- Konu Sahibi hayatsenveben
-
Merhaba hsg filmi çekildikten sonraki ilk 3 ay şansınız yüksek bi de ovulasyon testi denediniz mi hiç ?merhaba hanımlar biraz içimi dökmek istiyorum son bi kaç gündür 10 yıl yaşlandım resmennn 1.5 yıldır bebek için uğraşıyoruz olmuyor sözde hiç bir sorun yok eştede bendede bu ay hsgde yapıldı sorun çıkmadı bu süreç o kadar iğrenç ve zor ki tüm bu yaşıma kadar yaşadığım kötü sandığım günler yanında hiç bişeymiş hayatı sorguluyorum resmen neden ben diye insan bekarken böyle şeylerin başına geleceğini bilemiyor hayaller kuruyoruz evlenirim anne olurum kızım olursa adı şu oğlum olursa şu olsun diye evleniyoruz bebek istiyoruz 1 ay 3 ay 5 ay olmuyor yavaş yavaş stres başlıyor 1 yıl oluyor he hadi doktora bi gidelim gidiyoruz bişey yok eee neden olmuyor kafam o kadar dolu ki bu ay hsg sonrası çok ümitliydim erken gebelik testii yaptım aaaaaaa çift çizgi ben şooookkkk ilk defa oldu sevinçten 1 saat ağladım doktora gitmek için hazırlanırken adet oldum bu nasıl bişeydir ya dedim doktora gittim beta 0.35 çıktı tam 9 adet test yapmıştım 5 tanesi anı diğerleri farklı marka idi yani kesin var demiştim hayatın bana çok güzel bir oyunu oldu inançlı birisiyim vardır rabbimin bir bildiği diyorum veren allah alan allah bu süreçte tek korkum isyan etmek olıuor bazen neden ben diye sorguladığımda bile tövbe ediyorum ama bu düşüncede benden gitmiyor bu süreci yaşayan birçok kadın var artık midem bulandı bu süreçten hemen tüp bebeğe geçmek istemedik sorum şu ki bu süreci yaşayanlar nasıl atlattı yada nasılo kafaya takmamam durumunu yapıyorsunuz biraz akıl verseniz tek ricam hassan bir dönemden geçtiğimi bilmeniz ve kırıcı yorum yapmamanız hepinizi öpüyorum
1 yıldır her ay yapıyorum ovilasyon testi çift çizgi de görüyorum ama malesef tık yok hsg sonrası ilk adetimi oldum umudum mart ayına kaldıMerhaba hsg filmi çekildikten sonraki ilk 3 ay şansınız yüksek bi de ovulasyon testi denediniz mi hiç ?
Ama çift çizgi gördükten sonra o haftayı iyi değerlendirin ve regle bir hafta kala ilişkiyi bırakın ben bu şekilde yapınca hamile kaldım1 yıldır her ay yapıyorum ovilasyon testi çift çizgi de görüyorum ama malesef tık yok hsg sonrası ilk adetimi oldum umudum mart ayına kaldı
teşekkür ederim çift çizgiyi görünce 3 gün ilişki yaşıyoruz olmadı 2 günde 1 yaşadık yine olmadı sanırım vakti varAma çift çizgi gördükten sonra o haftayı iyi değerlendirin ve regle bir hafta kala ilişkiyi bırakın ben bu şekilde yapınca hamile kaldım
2 günde bir kafidir ama o çift çizgiyi gördünüz mü gerekirse o günü takip eden 3 gün sabaha doğru ilişki daha verimli oluyormuşteşekkür ederim çift çizgiyi görünce 3 gün ilişki yaşıyoruz olmadı 2 günde 1 yaşadık yine olmadı sanırım vakti var
teşekkür ederim2 günde bir kafidir ama o çift çizgiyi gördünüz mü gerekirse o günü takip eden 3 gün sabaha doğru ilişki daha verimli oluyormuş
merhaba hanımlar biraz içimi dökmek istiyorum son bi kaç gündür 10 yıl yaşlandım resmennn 1.5 yıldır bebek için uğraşıyoruz olmuyor sözde hiç bir sorun yok eştede bendede bu ay hsgde yapıldı sorun çıkmadı bu süreç o kadar iğrenç ve zor ki tüm bu yaşıma kadar yaşadığım kötü sandığım günler yanında hiç bişeymiş hayatı sorguluyorum resmen neden ben diye insan bekarken böyle şeylerin başına geleceğini bilemiyor hayaller kuruyoruz evlenirim anne olurum kızım olursa adı şu oğlum olursa şu olsun diye evleniyoruz bebek istiyoruz 1 ay 3 ay 5 ay olmuyor yavaş yavaş stres başlıyor 1 yıl oluyor he hadi doktora bi gidelim gidiyoruz bişey yok eee neden olmuyor kafam o kadar dolu ki bu ay hsg sonrası çok ümitliydim erken gebelik testii yaptım aaaaaaa çift çizgi ben şooookkkk ilk defa oldu sevinçten 1 saat ağladım doktora gitmek için hazırlanırken adet oldum bu nasıl bişeydir ya dedim doktora gittim beta 0.35 çıktı tam 9 adet test yapmıştım 5 tanesi anı diğerleri farklı marka idi yani kesin var demiştim hayatın bana çok güzel bir oyunu oldu inançlı birisiyim vardır rabbimin bir bildiği diyorum veren allah alan allah bu süreçte tek korkum isyan etmek olıuor bazen neden ben diye sorguladığımda bile tövbe ediyorum ama bu düşüncede benden gitmiyor bu süreci yaşayan birçok kadın var artık midem bulandı bu süreçten hemen tüp bebeğe geçmek istemedik sorum şu ki bu süreci yaşayanlar nasıl atlattı yada nasılo kafaya takmamam durumunu yapıyorsunuz biraz akıl verseniz tek ricam hassan bir dönemden geçtiğimi bilmeniz ve kırıcı yorum yapmamanız hepinizi öpüyorumsen
2 günde bir kafidir ama o çift çizgiyi gördünüz mü gerekirse o günü takip eden 3 gün sabaha doğru ilişki daha verimli oluyormuşteşekkür ederim çift çizgiyi görünce 3 gün ilişki yaşıyoruz olmadı 2 günde 1 yaşadık yine olmadı sanırım vakti var
Inşallah Allah nasip edecek inanıyorum sadece çok stres yapmayın yaşınız genç üstelik ve başka uğraşlar edinin gün içinde ve bol bol meryem süresi okuyunteşekkür ederim çift çizgiyi görünce 3 gün ilişki yaşıyoruz olmadı 2 günde 1 yaşadık yine olmadı sanırım vakti var
teşekkür ederim evet fırsat buldukça okuyorum okuyamıyorsam video açıyorum çok rahatlatıyor beni stres işini de yönetmeye çalışıyorum2 günde bir kafidir ama o çift çizgiyi gördünüz mü gerekirse o günü takip eden 3 gün sabaha doğru ilişki daha verimli oluyormuş
Inşallah Allah nasip edecek inanıyorum sadece çok stres yapmayın yaşınız genç üstelik ve başka uğraşlar edinin gün içinde ve bol bol meryem süresi okuyun
Konuyla alakasız ama sizce pik mi bu testlerAma çift çizgi gördükten sonra o haftayı iyi değerlendirin ve regle bir hafta kala ilişkiyi bırakın ben bu şekilde yapınca hamile kaldım
Konuyla alakasız ama sizce pik mi bu testle
Evet pik değerlendirin ama sanki sizinle daha önce de mesajlastikKonuyla alakasız ama sizce pik mi bu testler
Çok gençsiniz daha evliliğinizde çok yeni bir süre akışına bırakın bir sorun yok zaten olacak ama zamanı var diye düşünün kafanız rahat olunca düşünmeyince inanki oluyor hamilelik.merhana 29 1,5 yıllık evliyim
Yaa benim bugün dongumun 51. Günü pazartesi günü kan verdim negatif çıktı dün de söktürücü kullanmaya başlamıştım bugün bir test gapim dedim böyle çıktı çok sasrdimEet
Evet pik değerlendirin ama sanki sizinle daha önce de mesajlastik
Tekrardan kan testi vermekte fayda var ama 51Gün çok fazla şimdiye kadar belli olması gerekiyorYaa benim bugün dongumun 51. Günü pazartesi günü kan verdim negatif çıktı dün de söktürücü kullanmaya başlamıştım bugün bir test gapim dedim böyle çıktı çok sasrdim
Evet çıkması lazımdı ama ben zaten düzensiz adet gören birisiyim birde böyle pik çıkınca sasrdimTekrardan kan testi vermekte fayda var ama 51Gün çok fazla şimdiye kadar belli olması gerekiyor
Farklı bi durum kan testi vermeyi düşünüyor musunuzEvet çıkması lazımdı ama ben zaten düzensiz adet gören birisiyim birde böyle pik çıkınca sasrdim
Pazartesi vermiştim negatif çıkmıştı zaten o yüzden bende söktürücü kullanayım demistimFarklı bi durum kan testi vermeyi düşünüyor musunuz
Doktor düzensiz regli ile ilgili bişey dedi mi, bunun nedeni hakkında . 51 gün de ben 2. Olup bitiriyorum .Evet çıkması lazımdı ama ben zaten düzensiz adet gören birisiyim birde böyle pik çıkınca sasrdim
İnşallah ama benim biraz canım tatlı sanırım çünkü vajinal ultrasonda bile canım yandı baya cesaret edemedim onun içinmerhaba mesajınız için çok teşekkür ederim öncelikle ben hsg için çok ısrarcı oldum hsg geciktirmemeli bence ben devlette anestezi almadım aşırı bi ağrı olmadı hafif ağrıdı bence korkmayın ve geciktirmeyin ,nşallah sorun çıkmaz sizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?