- 25 Temmuz 2013
- 12.798
- 52.330
E istemiyor demek ki. O zaman boşanacak, niye adam da istiyormuş gibi bir hava yaratılmış ki?Konu sahibi
adam korunuyor hep zaten, yani bu konuda gayet ciddi. Korunmasız yapmaları gerektiğinde yan çiziyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
E istemiyor demek ki. O zaman boşanacak, niye adam da istiyormuş gibi bir hava yaratılmış ki?Konu sahibi
adam korunuyor hep zaten, yani bu konuda gayet ciddi. Korunmasız yapmaları gerektiğinde yan çiziyor.
Yazmış kafın 37 ya da 38.bence haklı artık bu yaş çok mantıklı aksiyon içinKonu sahibi
Şöyle açıklayayım , adam evlenmeden önce demiş çocuk istemiyorum diye . Yani bu adamın fikri net aslında. Ama konu şahibi o zaman evlenmeyelim değince , zamanı gelince olur, senden ilerde çocuk isteyebilirim gibi aslında çok net olmayan ve üstü kapalı sözler söylemiş. Yani belki , bir gün falan filan. Bence verilmiş bir söz, anlaşılmış bir konu , bir kandırma yok. Herşey adamın gönlü olunca olur, gönlü yoksa olmaza gelmiş. Konu sahibi de kabul etmiş. Neredeyse 8 yıl olmuş. Konu sahibi 2020 yılında da aynı konuyu açmış , gene kocam çocuk istemiyor diye. Bir de adam çok ciddi bir şekilde korunuyor , yani aman takvim yöntemine göre korunalım , diğer günler olmaz zaten demiyor. Çok ciddi ve net bir şekilde prezervatifsiz cinsel ilişkiye girmiyor karısı ile. Ya insan bir gün de demez mi , hep bu plastik mi olacak aramızda, ya da alkollü olduğu bir gün aman başlarım böyle işe deyip takmamazlık yapmamış . Bi yandan adamın istikrarını takdir ettim. Bir kaç arkadaşımın sırf adamlar arada sıkılıyor korunmaktan diye 2. Çocukları oldu. Kesin olarak bir tane daha istemeyen arkadaşlarım kanallarını bağlattılar çünkü adamlara gerçekten güven olmuyor.çocuk yapacak kadar sevmiyor diye bir durum olduğunu düşünmüyorum. Herkes çocuk istemek zorunda değil. Kişi eşini sevebilir bu illaki çocuk isteyeceği anlamına gelmez.
Konu sahibi yumurtlama gününü hesaplayıp korunmasız ilişkiye girmek isteyince yan çizmiş , ilişkiye bile girmemiş.E istemiyor demek ki. O zaman boşanacak, niye adam da istiyormuş gibi bir hava yaratılmış ki?
Kendisi ile konuştuğunuzda neler söylüyor? Mesela siz ovulasyon testleri yapmaya başlamadan evvel artık çocuk için doğru zaman olduğunu düşündüğünüzü söylediğinizde o neler dedi?Eşimle severek evlendik, dünyanın en iyi insanı… Evliliğin başında hazır değilim dedi hiç çocuk için baskı yapmadım.
Benim yaşım 37, o 47… 8 senedir evliyiz. Son 3 senedir bebek istiyorum ama yüksek lisansım felan derken erteledik.
Şimdi okul bitti, her şey yolunda ve kariyerimde de tam zamanı… Şu an yapamazsam bir daha yapamayacağım… Üstelik amh değerimde artık düştü…
Senelerce müdür olmayı bekledim, müdür olunca yapacağım dedim, müdür oldum ama şimdi de ne zaman yumurtlama zamanım olsa kocam kaçıyor benden…
Bu kaçma şöyle oluyor, normal sevişirsek sorun yok… ama bebek niyetiyle ovulasyon testi yapıp yatağa girersek içine kaçıyor resmen… tık yok adamda…
Bu sabah işe gelirken yol boyu ağladım sinirden…
Kendimi aldatılmış ve kandırılmış hissediyorum…
Benim ikinci evliliğim, onun ilk… Evliliğe razı olmamın tek sebebi anne olmaktı. Şimdi yaş ilerledi… Son şansım olan zamanlar belki.
O erkek, istediği yaşta baba olabilir benden vazgeçerse devam edebilir ama ben ne yapacağım?
Çocuk konusu yüzünden deli gibi aşık olduğum adamdan boşanmayı düşündüm bu sabah… İlk kez… Sorsam o da istiyor ama bilinçaltını biliyorum, istemiyor o sebeple böyle.
Çocuk istiyorum… Onu seviyorum… Ama bu şekilde de yaşamak istemiyorum.
Bu sadece iç dökme… Lütfen rencide edici, kırıcı şeyler yazmayın çok hassasım zaten…
Zamanla isteyeceğim ne demek? Yani istemeyebilirde. Aslında size evet çocuk yapmayı kabul ediyorum dememiş. İlerde , belirsiz bir zamanda belki. 8 yıldır çocuk yapmamak için bu kadar uğraşma , mazeret, bahane , korunmasız ilişkiden kaçınma. Yok sana doyamadımlar. 50 yaşına geldi neredeyse adam. 99 yılında çalışma hayatına başladı ise emekliliği bile gelmiştir. Siz neden çok net ve kesin bir cevap istemiyorsunuz.? Beni kandırdı diyorsunuz da , mühendis insansınız. Bir kandırılırsanız bu karşı tarafın suçu ama 8 yıl kandırılırsanız artık bu sizin suçunuz.Kesinlikle haklısın @Mune, ben en başında kartlarım açık çocuk istemiyorsan bu evlilik olmasın demiştim. Seni istiyorum zamanla onu da isteyeceğim demişti. Ben zaten bir darbe almıştım bir önceki evliliğimden, çocuk isteği olmasa evlenmek aklımın ucundan geçmiyordu, istemiyordum. Bir erkeğin varlığına hayatımda ihtiyacım yok, zaten kendi standartlarımı kendim sağlayabiliyordum.
Onu seviyorum, beni seviyor, ama bu yaptığının kısmi duygusal şiddete girdiğini düşünüyorum.
Dediğim gibi, tatilde hem duygularımı tartacak hem de tatil dönüşü açık açık konuşacağım…
Yap gitsin boşanırsanda çocuk yanında kar kalır öyle mi? Pazardan elma mı alınıyor hanımefendi bir çocuk aile birliği içinde büyümeyi hak eder tutup baba olmak istemeyen çocuk sevmeyen adamı zorla bana yapıp, çocuğu sadece kendi annelik duygusu tadacam diye yapmak nasıl bi akıl tutulmasıdır? Nasıl bi bencilliktir.Yerinizde olsam hiç bildirmem yumurtlama zamanini ,onu önceden hesaplar habersiz sevişşirdim .
Kuziniminde kocasi bebek istemiyordu ayni öyle habersiz hamile kaldı .
Şimdi kocasi çocuğun gözünün içine bakiyor ,onsuz hayat düşünemiyor.
Erkekler sorumluluk almaktan kaçıyor ama bir tadini aldilarmi pervane oluyorlar .
Yap gitsin, ne olursa olsun ,çocuk yaptin diye boşanmak isterse seninde en azindan bir çocuğun olur ..
Benim iki oğlum var ,bir tane daha istedim kiz çocuklarını çok sevdiğim için .Eşim istemiyordu, ozaman herkes gibi düşünüyordum ,istemeyen adama çocuk yapilmaz diye .
Şimdi okadar pişmanim ki ,yaşim gecti artik ,eşiminde prostat sorunu başladi ,yani imkansız .
O pişmanlik geçmiyor.
Onun için çok istiyorsan riske girip sessiz sedasız yapacaksınız
Yok adam her seferinde korunuyor, çok dikkat ediyormuş. Konu sahibi testi yapıp korunmasız ilişkiye girmek isteyince sevişmemiş karısı ile.Neden test yapiyorsuhzki korunmuyorsaniz normal iliskinizi yasayin adam buna karsi degilse zaten olursa bebek oda buna okey demektir
Ozamn karsisina alip konuşacak ben cocuk istiyorum sen istemiyorsan ayrilalim bana engel olma baska yaoacak bisey yokYok adam her seferinde korunuyor, çok dikkat ediyormuş. Konu sahibi testi yapıp korunmasız ilişkiye girmek isteyince sevişmemiş karısı ile.
Deliler gibi aşıkmış.
İnsanlar bu devirde 45 yaşında anne oluyor. Ne kadar kolay ahkam kesiyor herkes.50 yaşında baba olmak istemezdim hoş 37 de de anne olmak istemezdim olmadımda zaten büyük cesaret
Birşey demeyeyim dedim ama valla bence de.şu çok abartılı ifadeler de benim gıcığıma gidiyor ya.deliler gibi aşık olduğu adammış da mükemmel ilişkiymiş de.geçen bir konuda vardı.kadın bir cümle öncesinde mükemmel, şahane evlilik diye anlatıyor.bir cümle sonrası 3 ayda 1 ilişkiye giriyoruz. bir hayata şöyle iyimser bakamadım.Ne aşık olsun konu sahibesi kart horoza Allah aşkına tovbe est gözü erkek görmemistir o yuzden. Ayrıca senin yazdığın soruya da katılıyorum adam gelmiş 50 yaşına ne ilişkisi
Yani napim olmak isteyen olsun ben olmam olmadımda diyorum 43 yaşındayımİnsanlar bu devirde 45 yaşında anne oluyor. Ne kadar kolay ahkam kesiyor herkes.
İlişkiden tek beklentiniz cinsellik olduğu için olabilir mi ?Birşey demeyeyim dedim ama valla bence de.şu çok abartılı ifadeler de benim gıcığıma gidiyor ya.deliler gibi aşık olduğu adammış da mükemmel ilişkiymiş de.geçen bir konuda vardı.kadın bir cümle öncesinde mükemmel, şahane evlilik diye anlatıyor.bir cümle sonrası 3 ayda 1 ilişkiye giriyoruz. bir hayata şöyle iyimser bakamadım.
Şaşurursun ama baya baya birbirine aşık olan insanlar var sana kimse aşık olmadığından bu konuda çok dertli olduğundan inanmamayı seçmen normal tabi aksi halde yaşayamazsın senBirşey demeyeyim dedim ama valla bence de.şu çok abartılı ifadeler de benim gıcığıma gidiyor ya.deliler gibi aşık olduğu adammış da mükemmel ilişkiymiş de.geçen bir konuda vardı.kadın bir cümle öncesinde mükemmel, şahane evlilik diye anlatıyor.bir cümle sonrası 3 ayda 1 ilişkiye giriyoruz. bir hayata şöyle iyimser bakamadım.
Şahane mükemmel gibi kelimeler kullanılıyorsa o konuda herşeyin eksiksiz olması gerekiyor.İlişkiden tek beklentiniz cinsellik olduğu için olabilir mi ?
Dediler gibi aşık olmak nedir çocuk musunuz? 40 yaşında deliler gibi aşk diye birşey yoktur.çok seversin.ne aşkı 40, 50 yaşında.Şaşurursun ama baya baya birbirine aşık olan insanlar var sana kimse aşık olmadığından bu konuda çok dertli olduğundan inanmamayı seçmen normal tabi aksi halde yaşayamazsın sen