Bebek İstemeyen Koca

Çok haklısınız . Eşiniz bencilce davranıyor . Aynı şeklide o olsa ne hisseder. Deli gibi baba olmak istese ve siz asla kabul etmeseniz . Emin olun boşanma kadar bile gider. Karşılıklı bebek istemeyen insanlar var onlara saygım sonsuz ama böyle tek taraflı olunca inanılmaz bencilce zalimce geliyor bana . İnş bi çıkar yol bulursunuz. Çok zor gerçekten

Çocuk olduğunda başınıza kakabilir evet ama o potansiyeli görüyorsanız sağlıklı bir evliliğinizin olduğunu göstermez. Bunu düşünün derim.. çünkü hem istemiyor oldugunda da başınıza kakar gibi isyanlarda olacaksa zaten problemli bir evlilik demektir.

Sorun şu ki ilk bir seneye kadar o deli gibi istiyordu ancak hiçbir şekilde durumumuz elverişli değildi
, o işsizdi ben öğrenciydim vesaire. Sonra bıçak gibi kesildi o isteği, bir daha da geri gelmedi zaten.

Evlenmeden önce bebekle ilgili fikirlerinizi konusmus muydunuz bebek istemiyor ve size bunu evlendikten sonra söyluyorsa siz haklısınız bu onun tek basına verebileceği karar degil...

Başıma kakmasa bile ben benim zorumla olan bir şeyden mutlu olur muyum? Birine beni yemeğe götür diye ısrar edip başının etini yeseniz o da lanet olsun iyi hadi gidelim dese o yemekten zevk alır mısınız?

Evlenmeden önce bebekle ilgili fikirlerinizi konusmus muydunuz bebek istemiyor ve size bunu evlendikten sonra söyluyorsa siz haklısınız bu onun tek basına verebileceği karar degil...
Asla istemiyorum demiyor ama on yıl sonra isteyeceğinin garantisi de yok. Bana dese ki bir yıl sonra, araba alınca taşınınca borçlarımız var onları kapatınca vs... Başım üstüne amenna derim. Ama bu belirsizlik çok yorucu.

Teşekkür ederim. İnşallah. Dua ederseniz mutlu olurum.

yaşınız kaç ona göre yorum yapıcam kıllandım ama eşinden ne yalan söyliyim senle ilgili sorunu var gibi geldi

Ben de bu yüzden baskı ve tehdit yoluna gitmek istemiyorum zaten. Evet yaşım genç ama ben genç anne olmak istiyorum, hevesimin enerjimin annelik duygumun en tavan olduğu vakitlerde.

yaşınız kaç ona göre yorum yapıcam kıllandım ama eşinden ne yalan söyliyim senle ilgili sorunu var gibi geldi
Ben 23 yaşındayım. Çoğunluğa göre annelik için erken sayılabilir ama bence bunun yaşı yok, genç anne olmak istiyorum. Enerjimi hevesimi çocuğuma vermek, onunla olgunlaşmak istiyorum.

O zaman terapi almanizi tavsiye ederim sebebini belki kendinede açıklayamiyor... kendini o olgunlukta görmüyor olabilir erkekler biz kadınlar gibi degil ne yazik ki umarim terapiyle sorununuzu çözebilirsiniz

Evlenmeden önce keşke bu konuyu konussaydinjz. Açıkçası pek bi çözümü yok neden istemediğini belirtmemissiniz. Belki nedenini belirtseniz çözüm önerisi olanlar olabilir

Çok yakın bir arkadaşım 7 senelik evliydi ve adam kesinlikle çocuk istemiyordu. 9. yıllarına kadar evli kaldılar sonra boşandılar. Adam başka biriyle evlendi ve hemen çocuk yaptı. Biz hala arkadaşımdan neden çocuk istemedğini anlamış değiliz. Evliliklerinde büyük problemlerde yoktu. Erkekler hep der ya kadınları anlamak zor diye. Aslında erkekleri bazı konularda anlamak çok zor. Bu verdiğim örnek sizin moralinizi bozmasın siz de böyle olacak diye birşey yok. Kuzenimde 5 senelik evli ama eşi çocuk istemiyor şu anda. Çünkü keyfine biraz fazla düşkün dışarda gezsinler yesinler içsinler yeter. Ciddi bir konuşma yapmanız gerekiyor nedeni nedir bu isteksizliğin ve sizi kaybedeceğini hissettirmeniz gerekli bence.

Evlenmeden önce keşke bu konuyu konussaydinjz. Açıkçası pek bi çözümü yok neden istemediğini belirtmemissiniz. Belki nedenini belirtseniz çözüm önerisi olanlar olabilir
Neden istemediğini ben de bilmediğim için belirtmedim. Açıkçası kendisi de bilmiyor, insanı yoran da onun bu belirsizliği zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…