Ablacığım 4 sene önce de aynı yerdeymişsiniz hala 1 adım yol alamamışsınız:
Gerçekten üzüntüden günlerdir içim içimi yiyor... Ben 33 yaşındayım, eşim 42. Mutlu bir evliliğimiz var 3 senedir, ben çocuk istediğimi dile getirmezsem tabii ki. Eşim bin kere ölçer tartar, bir kere hareket eder. Ama 42 yaşına gelmiş bir adam da 40 senedir ölçüp tartarsa, çocuk hasretiyle...
www.kadinlarkulubu.com
Bakın, o zaman da aynısını yazmışlar şimdi de aynısını yazıyorum. 40 yaş üstü koca adam bu, alıp karşınıza net - net şekilde istiyor musun istemiyor musun, istemiyorsan ayrılalım diyecektiniz. Adam net cevap vermemiş bile, kaçamak cevaplar vermiş annelik hakkınızı gasp etmiş. Kısacası eşiniz bencil ve kötü bir insan, birini seviyorsan her şeyden önce dürüst olursun. Eşiniz öyle lanse ettiğiniz gibi mükemmel falan değil, önce bunu kabul edin. Yapacağınız şey hala aynı, sorun istiyor mu istemiyor mu ama bu sefer net bir evet veya hayır isteyin hayırsa başka erkek arayın ya da Kıbrısa yol alın bu kadar. Bunun orta bir yolu yok. 4 yıl neden kendinizi oyalamasına izin verdiniz bu sanırım burdaki herkes için koskoca bir muamma.