bebek işini nasıl kafaya takmıyorsunuz

Merhaba muzaffer beyin hastasımısınız ?

merhaba inşallah tez zamanda kavuşursunuz bebeğinize ben 29 yaşındayım ilk gittiğim doktor 29 da fazla demişti canınızı sıkmayın ama doktora gidin mutlaka
Nasıl 29 a fazla dedi doktor ya
Ben 31 de bi sıkıntı var mı acaba diye gittiğimde hiçbiri yaşıma takılmadı
Normal bakılacak seylere baktılar ve 1 yil olmamasını normal gördüler
Simdi 2.icin yaşım geçmeden ,bu doğsun hemen tekrar düşünebilir miyim dediğimde ebe yaşımı sordu ,hamilelik sıkıntılı mi geciyor dedi ,"yok yaşımdan kaynaklı diyorum" dediğimde de yaşımda bir şey olmadığını söyledi (32)
Yaşınızı kafanıza takip acele ederseniz daha kasarsınız kendinizi ,stresiniz artar

Sen 1.5yilda 10yil yaslandiysan ben 9 yılda 90 yıl yaşlandım demek.neler yaşadım neler yinede yıkılmadım ve 40yasinda olduğum halde gerisini anlatmaya gerek yok.
öncelikle rabbim tez zamanda bebeğinize kavuşmayı nasip etsin ama ben yıllardır bebek bekleye insanların kendilerinden daha kısa zamandır bebek bekleyen insanlara bu şekilde konuşmasını hoş bulmuyorum sizide anlıyorum size göre 1.5 yıl çok basit geliyor ama insanların acı eşiği ve duygu durumu aynı olmayabilir 9 yılda yaşanmayan 1.5 yılda yaşanmış olabilir belki siz 9 yıldır yapmadığınız stresi ben 1.5 yıda yaptım lütfen herkesin hikayesi kendine özel kendine zor bu şekilde küçük görerek elinize hiç bir şey geçmiyor

teşekkür ederim o moda giriyorum yavaş yavaş

her doktor farklı kafaada canım malesef

troitlerinize bakmışlardır hormon testinde canım daha yenisin 1 yıla yakın dene olmazsa hsg çektir

Canım benim küçük görmek ,değil sadece ümidini kesmeye kendini bu kadar strese sokma demek istiyorum ben bu 9 yıl içinde intiharı bile düşündüm küvezdeki oğlumu kaybettim düşükler yaşadım ama hayat devam ediyor eğer bir yerde pes etseydim şu an belki ben de olmayacaktım, yaşadığınız her stres vücudunuza yansıyor bundan bahsetmek istiyorum Allah gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…