bebek hareketleri

Bende bu konuyla ilgili bisey danismak istiyorum 23+3 um uc gundur surekli yqtiyorum serviks kisaligi var dedi doktorum ilac yazip bi hafta sadece yatmami soyledi tekrar kontrol edicez fln dedi. Uc gundur yatiyorum icerden tekmeler savuran bi anda vurupta bazen yerimden bile ziplatan oglusum bu uc gunde cok az hareket ediyo acaba bu benim hareketsizligimdenmi.kaynaklaniyo cunku inceden hareketliydim yuruyus yapardim doktorumun verdigi egzersileri yapardim sizce korkulcak bisey varmidir

Ben çok sık dinlerdim kendimi ve 15.- 16.haftada pıt pıt hissediyordum, ama 18.haftadan sonra daha belirgin hissetmeye başladım.Şimdi ise hamd olsun pıtpıtlar değişti,resmen dönüyormuş veya baloncuklar patlatıyormuş gibi.

Valla canim onla da alakali olabilir doktoruna gittiginde bi sor istersen ama endise etme nihayetinde bence onemli olan hareket etmesi ki masallah ediyomus benimde bazen mesela hic beklemedigim zamanlarda ediyo ilk donemler sadece yemek yerken ve sonrasi bi kac dakika hareket ediyodu simdi yatarken ayaktayken kendiliginden ediyo belki sende yattigin ve az hareket ettigin icin oglusun uyuyodur uyandikca da hareket ediyodur endise etme derim gecmis olsun canim

Cok.sagol canim benim ilk gebeligim biraz onun heycani biraz bilmemezlik vede cok pimpirikli bi insanim malesef :) rabbim saglikli sihhatli hayirli ve vicdanli evlatlar nasip etsin bize oglumda annesinin korkusunu hissetti heralde bugun baya bi tatli siddet uyguladi annecigine korkma burdayim der gibi :)

Ohh masallah ona :) Amin canim Allah hepimize bagislasin evlatlarimizi Benimde ilk gebeligim dedigin gibi insan telasli oluyo biraz :)

Arkadaslar bisi soracam benmde ilk gebelgm ve sabrszlikla melegmi hisseymyi bekliyrm.. 18.haftamdym simdi ve gobek deligimn biraz asagisnda pitirpitir bisiler hissesdyrmrm ama surekli degil ozellikkle gecelri yan yatnca bide bazen yemek yerkn oluyo acaba gercktn onumu hissedyrm yoksa gaz sikismasmi oluyo cok merak ediyrm???

Bence hissetmeye basliyosun :) cunku ilk etapta oyle oluyo zaten benimde ilk yemek yerken oluyodu sonra olmuyodu bi kac hafta sonra hep Olmaya basladi benimki bazen pit pit seklinde bazen tekme gibi

Ayyy nekadr heyecan verici bi duygu yaa simdi arada bir hissedyrm icim bi garip oluyo heyecandn :))) rabbim isteyen herkese yasatsin insallah bu duyguyu.. bide cuma gunu cinsiyetini gosterirse daha bi mutlu olacam :))

Dun kontrole gittim; plasentam ön taraftaymis; biraz geç hissedeceksin hareketleri dedi

Merhaba arkadaşlar

19+3 üz bugün ama en ufak bir şey hissetmiyorum ilk gebeliğim ve çok korkuyorum.

Tatlim endise etme bazen 20 haftadan sonra da hissedilebiliyomus bebisim saglikliysa sorun yoksa elbet hissedersin

Artik bende hissedebiliyrm melegmi uc gundur sanki bir kelebek gibi gidikliyo beni :)) cooook guzel bi duygu Rabbim herkese yasatsn insallah..

Her kadın bu güzel duyguyu inşallah yaşar...eşime tarif etmeye çalışıyorum ama olmuyor..kızım dans ediyor içeride..bugün karnımdan çıkacak sandım artık ittire ittire :) alan daralınca kızıyor sanırım bana :)

Ya bende cok hissetsin istiyorum ama eslere tarifi biraz imkansiz oluyo ne zaman elini karnima koysa bizim kiz hareket etmeyi birakiyo ilerde daha belirgin olur umarim :)

Ilk defa bugün hissettim yavrumun kıpırtılarını 21 ocakta doktorum bebeğimin göbeğimin üzerinde olduğunu söylemişti. Fakat hareketleri sağ kasığıma yakın bir yerlerde hissettim. Acaba sebebi nedir ? Bebek Aşağıya mı indi dersiniz ?

Bende kasik taraflarimda bazen de gobek deligi tarafinda karnimda hissediyorum bence asagida oldugundan degil de eli ya da ayagi oralara denk geliyosa ondan da olabilir cunku bende doktoruma sordum asagida falan degil olmasi gereken yerde korkma demisti sende endise etme canim ilerde daha yukari cikar

Cevap için çok teşekkürler canım. Zaten doktor göbek deliğinden bile üstte demişti 2 hafta önce. Ne bileyim kasığıma yakın hissedince acaba aşağı mı indi diye endişelendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…