bebek işini nasıl kafaya takmıyorsunuz

Merhaba hsg filmi çekildikten sonraki ilk 3 ay şansınız yüksek bi de ovulasyon testi denediniz mi hiç ?

Ama çift çizgi gördükten sonra o haftayı iyi değerlendirin ve regle bir hafta kala ilişkiyi bırakın ben bu şekilde yapınca hamile kaldım
teşekkür ederim çift çizgiyi görünce 3 gün ilişki yaşıyoruz olmadı 2 günde 1 yaşadık yine olmadı sanırım vakti var

Sen 1.5yilda 10yil yaslandiysan ben 9 yılda 90 yıl yaşlandım demek.neler yaşadım neler yinede yıkılmadım ve 40yasinda olduğum halde gerisini anlatmaya gerek yok.

teşekkür ederim çift çizgiyi görünce 3 gün ilişki yaşıyoruz olmadı 2 günde 1 yaşadık yine olmadı sanırım vakti var
2 günde bir kafidir ama o çift çizgiyi gördünüz mü gerekirse o günü takip eden 3 gün sabaha doğru ilişki daha verimli oluyormuş
Inşallah Allah nasip edecek inanıyorum sadece çok stres yapmayın yaşınız genç üstelik ve başka uğraşlar edinin gün içinde ve bol bol meryem süresi okuyun

teşekkür ederim evet fırsat buldukça okuyorum okuyamıyorsam video açıyorum çok rahatlatıyor beni stres işini de yönetmeye çalışıyorum

Yaşınız genç, doktora da gitmişsiniz, çok şükür sorun da yık demişler.
Kafayı nasıl takmıyorsunuz, bunu yaşamış biri olarak şöyle diyebilirim: Kabulleniyorsunuz, tamam olmuyorsa olmuyordur, Allah’ın vardır bir bildiği diyorsunuz ama bunları içten diyorsunuz yani demek olmak için demiyorsunuz
İnşallah gönlünüze göre olur

Yaa benim bugün dongumun 51. Günü pazartesi günü kan verdim negatif çıktı dün de söktürücü kullanmaya başlamıştım bugün bir test gapim dedim böyle çıktı çok sasrdim
Tekrardan kan testi vermekte fayda var ama 51Gün çok fazla şimdiye kadar belli olması gerekiyor

İnşallah ama benim biraz canım tatlı sanırım çünkü vajinal ultrasonda bile canım yandı baya cesaret edemedim onun için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…