslaman gerek hamıleysen bekleme 10 gün bosu bosuna hadı gıy cıcılerını teste kan vermeye:52::52::46:

Ebrucum bende dusensiz adet var da gecen annem doktoruma sormus adetin 10 gun gecikmesini beklesin demis idrar testi yaptirsin negatif cikar da adeti yoksa kan testini yapip bana gelsin demis yoksa ben de oluyorum meraktan:(

hep ıdrar testlerı ıcın 10 gün bekleyın dıyolar ama dedım ya gerek yok cıkıyor varsa sen hamıleysen kanda deegr yükselmıstır bıle kan verıver nolcak pozıtıfse dırek dra gıdersın yınede

hep ıdrar testlerı ıcın 10 gün bekleyın dıyolar ama dedım ya gerek yok cıkıyor varsa sen hamıleysen kanda deegr yükselmıstır bıle kan verıver nolcak pozıtıfse dırek dra gıdersın yınede

çok doğru demissin ya 10 gün diyolar hep benimde ilk geligim 4. gün cıkmıştı idrara pembe masalcım hem ne kaybedeceksin ki yapıver idrar testini:))

Yeni üye oldum ve yazdıklarınızı gördüm bende aynı durumdan müzdarip vaziyetteyim :( adetim tam 9 gün gecikti çok fena bel ağrım var ve karnımda sızı var gibi garip bi his var idrar testleri negatif çıkıyor ama geç döllenme olması ihtimali oldugu için hemşire olabilir dedi cumaya kadarda bekleyip kan testine gidicem artık :( benimle aynı durumda olup sonunda hamile olan varmı acep ?

slm kızlar bnde yenı site kullanıcısıyım 1.5 senelık evlıyım esım ve ben cocukları cok sevıyoruz ama olmadı son 2 aydır bnmde hastalıgm 1 hafta gecıkmelı oluyor bebek cok ıstedıgım ıcın sankı vucudum bana oyun oynuyor esım ve bn cocukları cok sevıyoruz ama 1 senedır olmuyor sizinle aynı derde ortagım yani inş hepımız alllahın ıznıyle bıgun mutlu haberı yıne bu sıteden paylasırız

merhaba arkadaşlar bende doğum kontrol hapını bıraktığım 2. ay hamile kaldım
ama malesef 22 ekim de düşükle sonuçlandı :(
son adetim 24 kasımdaydı ama yaklaşık 10 gündür kendimi hamile sanıyorum.
önce içimde bişiiler oldu,sonra var duygusu sardı beni
anlamsız mutluyum, belim ağrıo,kasıklarımda batmalar,yumurta beyazında nadir akıntı, sivilcelerim, midede yanma ve sabahları hafif bulantı...
mavişime 2012 hediyem bebişim olsun istiorum :)):49:

Back