• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebek istiyen anneler ve umutlari ve belirtiler ve celiskiler:)

benimde pazartesi batım ama ya yine olmazsa diye düşünmek bile istemiyorum :(( hayırlısı umarım bidaha bu stresi yaşamamıza fırsat kalmadan bebişler gelir ..

Umarim canim cidden adet oldum olucam korkusuyla yasamak kotu bu yilin en guzel hediyesi olucak bize daha 7aylik evliyim ama genc anne olmayi her zaman istemisimdir Allahin izniyle tabi inan buyuk heycan kapliyor beni de herkez 1 hafta bekle dedi yine test yap heycanla beklemeklerdeyim:)

Arkadaşlar benim de 1 gün gecikti sık idrara çıkma,kasıkta batma ,bel ağrısı, göbek deliği çevresinde sızlamalar, uykusuzluk,göğüste hassasiyet vs. var ama bu gün öğlen test yaptım negatif çıktı kantesti yaptırmak için kaç gün beklemeliyim sizce?

canım benim kasıklarımda batma olduğunda adet oluyorum genelde ama kan testi yapmak için beklemene gerek yok yarın git yaptır hemen kanda adet günün gelmeden bile belli oluyor bekleme hiç umarım güzel haberler verirsin bizlere :)

merhaba arkdaşlar :) umudumuz bu ay kısmınada yazdım,3 aylık evliyim ilk iki ay normal zamanında adetimi gördüm geçen ay 5 gün attı fakat 5 gün sonra normal oranda adetimi oldum. bu ay 6 gün geçti ve bende hiç bir belirti yok. ayın 13 de gebelik testi yaptım negatif çıktı. umudum kırıldı. ama hala da adet olmadım. tekrar yapim mi yoksa biraz daha bekliyim mi bilmiyorm. bu arada bir problem var mı diye geçen ay kontrole gittiğimde doktorum gayet sağlıklısın dedi.. Yardımlarnızı ve fikirlernizi bekliyorrummmmm :)

merhaba arkdaşlar :) umudumuz bu ay kısmınada yazdım,3 aylık evliyim ilk iki ay normal zamanında adetimi gördüm geçen ay 5 gün attı fakat 5 gün sonra normal oranda adetimi oldum. bu ay 6 gün geçti ve bende hiç bir belirti yok. ayın 13 de gebelik testi yaptım negatif çıktı. umudum kırıldı. ama hala da adet olmadım. tekrar yapim mi yoksa biraz daha bekliyim mi bilmiyorm. bu arada bir problem var mı diye geçen ay kontrole gittiğimde doktorum gayet sağlıklısın dedi.. Yardımlarnızı ve fikirlernizi bekliyorrummmmm :)

merhaba idrar testi geç sonuç veriyor istersen kan testi yaptır hem strestende kurtulursun benimde bugün adet olmam lazım ama belirti yok bakalım bende bekleyenlerdenim yani.inşallah hayırlı haberler gelir senden.

merhaba idrar testi geç sonuç veriyor istersen kan testi yaptır hem strestende kurtulursun benimde bugün adet olmam lazım ama belirti yok bakalım bende bekleyenlerdenim yani.inşallah hayırlı haberler gelir senden.

teşekkür ederim reyyan :) inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız:):) p.tesi doktora gitcem ama yine dayanamayıp bugn tekrar test yapcam. umarım silikte olsa birşey çıkar. Haber vericem :) :)

Ben 11 aydır korunmuyorum ve bebegim olsun çok istiyorum .. kac tane dr a gıttım hepsi herseyın cok iyi yumurtalıkların ve rahmınde süper dedi .. biraz daha bekledım yıne olmadı ..bugun eşimde gidip sperm testi yaptırdı ve sonuç gayet sağlıklı çıktı.suan reglim yeni bitti ama baş dönmelerim ve mide bulantım var. sürekli tuvalete cıkıyorum.. acaba hamile olabilirmiyim?test yaptırmaktan korkuyorum negatif cıkacak diye. yumurtlama dönemini tutturamıyor olabilirmişiz..nasıl bi yol izlemem gerekiyor.. adet düzenimde normal..28 yada 29 gunde bi regl oluyorum.. bide yumurtlama gününü gösteren testlerden kullanmamın sakıncası olurmu ? lütfen bana yardımcı olun :(

Ben 11 aydır korunmuyorum ve bebegim olsun çok istiyorum .. kac tane dr a gıttım hepsi herseyın cok iyi yumurtalıkların ve rahmınde süper dedi .. biraz daha bekledım yıne olmadı ..bugun eşimde gidip sperm testi yaptırdı ve sonuç gayet sağlıklı çıktı.suan reglim yeni bitti ama baş dönmelerim ve mide bulantım var. sürekli tuvalete cıkıyorum.. acaba hamile olabilirmiyim?test yaptırmaktan korkuyorum negatif cıkacak diye. yumurtlama dönemini tutturamıyor olabilirmişiz..nasıl bi yol izlemem gerekiyor.. adet düzenimde normal..28 yada 29 gunde bi regl oluyorum.. bide yumurtlama gününü gösteren testlerden kullanmamın sakıncası olurmu ? lütfen bana yardımcı olun :(

canim bende de normalde adet duzensizligi mevcut ta belirtiler ayni bence biraz daha bekle idrar testini yaptir sonuc negatifse belirtiler devam ediyorsa kan testi yap ben 2 ci idrar testi icin pazari bekliyorum umarim adet olmam 13 de gelmesi gereken adet daha gelmedi insallah Allahim hepimize hayirli saglikli bebekler nasip eder...<3

inşallah rabbim herkese sağlıklı bebekler nasip etsin..hep dua ediyorum inşallah olur 2012 ye hamile olarak girmek istiyorum

O zaman yılbasında rabbim bütün bebek isteyen kadınların dileklerini kabul etsin.. hepimizin en güzel hediyesi hayırlı ve sağlıklı bebek olsun ... dualarımı eksik etmeyeceğim cok sağol pembemasal :)))

arkdaşlar merhaba tekrar:( adetim bu gün tam 7 oldu gecıkeli. Kasıklarmda hafif bir ağrıdan başka birşey yoktu,ama dün akşam biz biraz muzurluk yapıp ilişkiye girdik.. Sabah kaltığmda hiç birsey yoktu,iş yerine geldiğimde wc ye girdim hafif pembe bir akıntı var. acaba adet mi oluorm:( yoksa başka birşey mi. lütfen yardımmmm edinn..

adet günün baslangıcını 1 say üstüne ekle 14 gün genelde ozamn tam yumurtlama günü oluyor yınede 12-19.günler arasında gün asırı ılıskıye gırın hergün denemeyın bu tarıhlerde sperm toplanıyor ancak bırgünde sık tuvalete cıkmak üşütmekle alakalı olabılır cünkü hamılelıkte 6 aydan sonra falan ııce bebek asagı ınıp baskı yapmaya baslayınca sık ıdrara cıkma oluyor adetınde yenı bıtmıs hamılelıkle ılgılı bırsey oldugunu sanmam bıde yumurtlama gününde beyaz yumurta akı gıbı akıntı oluyor genlde bırde gaz sancısı gıbı kasık agrısıda oluyor

1 hafta gecti hala adet yok 2 gun once yine test yaptim negatif yilbasina kadar bekliyicem adet gelmese doktora gidicem buna benzer bulgulari yasayan varsa yazabilirmi lutfen :(

Back