- Konu Sahibi pembemasal
Selam arkadaslar adete gecikmesinde 2 gun gecti oldum olucam derken yine bir umit bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkdaşlar :) umudumuz bu ay kısmınada yazdım,3 aylık evliyim ilk iki ay normal zamanında adetimi gördüm geçen ay 5 gün attı fakat 5 gün sonra normal oranda adetimi oldum. bu ay 6 gün geçti ve bende hiç bir belirti yok. ayın 13 de gebelik testi yaptım negatif çıktı. umudum kırıldı. ama hala da adet olmadım. tekrar yapim mi yoksa biraz daha bekliyim mi bilmiyorm. bu arada bir problem var mı diye geçen ay kontrole gittiğimde doktorum gayet sağlıklısın dedi.. Yardımlarnızı ve fikirlernizi bekliyorrummmmm :)
merhaba idrar testi geç sonuç veriyor istersen kan testi yaptır hem strestende kurtulursun benimde bugün adet olmam lazım ama belirti yok bakalım bende bekleyenlerdenim yani.inşallah hayırlı haberler gelir senden.
Ben 11 aydır korunmuyorum ve bebegim olsun çok istiyorum .. kac tane dr a gıttım hepsi herseyın cok iyi yumurtalıkların ve rahmınde süper dedi .. biraz daha bekledım yıne olmadı ..bugun eşimde gidip sperm testi yaptırdı ve sonuç gayet sağlıklı çıktı.suan reglim yeni bitti ama baş dönmelerim ve mide bulantım var. sürekli tuvalete cıkıyorum.. acaba hamile olabilirmiyim?test yaptırmaktan korkuyorum negatif cıkacak diye. yumurtlama dönemini tutturamıyor olabilirmişiz..nasıl bi yol izlemem gerekiyor.. adet düzenimde normal..28 yada 29 gunde bi regl oluyorum.. bide yumurtlama gününü gösteren testlerden kullanmamın sakıncası olurmu ? lütfen bana yardımcı olun
inşallah rabbim herkese sağlıklı bebekler nasip etsin..hep dua ediyorum inşallah olur 2012 ye hamile olarak girmek istiyorum
O zaman yılbasında rabbim bütün bebek isteyen kadınların dileklerini kabul etsin.. hepimizin en güzel hediyesi hayırlı ve sağlıklı bebek olsun ... dualarımı eksik etmeyeceğim cok sağol pembemasal :)))
Ben 11 aydır korunmuyorum ve bebegim olsun çok istiyorum .. kac tane dr a gıttım hepsi herseyın cok iyi yumurtalıkların ve rahmınde süper dedi .. biraz daha bekledım yıne olmadı ..bugun eşimde gidip sperm testi yaptırdı ve sonuç gayet sağlıklı çıktı.suan reglim yeni bitti ama baş dönmelerim ve mide bulantım var. sürekli tuvalete cıkıyorum.. acaba hamile olabilirmiyim?test yaptırmaktan korkuyorum negatif cıkacak diye. yumurtlama dönemini tutturamıyor olabilirmişiz..nasıl bi yol izlemem gerekiyor.. adet düzenimde normal..28 yada 29 gunde bi regl oluyorum.. bide yumurtlama gününü gösteren testlerden kullanmamın sakıncası olurmu ? lütfen bana yardımcı olun