Cok.sagol canim benim ilk gebeligim biraz onun heycani biraz bilmemezlik vede cok pimpirikli bi insanim malesef :) rabbim saglikli sihhatli hayirli ve vicdanli evlatlar nasip etsin bizeValla canim onla da alakali olabilir doktoruna gittiginde bi sor istersen ama endise etme nihayetinde bence onemli olan hareket etmesi ki masallah ediyomus benimde bazen mesela hic beklemedigim zamanlarda ediyo ilk donemler sadece yemek yerken ve sonrasi bi kac dakika hareket ediyodu simdi yatarken ayaktayken kendiliginden ediyo belki sende yattigin ve az hareket ettigin icin oglusun uyuyodur uyandikca da hareket ediyodur endise etme derim gecmis olsun canim
Tatlim endise etme bazen 20 haftadan sonra da hissedilebiliyomus bebisim saglikliysa sorun yoksa elbet hissedersin
Herkesin bir olmuyor ben 22. Haftamda hissedebilmistim paniklemeyinn :)Merhaba arkadaşlar
19+3 üz bugün ama en ufak bir şey hissetmiyorumilk gebeliğim ve çok korkuyorum.
Olur canım, sesleri tanıyınca tepkiler vermeye başlıyorlar :)Ya bende cok hissetsin istiyorum ama eslere tarifi biraz imkansiz oluyo ne zaman elini karnima koysa bizim kiz hareket etmeyi birakiyo ilerde daha belirgin olur umarim :)
Bende kasik taraflarimda bazen de gobek deligi tarafinda karnimda hissediyorum bence asagida oldugundan degil de eli ya da ayagi oralara denk geliyosa ondan da olabilir cunku bende doktoruma sordum asagida falan degil olmasi gereken yerde korkma demisti sende endise etme canim ilerde daha yukari cikar