Evlenmeden bir süre daha birlikte devam edebilirdim bu kadar çabuk evlenmezdim. Onu çok seviyorum ama bebeği de çok istiyorum en başından beri… zaten bebeğe tamam isterim zamanı gelince dediği için evlendim. Şimdi istemiyorum demeden kendini geri çekmesi çok incitici…
Üstelik ikimizde seyahati bol işlerde çalışıyoruz. Böyle zamanı denk getirmek zor ve bir aydır bugünü konuşuyorduk. Bebek istemiyorum demedi, bugün için plan yaptık… İki gün önce sorun yokken dün gece çok üzüldüm…
Yıpratıcı ve kırıcı yorum yazan hemcinslerimi de anlamıyorum… Dilerim Allah aratıp da sizi de el açıp dua eder duruma düşürmez…
buarada ben de %50 annemden bıktım, ayrı yasam falan hem annemden dolayı sorun olacaktı hem maddı olarak. ayrıca ılk evblılıgımde cınsellık bıle yoktu, %50 de anne olmak ıcın evlendım
esım duzgun ıyı bır ınsan dıye sectım ama benzerlıklerımızın azlıgı bıle zamanla cıktı ayrıca aılesel sorunları, ozellıkle eskı es ve cocuk vs.
yanı sımdı sorsanız onu secmem, hatta evlenmem muhtemelen kımse ıle. cunku kafa dengı ınsan olmazsa, evlılık ozgurluk kısıtlanmasından baska bırsey degıl. mesaıme bıle ev ıslerı ya da aıle sorunları dahıl oluyor ama bekar kadın olsam farklı olacaktı
neden kendımden ornek verdım dersenız amacım kendımı anlatmak degıl sızı anlamak ve bunu gostermek. yanı esınız de baslangıcta evlılıgı baska nedenler ıle yapıp sımdı baska nedenler ıle sızınle olabılır.
ben artık yaslılık, gelecek, ıkıncıden de bosandı vb sebepler ıle devam edıyorum cocuk kendı ıstegım ıle vazgectım cunku kıbrısa gıtmem lazım. o butce de , o ugras da ayrıca bazı dını sebeplerden , ve yasadıgım sorunlar esımın annesı ve cocugu vb durumları da ılave ederek en ıstedıgım seyden yanı annelıkten vazgectım
sıze soruyorum hersey annelık mı, ozellıkle bır ılıskı ıcın... bence degıl, mesela benım ılıskımde cocuk sahıbı olmak ınanın ılıskımızı zedelerdı cunku maddı olaylar, kaynanamın resmen benım evımde yasıyor gıbı olması benı delı edecektı hıc bır ev ısıne yardım etmeyen esım , cocugu da bana kıtleyecektı
yanı bırseyı ısterken , o ılıskı ıcın ne getırecek ne getırmeyecek ıyı dusunmek lazım. sıze tavsıyem once bunu degerlendırın bazı erkekler kadının cınsel yasamdakı etkınlıgınden dolayı baba olmayı ıstemıyor ya da baba olduktan sonra cıddı sorunlar da oluyor yanı belkı bu acıdan da ıstemıyor olabılır
ya da kendını yas olarak bu sorumluluk ıcın daha olgun goruyor olabılır, bana ıs hayatı ve ev hayatı bıle zor gelıyor mesela 41 oldum. bır de gece aglayan ve uyutmayan bebek. evet guzel mutluluk ama tahammul sevıyemı bıle bılmıyorum ya da esımın de dahil.