bebek hareketleri

hanımlar ben 2 gün önce ye kadar belli belirsiz bir kaç hareket hissetmiştim 2 gündür bekliyorum hiçbişey yok normalmi bu .öncekiler de mi değilldi acaba :KK43::anneadayı::nazar::110:

Merhaba anne adaylari :) bu hafta bizim 18.ci haftamiz ve oglede yemek yerken ilk kez hareketlerini hissettim once gaz falan sandim ama olamazdi insan gaz mi yoksa icinde gercekten bisey mi hareket ediyo ayirt edebiliyo :) doktorum biseyler yedikce daha hareketli olacagini soylemisti bugun hareketlerini yemek esnasinda hissederek anladim bu durumu Allahim cok baska bir duyguymus gercekten benim gibi 18.ci haftasinda bunu yasayan var midir hareket sıklıgı nedir biraz bilgi verir misiniz :)
bende 18. haftada hissetmeye basladım canım once gaz hareketi damar seyirmesi gibi geliyordu sonra hissettikce anladım oğluşum büyümüş ben burdayım diyor:emir_bebek: gercektende cok güzel bi duygu simdi biraz biraz dısarıdanda anlasılıyor :KK36: ama bazen hareketleri azalıyor cok korkuyorum birseymi oldu diye:110:

Bende ilk 16+3 de aksam tv ye bakarken hissetmistim :KK70: emin olamadim ertesi gun aksam tekrar etti.sonra belirginleserek gun icindede olmaya basladi.simdi artik net olarak hissediyorum elimi karnima koyunca kizim hemen hareketleniyor ☺ ozellikle sabahlari ve geceleri sirt ustu uzaninca daha cok hissediyorum :) cok degisik harika bi duygu.Rabbim isteyen herkese tattirsin insallah ☺

Hepiniz muhtesemsiniz :) benimde onceleri yemek yerken olan hissetmelerin yerini gun icinde hic beklemezken ya da aksamlari yatarken olmaya basladi sanirim artik daha iyi hissettiriyo ama henuz sert tekmeler baslamadi :) gec hisseden anneler hic endise etmeyin bazen degisiyo bu sureler normalmis :KK66:

vala benim oğluşun bu aralar maşallahıı var.bazen canımı acıtacak tekmeler atıyo ,dönüyomu içimde tepiniyomu bilmiyorum ama çok seviniyorummm bu duruma ..rabbim nazarlardan kazalardan ,belalardan korusun meleklerimizi :nazar::nazar::nazar:

24-6 haftalık hamıleyım ıcerde resmen horon tepıyor artık ne yedıgımın onemı yok herseye tepınıyor:)

Ayy ne guzel masallah :) bende bu hafta yogun hissetmeye basladim eskiden arada oluyodu simdi sabah aksam farketmiyo oluyo :)

valla sımdı yatıcam muhtemelen hala tepınmeye devam edıcekusg de dr hareketinden bı bakamadım gıttı dıyor o kadar yanı :)

Ben 18. Haftadayim. Hala hissetmedim hareketlerini.. Anormal bi durum mu var diye korkuyorum :-(

Ben 18. Haftadayim. Hala hissetmedim hareketlerini.. Anormal bi durum mu var diye korkuyorum :-(
Hayır canım anormal bi durum olduğunu düşünme. Hele ki ilk bebeğinse 20.haftadan sonra daha net hissedeceksin günden güne artacak bide :KK66: evham yapma sadece sabırlı olmak gerekir annesi :emir_bebek:

jeosgebeliğin. t: 39542601 .!.:
Hayır canım anormal bi durum olduğunu düşünme. Hele ki ilk bebeğinse 20.haftadan sonra daha net hissedeceksin günden güne artacak bide :KK66: evham yapma sadece sabırlı olmak gerekir annesi :emir_bebek:
Evet ilk gebeligim. Acemi olunca insan neyin ne oldugunu bilemiyor iste :-(

Benimde ilk gebeliğim canım :KK66: aynı durum bendede oluyor zaten heyecan ve fazla merak doluyum :KK66:.inşlh meleklerimizi sağlıklı kucağımızada almak nasip olur hayırlısıyla:nazar:

cnm benimde ilk gebeliğim bende hep merak ediyodum niye tekme atmıyo hissetmiyorum diye 20. haftaya girdiğimde ilk tekmesini attı şimdi sürekli hissediyorum tekmelerini 22 haftalık olduk sende merak etme ilkler biraz geç issedilir 1 2 haftaya kalmaz ufaktan hissedersin ilk başta çok korktum çok tuhaf geldi çok acıttı şimdi alıştım yapsın diye bekliyorum her dakika:):)

:) :) aynen dimi ilk hissettiginde insan cok heycanlaniyo hatta ben bi kac saniye nefes almadigimi biliyorum heycandan cok guzel Allah herkese nasip etsin :)

Benimde ilk gebeliğim canım :KK66: aynı durum bendede oluyor zaten heyecan ve fazla merak doluyum :KK66:.inşlh meleklerimizi sağlıklı kucağımızada almak nasip olur hayırlısıyla:nazar:
Senin bebişin benimkinden büyük sanırım :) Rabbim hayırlısıyla doğduğu gunu göstersin inşallah :)

bende daha yeni hissediyorum ilk gebeliğim 2 haftadır hissediyorum öncesinde çok kaygılanmıştım :) o miniği hissetmek bambaşka bir şey :) güçlü tekmeleri sabırsızlıkla beklyrum :)

Hissedersin canim problem yapma rahat ol genelde zaten 20.haftadan sonra gucleniyomus hareketleri

X