Kocamla bebek istemiyorz diyorum bana soruyolar sizde yapin diye yok dusunmuyorz diyorum oyleNasıl yani?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kocamla bebek istemiyorz diyorum bana soruyolar sizde yapin diye yok dusunmuyorz diyorum oyleNasıl yani?
ama gercekte tabi istyorzzzNasıl yani?
AMINNN❤❤Günaydın kızlarAllah hepimize çifter çifter versin göbüşleri kocman büyüsün geceleri aglama sesiyle uyandırsın evinize neşe getirsin inşallah ❤
![]()
![]()
Insallah canım. Size ve isteyen herkese inşallah. Benim ablam 6 yıl uğraştı ve bir akrabam ba 8 yıl ama hamd olsun ablamın ikizleri kuzenimin se üç çocuğu oldu. Rabbimden ümit kesilmez.Tam 15 ay ugrastim umarm en kisa zamanda guzel haberler alirsiniz
Eşin neden istemiyor?Kocamla bebek istemiyorz diyorum bana soruyolar sizde yapin diye yok dusunmuyorz diyorum oyle
AmiiiinGünaydın kızlarAllah hepimize çifter çifter versin göbüşleri kocman büyüsün geceleri aglama sesiyle uyandırsın evinize neşe getirsin inşallah ❤
![]()
![]()
Bunu bebek için diye düşünme, eşine olan sevgin ve aşkla yaklaş.Merhaba kızlar. Ben de bebek isteyenlerdenim Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinbenim adet düzenli ama ilişki düzenli olmuyor nedense. Adet bitince çok güzel istek oluyor 1 hafta güzel geçiyor ama sonrasında bende istek azalıyor. Bu 2 günde bir yapanlar nasıl yapıyor. Sizde de böyle oluyor mu
![]()
Eşim de istiyo benim kadarEşin neden istemiyor?
Özel değilse
Adet olmazsin insalah tedavi süreci daha çok strese sokar yoksa kim bilir nasil bir duygudur adet olmamak ve o müjdeyi almakKızlar ben bugün test alacağım kara verdim.
Ilgini yarın yani 1 ekimde yapacağım
Ikincisini Dr'a gideceğim gün yani 3 ekimde yapacağım
Ve adetim geçerse eğer, geçtikten sonra bir test daha yapacağım
Böyle düşünüyorum. Ki zaten adet olursam infertilite bakacak o yüzen sizinde sayenizde stresli değilim artık![]()
Bende seninle aynı durumdayım şubatta düşük yaptım hala bekliyorum olsun diyeMerhabalr kızlar bende 2 yıllık evliyim 1 kere hamile kaldm ama kalbi durduğu için kürtaj oldm 6 aydr korunmuyom ama hamile kalamadım hala ve şuan adetim 13 gün geçti test yaptm 4.gün ve 11.gün ikiside negatif bekliyorm hala artk gücüm kalmadı her ay aynı şeyleri yaşıyorum
Ben suan 13 hafta 1 gunluk hamileliym ama o sureci cokiyi bilirim. Her ay hüsran her ay degisik doktorlar taki Okay bey doktorumuzu taniyanakadar. En kisa zamanda guzel haberlerinizi bekliyorumInsallah canım. Size ve isteyen herkese inşallah. Benim ablam 6 yıl uğraştı ve bir akrabam ba 8 yıl ama hamd olsun ablamın ikizleri kuzenimin se üç çocuğu oldu. Rabbimden ümit kesilmez.
Hım haklısın. Ben de bu ay olmazsa biraz daha beklemeye karar verdiml
Eşim de istiyo benim kadarhalbu ki istedgimiz halde olmuyo kalkip olmu yo mu diyelim sonra niye olmuyo derler☺
Ara vermek iyidr arada belkii bi bakttın kendiliğinden olurHım haklısın. Ben de bu ay olmazsa biraz daha beklemeye karar verdim
Doktor zaten en faazla 6 ay tedavi uygularAra vermek iyidr arada belkii bi bakttın kendiliğinden olur
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahBen suan 13 hafta 1 gunluk hamileliym ama o sureci cokiyi bilirim. Her ay hüsran her ay degisik doktorlar taki Okay bey doktorumuzu taniyanakadar. En kisa zamanda guzel haberlerinizi bekliyorum