Gebeliğe Hazırlık BEBEK ISTEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bizde sabırla bekliyoruz Rabbim nasip etsin inşallah

Aynen cnm bizde öyle valla sabırla bekliyoruz valla

Bendede

Bendede oluyo belirtiler ayni ama adet oluyorum
Kızlar ben her şeyi denedim. Soğan kürü, incir kürü
Ekim 6'da adet olacağım. Dr'a gittim anlattım durumu, infertilite bölümüne yönlendirdi. Adetin iki ya da üçüncü günü git dedi, o yüzden adeti bekliyorum. Ama bu ay bir değişik hissediyorum.

Bendede

Bendede oluyo belirtiler ayni ama adet oluyorum
Agir kaldryorum zaten olmicak diyorum
bende adetin 2. Gunünü bkliyorum tedavi olmak istyorum dicem

Ben de aynı durumdayım ama adetlerim düzensiz benim
Üzülme bir arkadaşımın da düzensizliği vardı, hatta Dr tedavisiz olmaz demiş o da korunmayi bırakmış, nasıl olsa Dr olmaz dedi diyerek ve sonuç ikinci ay hamile kalmış kızı iki yaşında şuan ikinciye 3 aylık hamile. TevekkeltüAllah canım.

Öyle tabi ama benim 1 sene olmayınca femara verdi doktor çatlatma iğnesi yapıcam onu bekliyorum ayrıca hsg de sağ tüpüm kapalı çıktı bekliyoruz şimdilik Allah nasip edecek inşallah

Öyle tabi ama benim 1 sene olmayınca femara verdi doktor çatlatma iğnesi yapıcam onu bekliyorum ayrıca hsg de sağ tüpüm kapalı çıktı bekliyoruz şimdilik Allah nasip edecek inşallah
Canım güzel düşün lütfen. Rabbim ol dedikten sonra. Bak tatlım benim ablam 6 yıl sonra çocuk sahibi oldu şimdi 5 yaşında ikiz kızları var. Onunda bir tüpü tıkalı dediler, Rahmi şekil bozukluğu var dediler sonra rahim kaymış dediler son olarak ta eşinin sperm sayısı yetersiz dediler ama sonuç iki evlat.

Allah hayırlı evlat etsin inşallah beklemek zor ya hayali bile güzel ufacık ellerini fln düşününce sabırsızlanıyorum elimde değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…