Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende 18. haftada hissetmeye basladım canım once gaz hareketi damar seyirmesi gibi geliyordu sonra hissettikce anladım oğluşum büyümüş ben burdayım diyor gercektende cok güzel bi duygu simdi biraz biraz dısarıdanda anlasılıyor ama bazen hareketleri azalıyor cok korkuyorum birseymi oldu diyeMerhaba anne adaylari :) bu hafta bizim 18.ci haftamiz ve oglede yemek yerken ilk kez hareketlerini hissettim once gaz falan sandim ama olamazdi insan gaz mi yoksa icinde gercekten bisey mi hareket ediyo ayirt edebiliyo :) doktorum biseyler yedikce daha hareketli olacagini soylemisti bugun hareketlerini yemek esnasinda hissederek anladim bu durumu Allahim cok baska bir duyguymus gercekten benim gibi 18.ci haftasinda bunu yasayan var midir hareket sıklıgı nedir biraz bilgi verir misiniz :)
Hayır canım anormal bi durum olduğunu düşünme. Hele ki ilk bebeğinse 20.haftadan sonra daha net hissedeceksin günden güne artacak bide evham yapma sadece sabırlı olmak gerekir annesiBen 18. Haftadayim. Hala hissetmedim hareketlerini.. Anormal bi durum mu var diye korkuyorum :-(
Evet ilk gebeligim. Acemi olunca insan neyin ne oldugunu bilemiyor iste :-(jeosgebeliğin. t: 39542601 .!.:Hayır canım anormal bi durum olduğunu düşünme. Hele ki ilk bebeğinse 20.haftadan sonra daha net hissedeceksin günden güne artacak bide evham yapma sadece sabırlı olmak gerekir annesi
Benimde ilk gebeliğim canım aynı durum bendede oluyor zaten heyecan ve fazla merak doluyum .inşlh meleklerimizi sağlıklı kucağımızada almak nasip olur hayırlısıylaEvet ilk gebeligim. Acemi olunca insan neyin ne oldugunu bilemiyor iste :-(
Evet ilk gebeligim. Acemi olunca insan neyin ne oldugunu bilemiyor iste :-(
Senin bebişin benimkinden büyük sanırım :) Rabbim hayırlısıyla doğduğu gunu göstersin inşallah :)Benimde ilk gebeliğim canım aynı durum bendede oluyor zaten heyecan ve fazla merak doluyum .inşlh meleklerimizi sağlıklı kucağımızada almak nasip olur hayırlısıyla
30+2 haftadayız canım..aminnn cümlemizin inşallahSenin bebişin benimkinden büyük sanırım :) Rabbim hayırlısıyla doğduğu gunu göstersin inşallah :)