Seni çok iyi anlıyorum. Ben de 4 yıllık evliyim, 1 yıllık evli iken ben bebek istemeye başladım, eşim hiç istemedi. Kardeşi bizden bir yıl sonra evlendi, eltim hemen hamile kaldı. Bebek doğdu etti ama eşim halen istemedi. Ben de bu kadar bebek isterken zor oldu tabiki. Kayınbiraderim de kendi de eşi de çalıştığı halde paragözlerdir, sürekli bebeğe bir şeyler istedi, eşim de sürekli aldı. Neyse biz 3 yıllık evli iken artık eşim artık çocuk fikrine ısındı. Tamam artık ısındı dedik ama ne yapsak olmadı, meğerse eşim doğuştan kısırmış. Sonra
tüp bebek tedavilerine başladık. Kayınbirader biz hastanedeyken bebek için uğraştığımızı bildiği halde sürekli kızının resimlerini videolarını yolluyordu. Sonrada tüm aile aynı grupta ordan onu seviyorlardı. Eşimle bizim halimizi düşünen yoktu. Neyse kayınbiraderin istekleri halen devam ederken en son saçma bir şeyden eşime atarlandı, eşim de kızdı, küstüler. Şu sıra kafam rahat o yüzden. Sen bence eşinin üstüne gitme, eski tartışmaları unuttur. Tabi biraz zaman alır. Para konusunu da düşünmemeye çalış. Benim eşim yeğenini sevdikçe bebek fikrine alışmıştı, sen de yanında sevecen durursan belki seninki de ısınır. Herşeyi unut masum olmaya çalış.