Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim ikinci hamileliğin 1 haftadan fazla oldu net hissetmeye basladim ilk hamileligimde bu kadar erken anlamamistim 20.haftayi geçmişti bunda gece uykuda bile duyduğum oluyor ikincide daha erken duyuluyormus
18.HAFTA Daha erken.Damar atışı gibi oluyor bu haftalarda hatta benim ilk hareketlerini hissettikten sonra 1 hafta hiç oynamadı sonra koşa koşa doktora gitmiştik:) Şuan 24.haftamdayım Resmen karnını ittiğini anlayabiliyorsun:)Çok eğlenceli ve dışardanda farkediliyo karnında nasıl hareket ettiği:)
bENİM 2 haftadır falan göbeğimin üstünde sağında solunda bazen aşağıda ,bazen sert bazen hafif ve ritmik hareketlerini hissediyorum.Çok tatlı.Allah'ım isteyene nasip etsin, nasip ettiklerine de hayırlı güzel doğumlar versin.
bENİM 2 haftadır falan göbeğimin üstünde sağında solunda bazen aşağıda ,bazen sert bazen hafif ve ritmik hareketlerini hissediyorum.Çok tatlı.Allah'ım isteyene nasip etsin, nasip ettiklerine de hayırlı güzel doğumlar versin.