İlac falan icmistr belkii enfeksiyona iyi geliyo diye biliyorumBenim bir hemşire arkadaşım iki çocuğu da soğan kürü sonra olunca insan ıster istemez aça diyor canım
Insallah canım. Allah kimseyi evlatsizla sınamasın. Benim 7 tane yeğenim var, kardeşlerimin evlatları bile bir başka oluyor ki insanın kendi evladı olacak olunca sabirsizlanilmaz mi hiç. Ben bir de ikiz bebek bakiciligi yaptım bir buçuk yıl. 8 yılda yeni doğa yogunbakimda hasta bakim personeli olarak çalıştığım o yüzden o bebek hasreti öyle büyük ki kelimelere sığmaz.Allah hayırlı evlat etsin inşallah beklemek zor ya hayali bile güzel ufacık ellerini fln düşününce sabırsızlanıyorum elimde değil
Yok içmedi, nobetlerde bile soğan kaynatiyordu. Millet dalga geçiyorduİlac falan icmistr belkii enfeksiyona iyi geliyo diye biliyorum
Ben bebek görünce sevesim gelmiyor hani kötü amaçlı değil asla ama dışarı yansıtmak istemiyorum galiba ne kadar çok istediğimiInsallah canım. Allah kimseyi evlatsizla sınamasın. Benim 7 tane yeğenim var, kardeşlerimin evlatları bile bir başka oluyor ki insanın kendi evladı olacak olunca sabirsizlanilmaz mi hiç. Ben bir de ikiz bebek bakiciligi yaptım bir buçuk yıl. 8 yılda yeni doğa yogunbakimda hasta bakim personeli olarak çalıştığım o yüzden o bebek hasreti öyle büyük ki kelimelere sığmaz.
Aynen canım. Bir de herkes soruyor ya artık geriliyorumBen bebek görünce sevesim gelmiyor hani kötü amaçlı değil asla ama dışarı yansıtmak istemiyorum galiba ne kadar çok istediğimi
Hoş geldin canım. Geçmiş olsun, birde kanda baktır IstersenMerhabalr kızlar bende 2 yıllık evliyim 1 kere hamile kaldm ama kalbi durduğu için kürtaj oldm 6 aydr korunmuyom ama hamile kalamadım hala ve şuan adetim 13 gün geçti test yaptm 4.gün ve 11.gün ikiside negatif bekliyorm hala artk gücüm kalmadı her ay aynı şeyleri yaşıyorum
Hoş buldum canım Randevu aldm ancak ayın 8inde bulabildm mecburen bekliyorm canmHoş geldin canım. Geçmiş olsun, birde kanda baktır Istersen
Günaydın, Allah nasip etsin inşallah. Güzel olacak.Hoş buldum canım Randevu aldm ancak ayın 8inde bulabildm mecburen bekliyorm canm
Gayet normal canım vücut birbirine ancak alışıyor.Arkadaşlar bir yıllık evliyim, hiç korunmadık ve düzenli adetim ve ilişkim var ama olmadı. Benim gibi olan var mı? Bebek için siz neler yapıyorsunuz?
Canım eşim ve benim için bir yıl uzun bir süre. Bu konuda yaş önemli ben 33, eşim 38 yaşında.Gayet normal canım vücut birbirine ancak alışıyor.
Ben küçüksünüz sandım bi doktora gittiniz miCanım eşim ve benim için bir yıl uzun bir süre. Bu konuda yaş önemli ben 33, eşim 38 yaşında.
Evet gittim 5 ay önce gittim herşey normal dedi, bu ayın 23'ünde de gittim herşey normal görünüyor dedi. Ve adet olduktan 2-3 gün sonra infertilite'ye yönlendirdi.Ben küçüksünüz sandım bi doktora gittiniz mi
Eşinde gitsinEvet gittim 5 ay önce gittim herşey normal dedi, bu ayın 23'ünde de gittim herşey normal görünüyor dedi. Ve adet olduktan 2-3 gün sonra infertilite'ye yönlendirdi.
Canım ben sağlıklıyım. Eşim de gitti.Eşinde gitsin
Canım ben sağlıklıyım. Eşim de gitti.
Bende geçen bi bebeği kucagima aldim hemen biraktim çunki kocamla istemiyorz diyorz ondanBen bebek görünce sevesim gelmiyor hani kötü amaçlı değil asla ama dışarı yansıtmak istemiyorum galiba ne kadar çok istediğimi
Bunu bir arkadaşım da önerdi, ama eşim bu konulardan çok sıkıldı ve bu tür şeylere yaşmıyorKeçiboynuzu kürü kullanım canıım kadın içinde erkek içİnde attar hazırlıyor bi sor
Nasıl yani?Bende geçen bi bebeği kucagima aldim hemen biraktim çunki kocamla istemiyorz diyorz ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?