Aynen katılıyorumAra vermek iyidr arada belkii bi bakttın kendiliğinden olur
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Amin darisi basiniza. Isteyen herkesin kucagini Allah'im doldursun. İns testler pozitifcikar.Dua ediyorum.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
ÂminAmin darisi basiniza. Isteyen herkesin kucagini Allah'im doldursun. İns testler pozitifcikar.Dua ediyorum.
Inşallah canım hepimize nasip etsinGünaydın, Allah nasip etsin inşallah. Güzel olacak.
Bu süreç insani çok yoruyor ama napalm mecbur sabredecz sabrın sonu selamet olur inşallah hepimi icinBende seninle aynı durumdayım şubatta düşük yaptım hala bekliyorum olsun diye
Bende geçen bi bebeği kucagima aldim hemen biraktim çunki kocamla istemiyorz diyorz ondan
[/QUOinanlara belli etmemek için dimi ama herkes biliyor bizim çok istediğimizi ve en ufak bir şeyde esirgemezler laflarını
aminnnnBu süreç insani çok yoruyor ama napalm mecbur sabredecz sabrın sonu selamet olur inşallah hepimi icin
Bende aynı haldeyim canım bir sene denedik olmadı ve doktora gidiyoruz yarın
Deme öyle ya o da çok kötü bir duygu bence o kadar heveslen mutlu ol sonucu nasıl üzer düşünseneDüşük bile yapsam raziyim oluyor diyebileyimm o da olmuyo
Bende aynı tarihi bekliyorum. Ama erken test yapacağım ve Dr'a gideceğim. Çünkü 5 Ekim kocişin doğum günü tutarız yapmayı çok istiyorumBen 6 ekimi bekliyorum. Günler geçmek bilmiyor
Allah korusun, öyle demeDeme öyle ya o da çok kötü bir duygu bence o kadar heveslen mutlu ol sonucu nasıl üzer düşünsene
Deme öyle ya o da çok kötü bir duygu bence o kadar heveslen mutlu ol sonucu nasıl üzer düşünsene
Hic olmayinca da insan şupheleniyo öyle dedigime bakma nasil bi duygu merak ettigim icin dedimAllah korusun, öyle deme
Randevu en yakın ayin 8ine bulabildm beklemedeym şuanaminnnndoktora gittin mi peki ?
git bakalım canım ne diyecek , bende 19 ekimde gideceğim yumurta takibi içinRandevu en yakın ayin 8ine bulabildm beklemedeym şuan
Hayırlısı olsun canımgit bakalım canım ne diyecek , bende 19 ekimde gideceğim yumurta takibi için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?