Her ay hamilelik belirtisi var gibi oluyor ama hüsranBenimde oyle özel biseye gerek yok beklicez
Seni. Adete ne kadar var canım?Benimde oyle özel biseye gerek yok beklicez
Yeni bittiAdetin yakın mı?
Bendede oluyo belirtiler ayni ama adet oluyorumHer ay hamilelik belirtisi var gibi oluyor ama hüsran
Kızlar ben her şeyi denedim. Soğan kürü, incir kürüBendede
Bendede oluyo belirtiler ayni ama adet oluyorum
Agir kaldryorum zaten olmicak diyorumBendede
Bendede oluyo belirtiler ayni ama adet oluyorum
bende adetin 2. Gunünü bkliyorum tedavi olmak istyorum dicemKızlar ben her şeyi denedim. Soğan kürü, incir kürü
Ekim 6'da adet olacağım. Dr'a gittim anlattım durumu, infertilite bölümüne yönlendirdi. Adetin iki ya da üçüncü günü git dedi, o yüzden adeti bekliyorum. Ama bu ay bir değişik hissediyorum.
Soganla olmaz bacim iyice tedavi olalim napak her ay adet görüyoz mecburAgir kaldryorum zaten olmicak diyorum
bende adetin 2. Gunünü bkliyorum tedavi olmak istyorum dicem
Benim bir hemşire arkadaşım iki çocuğu da soğan kürü sonra olunca insan ıster istemez aça diyor canımSoganla olmaz bacim iyice tedavi olalim napak her ay adet görüyoz mecbur
Ben de aynı durumdayım ama adetlerim düzensiz benimArkadaşlar bir yıllık evliyim, hiç korunmadık ve düzenli adetim ve ilişkim var ama olmadı. Benim gibi olan var mı? Bebek için siz neler yapıyorsunuz?
Üzülme bir arkadaşımın da düzensizliği vardı, hatta Dr tedavisiz olmaz demiş o da korunmayi bırakmış, nasıl olsa Dr olmaz dedi diyerek ve sonuç ikinci ay hamile kalmış kızı iki yaşında şuan ikinciye 3 aylık hamile. TevekkeltüAllah canım.Ben de aynı durumdayım ama adetlerim düzensiz benim
Öyle tabi ama benim 1 sene olmayınca femara verdi doktor çatlatma iğnesi yapıcam onu bekliyorum ayrıca hsg de sağ tüpüm kapalı çıktı bekliyoruz şimdilik Allah nasip edecek inşallahÜzülme bir arkadaşımın da düzensizliği vardı, hatta Dr tedavisiz olmaz demiş o da korunmayi bırakmış, nasıl olsa Dr olmaz dedi diyerek ve sonuç ikinci ay hamile kalmış kızı iki yaşında şuan ikinciye 3 aylık hamile. TevekkeltüAllah canım.
Canım güzel düşün lütfen. Rabbim ol dedikten sonra. Bak tatlım benim ablam 6 yıl sonra çocuk sahibi oldu şimdi 5 yaşında ikiz kızları var. Onunda bir tüpü tıkalı dediler, Rahmi şekil bozukluğu var dediler sonra rahim kaymış dediler son olarak ta eşinin sperm sayısı yetersiz dediler ama sonuç iki evlat.Öyle tabi ama benim 1 sene olmayınca femara verdi doktor çatlatma iğnesi yapıcam onu bekliyorum ayrıca hsg de sağ tüpüm kapalı çıktı bekliyoruz şimdilik Allah nasip edecek inşallah
Allah hayırlı evlat etsin inşallah beklemek zor ya hayali bile güzel ufacık ellerini fln düşününce sabırsızlanıyorum elimde değilCanım güzel düşün lütfen. Rabbim ol dedikten sonra. Bak tatlım benim ablam 6 yıl sonra çocuk sahibi oldu şimdi 5 yaşında ikiz kızları var. Onunda bir tüpü tıkalı dediler, Rahmi şekil bozukluğu var dediler sonra rahim kaymış dediler son olarak ta eşinin sperm sayısı yetersiz dediler ama sonuç iki evlat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?